Sevgilimle telefonda konustuk ikimizde uyuyacaktık.
"+... Öptüm tatlı rüyalar" dedim
"-Bende öptüm kanka görüşürüz" dedi.
Bikaç saniye sustum farkedecekmi diye, sonra gülerek; ağzımdan kaçtı aşkım kusura bakma dedi.
Ben bu duruma anlam veremiyorum ben ona hiçbir zaman yanlışlıkla farklı bir kelime kullanmam. Ben erkeğim o kadın, ben duygusal olmamam gerektiği kadar duygusalım. Bu beni çok yaralıyor ve üzüyor.
Daha sonra mesaj attım "bazen çok sinir bozucu oluyorsun" diye. O da "aşkım bilerek demedim özür dilerim" diyor. Yahu gezirekalı elbette bilerek demedin. Beni üzen sen bana o gözlemi bakıyorsun? Ben senin hayatında bilinçaltında kanka niteliğindemiyim? (Bu arada biz sevgilimle 1 sene kadar aynı şehirdeydik. Daha sonra ben taşınmak zorunda kaldım.) Ben 22 o 20 yaşında. Yorum yaparmısınız ne düşünüyorsunuz?
"+... Öptüm tatlı rüyalar" dedim
"-Bende öptüm kanka görüşürüz" dedi.
Bikaç saniye sustum farkedecekmi diye, sonra gülerek; ağzımdan kaçtı aşkım kusura bakma dedi.
Ben bu duruma anlam veremiyorum ben ona hiçbir zaman yanlışlıkla farklı bir kelime kullanmam. Ben erkeğim o kadın, ben duygusal olmamam gerektiği kadar duygusalım. Bu beni çok yaralıyor ve üzüyor.
Daha sonra mesaj attım "bazen çok sinir bozucu oluyorsun" diye. O da "aşkım bilerek demedim özür dilerim" diyor. Yahu gezirekalı elbette bilerek demedin. Beni üzen sen bana o gözlemi bakıyorsun? Ben senin hayatında bilinçaltında kanka niteliğindemiyim? (Bu arada biz sevgilimle 1 sene kadar aynı şehirdeydik. Daha sonra ben taşınmak zorunda kaldım.) Ben 22 o 20 yaşında. Yorum yaparmısınız ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağız alışkanlığı bence, büyütme kafanda, sadece dikkat etmesini söyle
Bu aralar biraz ilgisiz oldugunu hissediyorum pek konusamıyoruz da kaldıki aylardır görüşemiyoruz da. Sanırım bunlar tetikliyor daha da duygusal hale geliyorum haklısın sağol
Kendini yıpratma her ilişkide yaşanan süreç bunlar
Ya hayir cok alinmissin babama kanka dedim. Gercekten agiza cok yapisiyor o kelime.
Büyütülecek bir şey değil, eski sevgilisinin adıyla seslenmemiş sonuçta
O anki ruh halimi hayal edemiyorum zaten
Bos tartisma bisey olmaz
Kankası olarak görüyordur
Umarım kız senin gibi bir boştan ayrılır
şu an farklı şehirlerde olmamız beni huzursuz ediyor. Acaba onu boşluktamı bırakıyorum hissettiremiyormuyum sevgimi. Neden boş oldugumu düşünüyorsun benmi fazla takıntılıyım?
Bayaa
Go next