6 senelik ilişkide aniden bir sebep yokken sevgilimden ayrıldım. sonrasında iknalarım sonucu barıştık ama sevgilimin o dönem birkaç kişiyle mesajlaştığını sonradan öğrendim. İlk başta yalan söyledi kimseyle mesajlaşmadım diye sonradan bu durum ortaya çoktı. Ben baskı yağınca kendisi söyledi. İlk başta korktum vs dedi.
Ama Güvenim sarsıldı baya çabaladı etti ama ben ayrılık dönemi olmasına rağmen hatta benim onu terk etmeme umudunu kırmış olmama rağmen o dönem birkaç erkekle mesajlaşmış olması çok zoruma gidiyor. Çok iyi biri, beni seviyor değer veriyor her açıdan uyumluyuz. İlişki içinde bana sadakatinden asla şüphem yok. o dönem ayrılmak istemedi onu hayal kırıklığına da uğrattım Ama ben bunu atlatamıyorum. Üstüne güvenim de sarsıldı. Sözlerine de inanamıyorum. İstediğin her şeyi yaparım inanman için diyor ama elimde değil böyle hissediyorum. Siz olsanız ne yapardınz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir şekilde hayatına bakmaya çalışmış olabilir. Terk eden senmişsin ve senin iknalarıylada barışmışsınız yapıcak bir şey yok olan olmuş eğer kabullenemiyorsanda kendi yoluna bakmalısın
Beni severken başkalarıyla sadece mesajlaşmış sevgili olmamış. Farkındayım biliyorum ama elimde olmadan kabullenemiyorum o benim hazinemdi nasıl mesajlaştı bilmiyorum
Bi boşlukta olabilir sonuçta 6 yıl kolay değil ki elbetteki sevmeye devam etmiştir iki mesajla seni unutacak değil bundan ötürü kızmaya ve yüklenmeye gerek yokki olan olmuş ve şu an tekrar birliktesiniz eğer bu gibi şeylere takılırsan ilerlemez ilişkiniz
Kız arkadaşının isminin baş harfi F mi
Evet ama niyette önemli. O enerjiyi bulabilmiş. Ben yeniden ayrılacağım bunlsr bana aşır geliyor. Yok baş harfi z ile başlıyor.
Olabilir sen bilirsin ama şunuda unutma sen terk ederek başkasına gitmesine izin vermişsin bunda ötürü kızma birfe ne kadar sürede oldu bunlar oda önemli
2 ayda oldu ümidini kırdım ama bi yandan da helallik için görüşecektik son kez. 1 yıl olsa ve helallik için görüşmüş olsak anlarım ama çok erkendi son kez gözlerimin içine bakmış hesap sorsaydı keşke
2 ay içinde konuşmuş yani
Evet
Kardeş ayrıldıysan seni mi beklesin bi ömür?
Son kez görüşecektik helallik için yüzleşmek için
Bak bu güzel bişi olmuyorsa zorlamanın bi alemi yok anlamadığım şu yazdıklarından karşı tarafın kadın senin erkek olduğunu anladım doğrumu?
Aynen. Kayıt olurken yanlışlıkla kız cinsiyetini işaretledim öyle kaldı. Ben erkeğim o kız ama cinsiyet farkeder mi ki?
Farkeder tabiki erkek düşüncesiyle bi kadın düşüncesi aynı mı sence?
Tamam şimdi yorumunuz nedir peki konuyla ilgili? Ben erkeğim ama bunalrı unutamıyorum ama elimde olmadan aldatılmış gibi hissediyorum
Şimdi şöyle söyleyim 1. si ayrılan sensin 2. si bu karşı tarafın insiyatifine kalmış bir olay zaten ayrıldığınızda geri birleşmeden önce senin bunları düşünmen lazımdı çünkü o ayrı kaldığınız zamanda 2 tarafta bir birinin ne yendiği ne içtiği kimle konuştuğunu bilemez sana çekindiği için yalan söylemiştir ama onu o şekilde kabul edip etmemek senin kararın eğer sadece konuştuysa bence 6 sene diyorsun ciddi evlilik düşünüyorsan devam et derim insanlar hata yapabilir ha diyorsan ki ben kaldırmam böyle bir olayı ozaman düzgünce konuşup bitirin ama pişman olacağınız bir iş yapmayın düşünün kolay değil anlıyorum seni karakter meselesi kimi 100 sevgilisi olanla evlenir kimi hiç olmamış birisini arar
İnanın biliyorum. Kendime çok diyorum ayrılık dönemi ben terk ettim. Eski sevgilimle ekleştim diye aldattığımı sanmış kendini çok yetersiz değersiz hissetmiş. Aöa ben terk etmeme rağmen kimseyle konuşmadım. O nasıl beni severken mesajlaştı hem de birkaç erkekle anlayamıyorum. Diyor ki seni unutmak istedim seni daha az düşünmek istedim. Birilerinin ilgisi bana iyi geldi. Ama kimseyle buluşmadım etmedim artı 18 konular olmadı. Kafamı dağıtmak için konuştum diye. Ama insan üzülüyor. Bunlar 2 ayda oluyor bizde. Evet sorun yokken bi anda ayrıldım. Ayrılma sebebim evliliğe hazır olmamamdı ama ona seni sevmiyorum zaman kaybı olursun dedim. Hayatına bakabilsin diye öyle demiştim ama son kez vedalaşacaktık.
