Kişi aşık olmaya başlarsa kendini durdurabilir mi?
Bir fragmandan nerelere geldik 😄

Kişi aşık olmaya başlarsa kendini durdurabilir mi?
Bir fragmandan nerelere geldik 😄

Bu durum bence kişiden kişiye göre değişir çünkü karşısındaki kişiye nasıl bir his besliyor ve nasıl etkilendiği ile alakalı bence ben mesela hemen birine aşık olamam..
Direkt aşık olunamaz en fazla direkt hoşlanılır.
Aşkı geçtim, tanımadığın kişiyi sevemezsin bile, güvenemezsin, birliote bir şeyler paylaşıp paylaşamayacağını bilemezsin vs.
Bu hoşlantıya aşk diyenlerin aşkı da aynı şekilde direkt olarak biter zaten ki aşk olamaz o.
Aşk demlene demlene olur. Demlendikçe beğenirsin, seversin, güvenirsin, hayran olursun, özlersin, tutuklu kalırsın, eşlenirsin vs.
Aşk direkt olacak kadar basit bir şey değildir.
Bu öyle enteresan bir şey ki, tek bir yorum ile açıklamak olanaksız. Öyle olsaydı, Freud kitap yazmazdı. :D
Nitekim, karar verilir mi, başlanır mı bilmiyorum ama uzak durdukça gelip bulması gibi bir şey oluyor. İstedikçe de bulunmuyor, Murphy kanunları.
Bana göre , olursa oluyor.. olmazsa da olmuyor. :D
Ben bu dizinin ilk bölümlerini izledim sonra sıktı sıkıcı oldu baş rol rolünü oynayamıyor😂aşk doktorları soruyu basmış görüyorum ben kenardan takip edeyim görüşleri çullanmasınlar üstüme 😂
😄
Cevap
23Cevap
Bence vardır, paldır küldür aşık olunmaz. Şarkı sözü bile var, aşık oluyorum eyvah diye...
Aşk ansızın gelen bir duygudur
Selam gadası 🙃
İnsan ilk önce hoşlanmaya başlar. Birlikte zaman geçirildiği süre boyunca aşk filizlenmeye başlar.
Aşka inanmıyorum. bunun yerine sevgi vardır
başlar mısın
hisseder misin nedir bu şimdi bende anlamadım yane yane :D
1980'lerde Grup gündoğarken şarkısı vardı Aşık oluyorum eyvah, yerimde duramıyorum diye.
Aşık olmaya başlamaz bence insan. Aşık olur.
Bence de
Zamanla sevebilir insan sonrasi aşka evrilebilir neden olmasin. Bu diziyi de ilk basta izliyodum sonra bi sıktı 😕
Ben fragmanlardan takil ediyorum sadece 😄
Vardır tabii ki.. Tanıdıkça, zamam geçirdikçe, ısındıkça, alıştıkça duygular kabarır ve maksimum seviyeye çıkar.. Sonrası zaten mâlum..
Ayy en sevdiğim altay 😍😍😍😍 direk aşk olur
Senin için ekledim röyaaa 😍😍
Ben direkt aşık olan biri değilim. Tanıdıkça, gördükçe zamanla aşık olurum. Bana göre en sağlıklısı da bu
Ben iki durumu da yaşadım, zamanla aşık olduğum da oldu, direkt ilk görüşte aşık olduğum da oldu.
Aşk zamanla oluşan bir şeydir.
Şöyle örnek vereyim. Bir yemeğin kokusunun iyi gelmesi tadı da iyi olacak anlamına gelmiyor.
İlk bakışta olan şey cinsel hazzdır. Midede kelebek uçuyor etkisini de bu hazz yaratır.
İlk görüşte aşka inananlardanım. Bu elektrik konusu. Karakter uyumu vs..
Direkt aşık olmak diye bir şey yoktur.. Direkt ancak beğeni olur, şehvet olur 😁
Çok nadir bir insan aşık olduğunu anlayabilir bence önceden deneyimi varsa
İlk görüşte olana asla inanmıyordum inanıyorum artık..
Tabii ki aşık olmaya başlayayım da aşık olayım gibi bir şey söz konusu olamaz
Aşık olmaya başlanır bence. Direkt olunmaz gibi geliyor.
Aşık olduğunden emin değildir bu yüzden başlamaktayım der
🤣🤣 Kadınları bilmem erkekler için testesteron salgı yoğunluğuna göre değişir
Usul usul aşık oldum ben sana, çiğ damlalarının usulca gül tomurcuğunda toplanıp bir çığ gibi büyümesi gibi 😂
Aşk zamanla oluşan bir hissiyat olduğunu düşünürsek, aşık olmaya başlanabilir..
Her aşk özünde farklı bir dinamiğe sahiptir. Ben tanıdıkça aşık oluyorum.
İlk görüşte aşık olunur, bazen de tanıdıkça aşık olunur ama en kuvvetlisi ilk görüşte aşık olmak.
bu kişinin elinde olan bir şey değil maalesef bazen mantığımız hayır der ama kalbimiz evet der ve söz geçiremeyiz...
Şu çocuk çok yakışıklı başrol olan
Evet maşallahı var
Aşk bir anda olur Sevgi zamanla.
Hoşlanmakla Aşk çok farklıdır.
Vardır. Genelde ilk görüşte aşk "ilk görüşte etiklenmek"tır. Aşk yavaş yavaş olur.
Bilemem 🤔 durdurabilir bence
ya siyahsındır ya beyaz gri olmak gerkesiz
Aşk olunmaya başlanır bence
Bir şey ya vardır , ya yoktur.
Başlanır, günden güne artar..🤭
direkt olunmaz bence 😅
Bu dizi tutmadığı halde hala devam ediyor nedense
Kız aşkı falan bırak da. Sen yalnız kurt mu izliyosunn aaaaa🤍🖤
Hoşlandı ilgi duymaktır o
Aşk ansızın olur planli aşk olmaz
Bende yok o duygu
Aşk yok