10 gündür konuştuğum bir kız var değer veriyor ilgisi var bayaa, neyse biraz geçmiş konusu açıldı, en son ki sevgilisinden konuştuk neden ayrıldığını sordum, 5 yıllık bir çıktığı varmış onu duydum o yüzden dedi. Bununla en yakınlaşmanız ne oldu dedim ilk başta utanıyordu söylemedi sonra biraz zorlayınca parkta sadece öpüşme oldu dedi. Peki görüntülü konuşurken en açık halin nasıldı ne şekil gördü dedim, ilk başlarda sadece atlet falan diyordu biraz daha zorladım başka ne olabilir niye inanmiyon dedi, tamam en açık göğüse kadar normal tişört ve dize kadar basriyle gördü dedi. Daha çok zorladım dil doktum geçmiş umrumda değil sadece bilmek ve dürüst olmanı istiyorum dedim. Baska bir şey olmadı okadar, sonuçta tesetturlu biriyim seviyorsam gözüm sevgisinden karardı dediysemde okadar düşmem orami burami göstermem dedi, şimdi ona okadar yakın olduğu gibi banada olmasını istiyorum, hatta ona geçmişinde onlara Boyle adımlar attın pişmanlıktir oldun belki ama bana fazlasını bile at bir şey kaybetmez pişman olmaz, o adımlarına kat katiyla gelirim dedim, tamam dedi. Şimdi eski sevgilisi gibi benide istediğini yakın olduğunu görmek istiyorum açıkçası, oyuzden açık atletli foto istesemmi, yoksa erken mi yanlış mi anlar, bunun yerine zamana mi bıraksam, veya buluşunca bunları canlı yaşamayı daha yakın olmayi mi denesem
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgili 5yıllık sen 10 günlük adamsın. Şaka mı. 10 günde her türlü kabul ederim moduna girdin aynen bizdeee yedik
5 yıllık değil 5 aylık çıktığı çocuktu ve ilişkinin kaçının gününde yaptı bilmiyorum
5yıllık yazmışsın yalan söyleme
Valla yeni farkettim 😂 yanlış yazmışım
Yok onu yanlış anlamışsin kız o çocukla 5 yıl çıkmadı çocuğun 5 yıllık sevgilisi olduğunu duydu sonradan o yüzden ayrıldılar demişim dikkatli oku
Yine 10 günlük bir inaanın bu moda girmesi çıkarcı biri gibisin sanki. Kız sana dürüst olmuş sen bunu kullanmaya çalışıyorsun.
Yok kullanmak değil sadece onun gibi yakın özel gördüğünü görmek istiyorum
Yapma ya karşı taraf soyunmadığı sürece özel hissedemiyorsun galiba 😒
Ve bu kız seninle konuşmaya devam ediyor yazık
Benide yakın görüyor istiyormu bunu görmek istiyorum amacım bu sadece
Ne bu acale geçmişte ne olduysa oldu yeni bir şeye başlıyorsunuz kızı neden zorluyorsun güven bir anda oluşmaz zamanla oluşur sen istiyorsun ki her şey bir anda olsun bitsin olmuyor öyle
Beni kırmak istemez genelde ve güveniyor, amacım sadece bu emin ol zamanla olurda ben istemeden şap diye kendisi isteyip o bu konuda yakınlaşırmi ki
Şap diye tabi ki olmaz ama çok hızlı gidiyorsun bana biri bu şeklde yaklaşsa ben hayatımdan çıkarırdım
Hızlı olmasam akışına bıraksam kendisi istermi yakın olur mu ki
Bana gelince kendini çok dindar ve eski yaptiklarından pişmanmis gibi gösteriyor da, bu şekildeyken nasıl kendiliğinden o yakınlaşması gösterecekki ya da bunu nasıl sağlarım yanlış düşündurtmeden
Valla yanlış düşünsün böyle baskıyla üzerine çok düşerek olmaz diğerine dindar değilmiymiş zamanla açılır sana da
Bana pişmanmis onları hata olarak gördüğünü aslında isteyerek yapmadığı izlenimi verip gözümde yanlış görünmek istemiyor, bunlara rağmen zamanla açılır mı yinede banada
Açılır başka türlü gösterecek hâli yok kendini yeni biriyle tanışıyor sonuçta
Bu süreçtede bana o konularda açılmasi rahat gelmesi için nasıl hareketi etmeliyim napmaliyim
Zamanla olacak şeyler
Yanıma geldiğinde cinselliğe nasıl ikna ederim
Akışa bırak. Eger seni isteyip arzularsa sen istemeden o ister yollar zaten
Şuanda istesem en azından istediğimi dile getirsem daha mantıklı olmazmi
10 gün biraz erken sanki
Yani yanlışmi anlar düşüncesi ne olur kırmak istemez genelde benide
İşte istemesekde siz birakmayin diye üzerimizde bir psikolojik baski hissedebiliyoruz. Zaten kapaliymis cinsellik olmadan bir süre konussaniz
Bana gelince kendini çok dindar ve eski yatırımlarından pişmanmis gibi gösteriyor nedense, bu şekildeyken nasıl kendiliğinden o yakınlaşması gösterecekki ya da bunu nasıl sağlarım yanlış düşündurtmeden
Bunu sağlama işte hiçbir talebin olmasın. Kendini bu diğer güruhtan bu şekilde ayır.
Yaparımda o kendisi o arzuyu hissedermi yakınlaşırmi bunlara rağmen
Bunu zaman gösterecek. Birde şu var belki gerçekten geçmişten pişman ve nekadar seni severse sevsin bir daha bunu yapmak istemiyor
La kardeş yeni başlamışsın konuşmaya sırf bunun için mi konuşuyorsun, 1 ayı bulmaz bir daha konuşmazsiniz zaten
Bunun için değil o çocuğu isteyip yakınlasip okadar açık şekilde kendini gösterdiği için, benide öyle görmesini yakın ve özel görmesini istiyorum bundan dolayı
Normal açık ne 🤣 memeleri görünmesin normal açık
Derken
Lan sizin sevgi anlayışınız ya ben
Henüz çok erken
Geçmişinde hata yaptığını düşünüyor buna rağmen yanıma geldiğinde cinselliğe ikna olur mu
Kankacım ulaş bana bi
İğrençsin
Benide yakın görüyor istiyormu bunu görmek istiyorum
Boyle mi ogreneceksin avel
Evet böyle istiyorum ona yaptıysa banada isterim
Ya mal mal konuşma inşallah seni terkeder abaza şey
Allah korusun düzgün konuş abaza olsam sayisızca kiz var amacım cinsellik değil benide o çocuk gibi sahipleniyormu erkeği olarak görüyormu onu görmek istiyorum neden hemen böyle kırıcı olmayı tercih ediyorsunuz fikir vermek varken
Sen sevseydin bu yola girmezdin madem o kiz tesetturlu sözde ne diye gunaha sokuyorsun seven insan bunu mu yapar sahiplendigini başka şekilde goremiyor musun