Ailenin istenmeyen gelini olursam mutlu olma ihtimalim hiç yok mu?

Ailesi beni baslarda istememis erkek arkadasımın kafasını karıstırdılar bana söylemeden arkamdan iş çevriliyor ve aldatılıp terk ediliyorum ama ahım peşlerini bırakmadı o kızdan simdi ayrıldı seni ailemle tanıstırıcam onları seviceksin diyor tepki veremiyorum çok fazla ama tabiki ailesiyle evlenmicem yinede karsılarında hep istenmeyen gelin olarak kalacağımda bir gerçek. Mesleği gereği sehir dısına aylarca çıkabilir bu durumlarda ben ailemin evine dönmek istiyorum seni orada beklemek istiyorum dediğimde bana fark etmez ama ailemlede kalabilirsin diyince yine bir tuhaf oldum Evet ciddi ilişki düşünüyoruz ama bunun halasımı teyzesi buna kız buluyor aile ısrar ediyor bir görümce var oda beni sevmiyor o kadar belli ediyorlar ki o ne kadar ablasını sustursada görüyordum, annemle bunları paylasınca sen mutlu olmucaksın seni hiçbir zaman sevmicekler ama senin kararın dedi sizce benim önümde hep ailesi olup bana kötü mü davranıcak? Bu durumun önüne geçemez miyim? Ailesinide benden üstün görüyor birisi misal sana bir şey derse ben cevabını veririm gibisinden deneyip sorular soruyor beni bunlar biraz üzüyor Benim sözüm kocama hiç geçmicek mi? Maddi anlamda ikimizde çalısacağız evde eşit iken bana lafını geçiricek ise bilmiyorum ayrılmaktan da korkuyorum onu çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Ailenin istenmeyen gelini olursam mutlu olma ihtimalim hiç yok mu?