Ben şer__ efsiz miyim?

Asla kötü bir niyetim yok. Hiç arkadaşım yok doğru dürüst. Benimle vakit geçirmeyi kimse sevmiyor. Fakat ben kimseye kötülüğü dokunmayan tamamen iyi niyetli bir insanım. Sırf birileri beni dinlesin diye hayali karakterler uyduruyorum. Sonra bu kişi oluyorum. Sanaldan anonim olarak sohbet ediyorum. Bazen 18 yaşında oluyorum bazense 22. Çok daha başka şehirde yaşıyorum. Ailemdeki kardeş bilgilerim yanlış. Vs. Vs kurguladığım bu insan üzerinden role giriyorum. O insan gibi tepki veriyorum. O insanın duygu durumuna giriryorm hatta bazen kaptırıp ağlıyorum. Sonra sayfayı kapattığım an rolden çıkıyorum. Çünkü bu rolüne girdiğim karakterin problemi oluyor. Bazen bazılarıyla çok iyi anlaşıyoruz sıra fotoğrafa gelince ben orada kala kalıyorum çünkü o karakter benim ama ben o karakter değilim. Çok tuhaf bir şey ama yalnızlığımi o kadar dindiriyor ki.. mesela panik atak egzama nefes darlığı yaşardım.. ama şimdi hiçbir şey kalmadı. Karşıdakini de üzmek istemiyorum ona yalan söylüyorum belki ama hislerim gerçek. Bu arada ağır yalanlar atmıyorum yaşımı yakın söylüyorum ve kimseye kızım diyerek uç bir yalan soylemedim

Ben şer__ efsiz miyim?