arkadaşlar bizimkisi bir imkansız aşk… çocuğa yükseliyorum resmen bu nedir yaaaa ağlicam

arkadaşlar bizimkisi bir imkansız aşk… çocuğa yükseliyorum resmen bu nedir yaaaa ağlicam

Aşk böyle bir şey değil ki seninki hoşlantı olabilir aşk tanıdığın huyunu suyunu bildiğin seni anladığını bildiğin aynı dili konuştu anlaşırken birbirini bir yapboz parçası gibi tamamladığın insanla yaşanır.
Üstelik aşk dediğin şey karşılık beklemek yerine a da illa benim olsun demek yerine onu ufak şeylerle mutlu etmek bile sana mutlu gelir yani hoşlandı diyebiliriz sendeki duruma ama aşk demek aşk çok ileri bir duygu çünkü tarif edilemez.
kardesim ne edebiyat yaptın yaa vurgunum cocuga diyorum
Ben de sana diyorum ki boş işlerle uğraşıyorsun aşk böyle bir şey değil
Cevap
5Cevap
Hangi dizide bu keko tipsi valla kanka kusura bakma ama karakteri çekiciyse etkileyici oluyolar o konuda hak veriyorum
Eee biraderim bende buna aşıgım nolcak şimdi?
kocamdan uzak dur
Sanırım ikimizi birden idare etmis naaalçâk her1fff
ayyy onada razıyım biliyo musun
Onwoqdijelwox2vfrk2frjoqrchiwffnjcw
Yok be abartmayın ses tonu falan exin aynısı ama abartı bi şeyi yok onun gibiiii 😂😂
aşkım bu cocuk dizide çok fena vallaaa
Bende izliyorum da jest ve mimikleri çok iyi ondan tatlı geliyor aslında asıl konu çok sempatik oluşu.. diziyi izlediğimden beri sanki exi özlüyorum ya konuşma tarzı sesi falan.. e
evet yaaa ilk başta hiç yakışıklı değildi sonradan tutuldum
Anormal değil bu sitenin kızları
O kız sen misin?
Boş beleş işler
Way be usta yazık yazık
Üzer bu yalı, çapkını seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?