Bir kadin var aşağı yukari benden bi kac yas buyuk. Bir tane çocuğu var. Türbanlı olmasina rağmen hareket ve tavırları cok rahat. Zaman zaman yürüyormus gibi zaman zaman da iplemiyormus gibi. Türbanlı bir kiz dokunmaz tokalasmaz diye biliyorum bu evli ve her bahanede omzumu sikmalar sarilmalar vs. Onun bir marketi var. Ondan alışveriş yapıyorum. Ben kocasindan bosanacagini ondan duymusken , bugun buyuk bir pot kirdi. Dukkana girdigimde sus isareti yapip konusma dedi. Alisverisimi yaptim ucreti odedim vs bi sigara icip bu hareketin sebebini sorayim derken şöyle bir açıklama yaptı. O cok kıskanç ve 2 saat hesap sorar dedi. Bu açıklama bana pek yeterli gelmedi. Kizlar sizce neler oluyor? Bu is nereye gidiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şu tarz kapalılar yüzünden bizler de hakarete uğruyoruz ya ona yanarım. Bu kadın rahat biri saçmalıyor belli. Senin yerinde olsam uzak dururum
Cidden tuhaf dimi hareketleri. Yani tamam insanlari yadirgamam. Ama bu rahatligi yuzundende kocasindan bosanmadan bana ilgi gostermesi gereksiz. Sacma muhabbetler dönüyor.
Evet bence de tuhaf. Evli olduğu halde bunları yapması acınası bir durum. Yazık iyice ahlak bozuldu
Zaten bozuktu. Neler var neler. Ama buda tüy dikmek oldu. Hayir yani anlamıyorum cocugu ile tanışmadim diye tripler , zaman zaman onunla vakit gecirmedim diye tripler. Hafta ici hanfendi sanirim is cikisi onunla takilmami istiyor. İmalari , dokunuslari bitmiyor. O degil biri yüzünden gordugum herkese önyargı oluşuyor.
Sen ondan uzak dur yeter veya sevgilin falan varsa bi göster de umudu kessin
Yurudugum bir kiz vardi kizlada olur gibiydik aramizi bozdu hic yere 😂
O kadın mı bozdu aranızı
Evet o bozdu.
O ne karışıyor
Sen uzak dur ondan en iyisi
Eger hala aynı şeyleri yaparsa kocasına söyleyeceğini falan söyle
Kızin bir iki arayıp cizdigini gorunce kiza beni baya bir kotulemis kizda ciddi ciddi inanmis falan.
Anladım
senlik bişey yok kocası fazla kıskanç herkese aynı şeyi yapar
Kadin bana yuruyor gibi geliyor ama
yok be herşeyi yanlış anlamayın
Normal bir kiz bana bu sekilde davransa haklisin ama bunu bir türbanlı yapıyor. Hani onlara göre dinen flört bile yasak ya. O yüzden kafam karıştı
sanane milletin türbanından
Öyle değil iste. Dini hayata meze edemezsin. Ya dinsizsindir ya da dindar. Grinin tonlari ile yasamak sadece kendini kandirmaktir.
evet bu yüzden senin gibi dindar olmayan biri din hakkında yorum yapmamalı.
Yorum yapmak icin dindar olmak ne alaka. burada sorulan sorulara cevap vermek için psikoloji sosyoloji ya da felsefe profesörlugu okuyup bitirmedin sonuçta.
ne alaka
bak artık vazgeçin olmayan dini bilginizle insanları eleştirmekten
Bak artik vazgecin olmayan beyninize sigdiramadiginiz dagarciginiz ile papağanvari cümleler kurmaktan. Din ile ilgili bir bilgim olmadığı kanisina nerden vardin bilmiyorum ama sana bu teoreminin sadece eksik olduğunu söyleyebilirim.
rahatsız olduysan söyle kadına. erkekler herşeyi yanlış anlıyor diye kimseye selam veremez olduk. geçen biri onu bile sormuştu. bana selam veriyo neden acaba demişti
Siz bu hale getirdiniz. Her selam vereni kendinize aşık sandınız. Her yardim isteyeni yuruyor sandınız. Kadinlarin en basitinden toplu tasimada yaptiklarini ben yapsam adim tacizciye çıkar. Bunu bu hale kadinlar yani seninde parcasi oldugu grup getirdi.
ne alakası varya ben herkesten uzak durarım zaten. zaten herşeyi yanlış anlıyolar. ayrıca laflarına dikkat et bana hakaret edemezsin. adam gibi cevap verdik
Adam gibi mi? Bos yapma hadi ikile