Sadece saka olarak yapmistim. yani son zamanlr cok ilgiszdi. ben de uyuzluguna kanka dedim. bayagi kizdi. bir daha yapma bunu dedi. ozaman sevgili gbi ilgili olsun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kocama moruk diyorum bazen (argosundan, yaşlısından değil)
Yani oyle takilmak icin denir. ne var ki bunda anlamadim. ben yazmadan yazmio gunlerdir. ilgisz asiri ama kanka dedim diye kiziyo
Aşırı saçma ya partnerler en iyi arkadaş gibi olmalı zaten bunda trip atılacak bişey yok
Trip degil de boyle bi sok oldu gbi oldu. ozmn sevgilim gbi davransin di mi ama
kanka deyince değere binmissin )
Ya zaten boyle devm edersen ayrilrm dedigimde umugunu skarim sacmalama sen benimsin diyor ama sonrasinda ilgisz. hep yogun hep isi var
ben seninim ama sen benim değilsin gibi deseydin 😁
Aklimdan gecmedi değil de ustune varmk istemedim:) hem ekmegim dursun hem pastam diyor
valla o sözü yazacaktım aklıma gelmedi 😁😬
Hayir yani en son kiyameti koparip engellycm gorck pastayi ekmegi. ben koly btrmem ama bitirince de kesseler beni donmem. o bunun farkinda değil tabi:)
hafife alıyor galiba durumu senin açından bakmıyor )
Evet aynen oyle. benim gitmeyecegimden emin
vala sen artık bişeyler yapmalısın yoksa kendi kendine kafayı yiyecen ilgisizlikten )
Napim kiii
sende ilgisiz kal aynı yöntemle bakalım düzelecek mi )
Kisa sureli ilgi gosterio sonra yine ayni
sende kendisiyle kpnuş halen çözüm yoksa ve istediğin gibi olmuyorsa ben yokum de )
Yasaklar olmasa gorusup soylemem lzmdi da iste mesajla da bunu soylemek istemiyorum. yani ayrilmak istese okdr cok ayrilmak istiosan btsin dedim ki derdi yani
gerisi senin hayatın beklemek mi gitmek mi sorularını kendine sormalısın bazen gitmek daha iyidir canın yansada ben çok gittim iyikide gitmişim hepsinde sevgili dediğin anı yaşadığın insandır sonuçta )
Benim icin sevgili demek sevdigim kisi demek iste. yani biraz daha beklycm. sonra duruma gore hareket ederim. tabi umarim kendini duzeltir ve odak noktasi olurum. sanirm erkklr nasilsa kiz cok var diye boyle davraniyorlar
herkesle aynı ritim olmaz o yüzden ya daha iyisini ya da daha kötüsünü bulursun diyecemde ben her ayrıldığımda daha iyisini bulmuştum en sonunda da evlendim )
Iyisi bulunur ama dedigin gbi onunla yanyanayken cok iyiydik
zaman herşeyin ilacıdır
burad yazdiklarini ona da soyledin mi
Saka yaptim takildim dedim oakadr
asil sebebi de soylemelisin. senin nasil hissettigini bilmezse kendi davranislarinda bir sikinti oldugunun bilincinde olmaz. o zaman da davranislarini degistirme geregi hissetmez. o tepki gosterdiginde geri adim atmak yerine lafi yapistirsaymissin guzel olurmus ama simdi yapici bir sekilde konusma baslatip derdini guzelce anlatabilirsin
Yani aslinda yeri zamani dgldi o lafi yapistrmanin da ztn desem de degstrmio ki kendini. soz askim daha ilgili olcm diyor. yine ayni. Yda hep bahanesi oluyor yok isi var yok bilmem ne
ne kadar isi de olsa vakit ayirabilmeli insan sevdigine. gerci aranizdaki iliskinin dinamigini bilmiyorum belki de sen fazla ilgi istiyorsundur?
Son zamanlar ben aramadan pek aramaz. bzn gunde bir bzn uc dort gunde bir konusuyorz. oyle art arda da msjlr atmam. ama onceden yapiyordm. artik dikkt ediyorum saldim yani
3-4 gunde bir konusmak ciddi sikinti. insan her ne kadar yogun olursa olsun 10 dk ayirip telegon edebilir.
ona su soruyu sorsana butun gun neler yaptigini... ve senin o yaptigi seylerin hepsinden daha mi onemsiz oldugun sorusunu da ardindan ilistiriver.
Allah gostermesin basina bir sey geldi, hastanelik karakolluk oldun 1 hafta sonra ogrenecek vicdani rhat edecek mi? ya da o kadar gec haberi olduktan sonra senin destege ihtiyacin oldugu zaman yaninda olmayan birine sen ne kadar guvenebileceksin
Yani aramiz kotu oldugunda oyle oluyor. mesajlasiyoruz ama arama az
Ya boyle konusunca da dirdir yapmis oluyorz
mesela surekli whatsappta online olup ona yazmasan kiskanir mi
O cok girmez whatsapa. o tarz kiskanma olmuyor