⭐ Kinayeli konuşma; söylemek istediğinizi düz değil dolaylı yollardan ve imalarla anlatmak demek. Sizce kinayeli konuşmalar çiftler arasında heyecanı ve aşkı tazeleyebilir mi?⭐😎😎
Kinayeli cümleler adeta şifrelenmiş gibiler, beyin o şifreleri çözebilmek için ayrıca enerji harcar ve zamanla yorulur. Bu sebeple ben tazelemeyi geçtim daha da bozacağını düşünüyorum, hele ilişki böyle bir kurtuluş arama noktasına kadar geldiyse...
Kinayeli konuşarak hiç bir şekilde benimle sağlıklı bir iletişim kuramaz. İlişkiyi diri ve canlı tutmak için iki tarafında birbirini fazla sıkmaması ve özgür alanlar tanıması gerekiyor. Her zaman dip dibe olmak zarar verir
Bence sağlıklı bir ilişki için en iyi çözüm net olmak. Yani dürüstce yüzüne söyleyip içinde saklamamak; böylelikle her şey tıkırında tıkır tıkır gider.. tabi saygılı bir biçimde olucak hepsi.
Böyle olması ilişkiyi daha büyük bir çıkmaza sokar bence. Hayatımdaki kişi bana derdini sürekli dolaylı yollardan ima etse cinnet gelir kavga çıkarırım 😄 Elbette kişiden kişiye değişir bu ama benim hoşuma gitmez şahsen.
Bence çözüm insan ne kadar sert olursa ne kadar sinirli olursa o kadar çok seviyor kalp kırmadan da olabiliyor tabii karşında ki insan da önemli seni seviyorsa anlar insan zaten sevdiğini her şekil kabul ediyor 😊😊
1
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk heyecanını diri ve canlı tutmak için çiftlerin birbirleriyle kinayeli konuşmaları çözüm mü?