Gmgüs ortamda beni rahatsız edecek şekilde tüyleme var ve alacak kadar kalın tüyler değil ama rahatsız oluyorum böyle bir dövme yapsam o tüylerin görünümünü minimuma indirirmi acaba gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var
Lazer ince olduğu için okumaz ama İğneli epilasyona gidebilirsin. Artma riski yok. %100 kalıcı çözüm. Aynı zamanda daha ilk turda %40 azalma olur ve 3 turda biter.
@Roxcc beyefendi kıl değil tüy demiş, kıl olsa lazer okur zaten. Her tarafı kıl ile kaplı olduğu halde, saçları dökülen canlılarsınız, bence hemen iğrenmeyin :)) keza aynaya baktığınız zaman da iğrenme yapabilir :))
Ben erkeğim ve bir erkekte kıl olmalı. İbbne gibi orama burama ağda yapacak halim yok. Ayrıca saç dediğin mevzu da önemsiz. 2 saatlik operasyona bakar.
@Roxcc biz de bu duruma çözüm arıyoruz ve siz sağlık ile alakalı olan bu duruma iğrenç diyorsunuz. Yeri gelir o hormonal durum sizde de bozukluk gösterir ve işlevselliğinizi kaybedersiniz o zaman anlarsınız başkasının sağlık sorununa iğrenç, tiksinç demek nasıl oluyormuş. Ayrıca hanımefendi kıl değil tüy demiş. Bu ikisi farklı şeyler.
Neyse ben ne dersem aksini savunacaksın. Bi erkek olarak ani bi refleksti. Başka bi erkek böyle kusurları normalleştirebilir tercih meselesi. Ben böyle şeylerden irite olan biriyim. Yapacak bisey yok maalesef
Valla her cinsin iğrendiği şeyler var. Hemcinsin rahat rahat istediği her şeyi söyleyip erkekleri kötülerken de keşke duyarlı olsanız. Ama sizler tek taraflı çalışırsınız. Okların sizi göstermesi ve hedefe konulmak İŞİNİZE GELMEZ : )
Aman üstünü kapatalım. Aman kimse bilmesin. Aman gündeme getirmeyelim. Bilmiyormuş gibi davranalım da kirli çamaşırlarınız ortaya dökülmesin 😏
@aysebalci1 kendine bakmadan başkalarının dış görünüşüne konuşuyor ya hayret ediyorum. Allah akıl fikir versin ne diyim hiç demiyormu benimde bu kusurum var bu yönden beni kırabilirler susayım diye 🤔
Göğüs bölgesindeki tüyleri aldırdığın zaman daha sert çıkmamalı. Göğüste belirgin tüy zaten olmaz. Bence hormonel bir sıkıntın olabilir. Önce bir doktora görün derim