Ona kanka dediğim zaman kızıyor?

kmıyoduk ama cok samimiydik sevgili gibiydik cok guzel sozler soylerdik birbirimize iste beni arardi sesini duymak hosuma gidiyor falan derdi. Hatta bir keresinde gece 11:30 gibi evimin onune gelmisti ben balkondaydim o asagidaydi falan. Sinemaya gitmistik sarilmistik, herkes bizi sevgili saniyodu utaniyorduk hemen konuyu degistiriyoduk ama o bendende fazla utaniyordu sanki. Herseyinle benimsin demisti beni mutlu edebilen tek kizsin ve seni mutlu ettigim zaman bende mutlu oluyorum demisti. Neyse hersey mukemmel gidiyordu birden bir haller oldu buna resmen depresyonda gibiydi iste mutsuzdu canı sıkkındı ben ona kendine geldigin zaman mesaj at dedim 4-5 gun sonra mesaj atti iste konustuk falan. Mesela artık eskisi gibi değilmiz normal konuşuyoruz bende ondan hoşlanıyorum aşık değilim sadece hoşlanıyorum dedim madem o böyle olmak istiyo kanka dedim ona ben senin kankan degilim a-m-k dedi sinirlendi falan sonra konustuk konustuk ya bro dedim ona kardeşim ve kanka yazıcaksan yazma. Dedi yani eskisi gibi iltifat etmiyor eskisi kadar sık konuşmuyoruz hani neddn böyle kızıyor? Seviyor desem olamaz. Ve soyle bisey de var ben senin kankan degiljm dediginde ben yani o kadar da degerli degilim dedim bana gore ne kankamsin ne kardesimsin arkadasimsin dedi. Farkli goruyor beni ama yani anliyamiyorum kafam cok karisik yardim edin neddn boyle davraniyor?
Ona kanka dediğim zaman kızıyor?