Aşk İlişkileri Beni aldattı nişanlandı ona hakkımı helal etmiyorum diye yazacağım sizce yazim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni aldattı nişanlandı ona hakkımı helal etmiyorum diye yazacağım sizce yazim mi?Beni aptal ve saf yerine koydu Beni aldattı nişanlandı ona hakkımı helal etmiyorum diye yazacağım sizce yazim mi? Cevapla Aldatma Soruları Nişan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Senin hakkını çok önemsese zaten böyle bişey yapmazdı, boş ver bişey yazma. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana çok yalan söyledi onun için çok şey yaptım Yorumla ftmlz +1 yıl Acını anlıyorum ama uğraşmaya değmez Yorumla Soran +1 yıl Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı Yorumla
KeyfimeGore44 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Git eşine anlat ailesine anlat hayatını mahvet sende 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yazma.. bir anlamı yok.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı Yorumla Elfida277 +1 yıl bunu söylemen ona hiç bir şey ifade etmez sadece sen Kendince yüreğini sogutursun bu kadar. Yorumla Soran +1 yıl İçimde kalmasın kanka onu sevdiğim için değil Yorumla Elfida277 +1 yıl o öyle sanacak işte mesele o.. yanıyor oooo ne yapmıştım deyip havalanmış anlatabildimmi Yorumla Soran +1 yıl Ahım tutar mı sence onun yüzünden kpss den düzgün pua n alamadım Yorumla
devletbaba34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl allaha havale et boş ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey yazmiyim mi içimde kalmasın içim acıyor Yorumla devletbaba34 +1 yıl şu an acıyor 2 ay sonra ıplemezsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazma boş ver, büyüklük sende kalsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İçimde mi kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçine atma tabi ki duygularımla yüzleş acını yaşa ama kabullen. Yazman neyi degistirir ki, ikinizde yolunuza bakin Yorumla Soran +1 yıl Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne yaparsan yap o farkında olmaz ki, onunla bağından özgürleş ki yolun açılsın Yorumla Soran +1 yıl Vicdansız diye mi farkında Olmaz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani evet kismen daha doğrusu ondan bir yerin yok. Yorumla Soran +1 yıl Peki beni aldattığı erkeğe beni seninle aldattığını desem ve hem seninle hem benimle 2 ay aynı anda konuştu desem ne olur? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan ne farkin kalir Yorumla
GeceYıldırım Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yaz bence haketmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi küçük düşürürmüyüm sence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka hemen hemen aynısı banada oldu salla gitsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sonu ne okdu ya bişi yapmadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yapayımki banane, benşm kendime Bi saygım var o saygıyı kaybedemem Yorumla Soran +1 yıl Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamma kanka da ne gerek var yaa Yorumla Soran +1 yıl Onun için her şeyi yaptım o beni takmadı Allah'a havale ediyorum pisliği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle kanka en iyisi o Yorumla Soran +1 yıl Onu sevdiğim için değil sadece beni saf yerine koymadığını bilsin diye demek istiyorumNefret ediyorum ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin hakkını çok önemsese zaten böyle bişey yapmazdı, boş ver bişey yazma.
Bana çok yalan söyledi onun için çok şey yaptım
Acını anlıyorum ama uğraşmaya değmez
Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı
Git eşine anlat ailesine anlat hayatını mahvet sende
yazma.. bir anlamı yok..
Bir şeylerin farkında olduğumu bilsin istiyorum beni canım yerine koymadığını bilsin istiyorum o nişan fotoğrafı canımı yaktı
bunu söylemen ona hiç bir şey ifade etmez sadece sen Kendince yüreğini sogutursun bu kadar.
İçimde kalmasın kanka onu sevdiğim için değil
o öyle sanacak işte mesele o.. yanıyor oooo ne yapmıştım deyip havalanmış anlatabildimmi
Ahım tutar mı sence onun yüzünden kpss den düzgün pua n alamadım
allaha havale et boş ver
Hiç bir şey yazmiyim mi içimde kalmasın içim acıyor
şu an acıyor 2 ay sonra ıplemezsın
Yazma boş ver, büyüklük sende kalsin
İçimde mi kalsın
İçine atma tabi ki duygularımla yüzleş acını yaşa ama kabullen. Yazman neyi degistirir ki, ikinizde yolunuza bakin
Sen ne yaparsan yap o farkında olmaz ki, onunla bağından özgürleş ki yolun açılsın
Vicdansız diye mi farkında Olmaz?
Yani evet kismen daha doğrusu ondan bir yerin yok.
Peki beni aldattığı erkeğe beni seninle aldattığını desem ve hem seninle hem benimle 2 ay aynı anda konuştu desem ne olur?
Ondan ne farkin kalir
Yaz kanka en azindan icinde kalmaz
Yaz bence haketmiş
Kendimi küçük düşürürmüyüm sence
Kanka hemen hemen aynısı banada oldu salla gitsin
Sonu ne okdu ya bişi yapmadın mı
Niye yapayımki banane, benşm kendime Bi saygım var o saygıyı kaybedemem
Tamma kanka da ne gerek var yaa
Onun için her şeyi yaptım o beni takmadı Allah'a havale ediyorum pisliği
Aynen öyle kanka en iyisi o
Onu sevdiğim için değil sadece beni saf yerine koymadığını bilsin diye demek istiyorum
Nefret ediyorum ondan