Şimdı benim akrabam bize kalmaya geldi tabi iste konu acilti bana manitan var mı falan gibisinden soruyo normal bi sekilde tabiki.
Sonra resmi var mı falan dedi bende pp gosterdim sadece yakisiyonuz falan dedi. Sonra arkadasi var mı bana ayarlayalim dedi. Tabi ben bu durumdan hoslanmadim ne alaka yani ayıp denen bisey var. Yani şunu belirtmek istiyorum ben bi hatamı ettim sevgilimi göstererek sadece yuzunu gosterdim aşiri kiskanc birisiyim sevgilime pp bile koydurmam hic bir sekilde. Zaten pp'yi ona güvendiğim icin gosterdim. Icimde sangi g**atlık yapmis gibi bi his var 5 vakit namazimda bi insanım iki gundur kendimi bu konu yuzunden bunaltiyorum. Ne yapmam lazım pek doğru düzgün anlatamadım ama genel olarak dedigimi anlamissindizdir.
Teşekkür ediyorum..
Sonra resmi var mı falan dedi bende pp gosterdim sadece yakisiyonuz falan dedi. Sonra arkadasi var mı bana ayarlayalim dedi. Tabi ben bu durumdan hoslanmadim ne alaka yani ayıp denen bisey var. Yani şunu belirtmek istiyorum ben bi hatamı ettim sevgilimi göstererek sadece yuzunu gosterdim aşiri kiskanc birisiyim sevgilime pp bile koydurmam hic bir sekilde. Zaten pp'yi ona güvendiğim icin gosterdim. Icimde sangi g**atlık yapmis gibi bi his var 5 vakit namazimda bi insanım iki gundur kendimi bu konu yuzunden bunaltiyorum. Ne yapmam lazım pek doğru düzgün anlatamadım ama genel olarak dedigimi anlamissindizdir.
Teşekkür ediyorum..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaptığın normal bir şey ama gaavatlık yapmış olma hissi yaşıyorsan inan bana bundan haz almaya başlarsın bu sefer onu gerçekten paylaşmaya başlarsın fptolarını erkekler görsün kudursun diye.
Yok yok zaten kuzenim resmine bakim falan diyince acayip bozcaktım neye bakıcan diye.
Yani güzel kardeşim benim en son yapacağım şey diyorum ya pp de yüzü yarım gözüküyo onu birisi görse bile deliriyorum.
Ama alışman lazım elbette görecekler kızı. Hatta düğün yaparsanız düşünsene herkes görecek onu ve işin ilginci bizim insanımız farkında değil ama düğünler aslında ilk cinselliğin yaşanacağı gün ve insanlar sizin ilk cinselliğinizi kutluyor dans ediyorlar öyşe bakınca çok daha tuhaf gelmiyor mu.
Yok zaten düğün vs bize göre değil dinende uygun değl çalgılı tarzı kesinlikle olmaz. Sevgilim doktor olmak istiyor tek ona laf edemicem zaten onun dışında ben olmadan biyere dahi göndermem zaten
Baskıcı biri olarak görünmek istemem sadece fazla muhafazakarım durum böyle
Yani çok abartı buluyorum bu düşünce tarzını ve yaşam tarzını. Eşinin tüm özgürlüğünü kısıtlamak ne kadar doğru?
Yani genelde de senin gibi erkeklerin eşkeri aşırı azgınnoluyor ve zorluyor eşini. Ne fanteziler dönüyor sonra. Aklına başka erkekleri bile soker eşin ama fantezide kalır. Yine de hayal etmeden duramazsın başta bahsettiğin kendini g. vatt gibi hissetme olayın hayalde olur
kendini kotu hissetme kuzenin merak etmis gostermissin.. yarin obur gun zaten gercektede goreceksinn yanii.. buyuzden icin rahat olsunn.. zatenn o pp herkes goruyoo bi arastirsa oda bulur
Çok haklısın teşekkür ederim içim rahatladı.
rica ederimm :) mutluluklar dilerim
Çook teşekkür ediyorummm mutlu oldum şimdi 🤭
:)