Aşk İlişkileri Eşinize veya sevgilinize harcadığı her kuruşun hesabını sorar mısınız? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşinize harcadığı her kuruşun hesabını sormak ne kadar doğru? Eşinize veya sevgilinize harcadığı her kuruşun hesabını sorar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Eğer aşırı şekilde harcanıyorsa herkes sormalı yani arkadaşlar Çünkü artık her şey çok pahalı devir eski devir değil artık her harcadığımız Kurşun hesabını vermek demeyin de her harcadığımız kuruşun Maalesef ki değerini bilmemiz lazım 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sormam Ama harcamalara dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok şükür böyle bir sıkıntım yok 😃😅 1 6 Yorumla Demir666 +1 yıl Onu biliyorum da resim yine değişmiş kalsın bu 😄 Yorumla Sezen33 +1 yıl Eig için teşekkür ederim 🙂 Yorumla Demir666 +1 yıl Sen hesabı mı kapattın? Dün aktif değildi diyor Yorumla Sezen33 +1 yıl Evet, kapatmıştım🙃 Yorumla Demir666 +1 yıl Pamuk prenses yapma böyle 😄 Yorumla Demir666 +1 yıl Neden Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır sormam. 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lüzumsuz şeylere harcama yapıyorsa merak edip sorarım, gereksiz para harcamamalı. 1 0 Yorumla
Bendenedim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eşim veya sevgilim olsa hesabını sormak değil de ihtiyaçlar doğrultusunda dikkat etmesini kolay bulunmadığını söylerdim sadece. 0 0 Yorumla