Ben 2 ayda bunların olacağını asla düşünemezdim. Dediğine göre sadece mesajlaşmış. Kimseyle buluşmamış aralanmış etmemiş. Birkaç kişiye mesaj attım ümit vermedi bizi istemedi vs demiş. Ama biri açıldım diyor sevgilim açılmadı normal mesajlaştık diyor. Güvenimi de kırdı bu süreçte çok parça parça şey öğrendim. Her şeyi yaparım kafana takılan şeyleri netleştirmek için diyor ama 1 senede de yoruldum. Ama beni sevdiğini iyi bi insan olduğunu biliyorum. Onunla olacak kişi böyle bi şey yaşamadığı için çok şanslı olur. Tek benle sevgili olmuş. Zaten ilk sevgilisi bendim
Bak güzel kardeşim kendi azınla diyorsun sadece konuşmuş bak ben şu an burada sana yazıyorsam bu sitede dolaşıyorsam kafamı dağıtmak için dolaşıyorum yaklaşık 3 ay olcak bizde ayrıldık ve ortada bi çocuğum var sen bence git onla barış ve geçmişe bi kalem çiz çünkü insanlar böyle durumlarda ne yapacağını şaşırır oda senin ben seni sevmiyorum lafına alınıp 2 ay kafası bozulmuş ve kafa dağıtmak için bir kaç sohbet etmiş durumu kafanda büyütme yoksa acaba yattı mı biriyle felan diye gelir beyin bu düşman gibidir
Ama her seven insan her bu durumda olan insan böyle yapmıyor? Beni severken nasıl yapabildi? 2 ayda biriyle sevgili olamaz biliyorum ama insana koyuyor. Ayrıldığımız dönem pandemiydi yasaklar vardı nasıl yatayım biriyle evden öıkamıuorduk vs diyor ama bilemiyorum. Çok yalan söyledi. Haklıyken haksız konuma düşürdü. Bide güvenemiyorum kafam karman çorman. Güçsüz biri diye düşünüyorum. Bu 1.5 ay hiç iletişim kurmadık düşünmem için bi şey yapmamış ama o dönem yaptı şu an yapmasa ne olacak? Elimde olamadan aldatılmış gibi hissediyorum. Ona açılan çocukla da mesajlaşmış. Çcoıllara mesaj attırdım ümit vermedin sevgilimden ayrıldın vs diyordun dediler ama bu onlarla farklı anlamda bi şey yapmadığı anlamına da gelmez ki
Seni anlıyorum ben kararı tamamen sana bırakıyorum kalbin baskın çıkıyorsa kalbini aklın baskın çıkıyorsa aklını dinle bu arada özel değilse yaş kaç acaba sizin
30 neden
Kardeşim çok takma ozaman belli bir olgunluğa gelmişsin
Psikoloğa da gittim ama takıyorum yük gibi geliyor
Valla kardeş en iyi psikolog senin kafanın içi eğer evlenip bir ömür bunu takıp onun başına kalkacaksan hiç evlenme bitir ama şu devirde 25 yaş üstü sevgilisi olmamış kişi limit ürünü gibi o yüzden bu kafayla gidersen evlenemezsin insanlar sana bağlı değilken senle beraber değilken ne yaptıkları onların tercihi geçmişini değiştiremezsin ve karışamazsın
Ben hayatına girdikten sonra belli zaman geçmeden ayrılık döneminde biriyle konuşması sorun. Yoksa sevgilisi olmamış birini aramıyorum orası yanlış anlaşılmış
Diyorum ya karakter meselesi ben olsam bende kabul etmem sana kalmış bişi
Dılxlxl
Ayrildiktan sonra kendisinin turşusunu mu kursun? Guven sarsilmasi oyle olmaz... cok iyi yapmış... rahat birak insanlar hayatını yaşasın...
