Lanetli miyim acaba?

Hiç arkadaşım yok, arayanım soranım yok. Sevgilim yok, beni sebepsiz yere bıraktı ve neredeyse 1 yıldır tek kelime mesaj atmadı, arayıp sormadı. Sevgilimi terk etmek zorunda kaldım hemen kabullendi, itiraz dahi etmedi. Israrcı olmadi. Dünden razı oldu ayrılmama. Aynı şey arkadaş çevrem içinde geçerli. Biriyle tartışsam genelde hakli bulunmama ragmen bana tavır koyuluyor. Bende mesafe koymak arkadaşlığımı bitirmek zorunda hissediyorum ama sözde arkadaş dedigim insanların hic umurunda bile olmuyorum. Yokluğum fark edilmiyor bile sanki. Hangi ortama girsem insanlar tarafından görmezden geliniyorum. Kimse beni görmüyor, umursamıyor gibi. Sohbet ortamına girdiğimde fikrimi söylediğim zaman konuştuğumda kimse beni dinlemiyor, duymuyor, takmıyor. Hayvan seviyorum hayvan bile beni görünce yüzünü çevirip gidiyor🤷‍♀️ne is anlayamıyorum. Biri tarafından lanetlendigimi düşünmeye başlıcam neredeyse. Uğursuz muyum, lanetli miyim çözemedim gitti. Arkadaş canlısıyım halbuki. Şakacı ve canayakın biriyim ama kimse tarafından sevilmedim ve sevileceğime dair inancım da tükendi..😪

Lanetli miyim acaba?