Sanırım artık büyüdüm ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?

Evvet canlarım, selamlar. Beni bu tarz ergence sorular sorarken pek göremezsiniz ama bu sefer ciddi anlamda birine bağlı kalmaya hazırım. 3 yıl öncesinden beri tanıdığım bir arkadaşım vardı. Arkadaştan ziyade farklı bir şey gibiydik ama o sürekli arkadaş olduğumuzu gözüme sokmaya çalışırdı, o yüzden o sürede bi sürü flörtüm vs olmuştur. Bir gün onunla yollarımızı ayırdık ve tam 1 yıl sonra bir şekilde yollarımız tekrar kesişti. Bana aşık olduğunu itiraf etti ama o zamanlar hayatımda biri vardı ve ona çok aşıktım. Çok zorlu bir süreç oldu benim için çünkü 1 yıl sonra gelip bütün eski duyguları asıl gerçekliğiyle hatırlatması bende büyük etki bıraktı. Her neyse ilişkim devam etti ve bundan 3 ay öncesinde bitti. Çok acı çektim, zor süreçlerden geçtim ama sanırım artık atlattım. Ve o arkadaş dediğim insan hala hayatımda ve fark ettim ki ne olursa olsun dönüp dolaşıp kendimi güvende hissettiğim yer, yaşadıklarımı hislerimi ilk paylaştığım kişi o. Ama o artık beni gerçekten kardeşi olarak falan görüyor ve beni tekrar sevmeyeceğinden de emin olduğunu onda bana karşı bir çekimin olduğunu çünkü bu kadar tartışıp kavga edip de hala hayatında tuttuğu biri olmadığını ama bunun sadece enerjilerimizin uyuşmasından ötürü olduğunu daha ilerisinin olmayacağını söyledi. Ve işin garip tarafı bunca yıllık flört avcısı olan ben artık erkekleri erkek olarak bile görmüyorum. Aşık da değilim ama tarif edilemez bir bağlılık ve sadakat bu. Benim hayatıma ondan başkası giremez sanki artık. Tekrar sevebilme ihtimali var mıdır veya benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana yardım edip yol gösterin lütfen.

Sanırım artık büyüdüm ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?