Son kez görüşecektik o görüşmede ben dayanamayıp dönecektim ona belki neden tamamen helalleşmeyi beklemedi ki
Beni severken isterken yapmış. Seni unutmak işin sadece mesajlaştım ama hayatıma kimseyi almadım diyor
Ya olur böyle şeyler.. deneyim olmuş sana da
Ne yapmalıyım peki
Bişey yapma. hayata devam et..
Öyle yapamıyorum iştw
Zamanla geçer
Kızı terkeden sen? Ne bekliyordun! Kızın sana güvenmemesi lazım ya yine terkedersen diye
O da vardı ama samimiyetimi bi şekilde anladı. Böyle bi problemimiz oluştu
Şüphe içini kemirmeye devam edecektir..
Ama iyi biri aslında
Senin piskolojin bozulmuş.
Neden
Kızı terk etmişsin yarı yolda bırakmış. Üstüne gelmiş sana tekrar güvenip bir ilişkiye başlamış ve senin bu paranoyak hallerine rağmen seni inandırmak için hayla bir çaba içerisinde sen ise gelmiş burada güvenim sarsıldı diyorsun. Aş bunlari elinde fırsat varken dönmek istemese dönmezdi. Ayrica asla olacaklarin önüne geçemezsin. Kafanı topla. Karşındaki insanın da psikolojisini bozma. Sana 2. Kez güvenen biri var karşında..
Tamamda ben ona dedim biriyle konuştuysan barışmam diye. Bana hayır dedi. Ama birkaç kişiyle mesajlaşmış. Beyanına göre buluşmamış etmemiş sadece mesajlaşmış ama sonuçta arkadaşlık için mesajlaşmıyorlar. Birkaç kişiyle olması etkiledi. Yalan söyledi sonradan ben bi şekilde üsteleyince doğruyu söyledi. Ama bunu 1 senedir yaşadık. Bana tamamen korktu diye dürüst olamamış. Birlikte psikoloğa da gittik ama yok atamıyorum kafamdan o dönemi öyle geçirmesi beni üzüyor. Benden o dönem bazı ispat çabaları isterken bile tam barışmadık diye o çocuklarla mesajlaşmayı kesmemiş yedirmiyorum. Birkaçına mesaj attık farklı sebepten mesela biri diyor hoşlandım hissime karşılık bulamadım ama sevgilim hoşlandım demedi normal mesajlaştık sevgili olmadık diyor ısrarla.
İlişkimiz varken asla sorun yok. İyi bi insan ilk sevgilisi de benim. Ben terk etmeme rağmen başkasıyla mesajlaşmadım ama o mesajlaşmış nasıl böyle cesaret bulabildi nasıl bu kadar güçsüz olabildi anlayamıyorum. Bana onca senelik ilişkisi oldu diye biraz daha bilindik bi liman diye de barışmış olabilir
Canım bak şimdi benimde 5 yıllık bir ilişkim oldu. İnsan böyle uzun bir ilişkiden çıkınca boşluğa düşüyor. Konuşmuş olabilir yani normal bisey buu. Terkeden sen olduğun için onun kadar boşluğa düşmüyorsun. Ama emin ol kendi içinde çok büyük şeyler yaşamıştır. Kafa dağıtmak için bile konuşmuş olabilir sinirinden hırsından öfkesinden konuşmuş olabilir. Seni kafasından atmak için konuşmuş olabilir. 6 yıllık ilişkide terk edilen olmak zor bisey.. ama yine de güvenemiyorsan ayrıl
Dünyanın sonu değil ikiniz içinde
Her boşluğa düşen başkalarıyla mesajlaşmıyor ama? Ben üzüldüğünü biliyorum hayalkırıklığına uğradı yarıyolda bıraktım o dönem ailesine de mahcup oldu. Ama her bu durumu yaşayan başkalarıyla mı mesajlaşıyor? Evet dediklerinizin hepsini dedi ama insan birini severken nasıl mesajlaşır? Mesajlaştığı kişilerden bazıları ondan hoşlanan kişiler. Tamam sevgili olamaz 2 ayda biliyorum ama ümit vermiş oluyor. Nasıl nadasa bırakmaz kendini anlamıyorum. Çok iyi biri öok üzülüyorum eğer ayrılırsak onla olacak kiii çok şanslı olacak.
asiksaniz devam edin ama o degil gibi haberin ola
Ben seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama hareketlerini yedireyorum