Erkek arkadaşım son birkaç günde nasıl sevgisiz ve ilgisiz biri olabildi?

1 yıldır erkek arkadaşım var ilişkimiz çok güzeldi onu halen daha yalnız bırakmam panik atak için terapiye gider peşine takılırım evimde yemek tatlı yaparım ona da ayırır veririm annesini babasını özel günlerde ararım her derdine yoldaş olmaya çalışırım bu halende böyle onu çok seviyorum günahını da almıyım o da çok ilgili sevgili ve merhametliydi bana karşı ama son 1 aydır aramızda bir kopukluk var gibi. Anlattığım şeylere kulak asmıyor dinliyor gibi duruyor ama tepki/cevap vermiyor üstünden birkaç dk geçince kendi sorunlarını anlatmaya başlıyor, önceden sık sık koklayıp öperken şimdi kısa öpüyor, naz cilve yaptığımda gülüp karşılık verirken şimdi yapsam anlamıyor, belki de anlamamazlığa yatıyor, birlikte saatler geçirip zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık ama şimdi uzun süren görüşmelerimizde huzursuz ve gergin oluyor, evlilik düşünüyordu bu konuyu ilk o açmıştı ve kendinden emin duruyordu onu böyle görünce bende evlilik fikrine sıcak bakıp aileme anlattım babamla annemle tanıştırdım o da ailesiyle konuşmuştu bu durumu ancak şu an bu konu açıldığında babasının daha zaman var deyip ileri attığını söyleyip duruyor neden böyle diye sorduğumda babama ne diyim diyip susuyor bu konu hakkında eskisi gibi savaşmıyor.

Acaba ayrılığa doğru mu gidiyor bu ilişki? Onu çok seviyorum ayrılık düşünmüyorum aslında ama kafam karışıyor.

Ben hemşirelik okuyorum o ise iyi bir şirkette kendi departmanını yönetip çalışıyor. Yaş farkı yok aramızda. Bana karşı böyle olması beni üzüyor.

Sizce neden böyle?

Erkek arkadaşım son birkaç günde nasıl sevgisiz ve ilgisiz biri olabildi?