Sevgilimle aramızda 7 yaş fark var o 28 ben 21 yaşındayım, sordum yaş farkı sorun olur mu diye hayır küçük olmanı seviyorum dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa zaten dünyada böyledir Evet erkek endinden yaşça ufak kızlardan hoşlanır Yani bunu bakma işte geri kalmış toplumlar çok farklı şekilde nitelendirir ama bunun o bahsedilenle alakası yok tabii bunu Özellikle bu şekil küçük olmanın seviyorum diye vurgulaması ayrı bir İronik olmuş yani Yani bu dünyada böyle Bir de erkekler zaten geç olgunlaşıyor bu da bir gerçek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler otomobilleri severiz. T
amamen kişisel tercih meselesi, mesela 76 model Mustang acayip keyifli ve güzel bir araçtır, ancak aynı şeyi 86 model bir Şahin için söyleyemeyiz. 86 model bir Şahin mi yoksa 99 model bir Şahin mi sorusunun cevabı kesinlikle 99'dur. Tabi Şahin dediğin leş bir arabadır, bir taşıttan ziyade, apaçilik ekolüdür o ayrı... Neyse karşılaştırmaya devam edelim 2020 model bir Fiat Egea ya da 2010 model bir Fiat Albea arasında tercih yapacak olasan seçimin ne olurdu? Tabi ki Egea, aradan geçen yıllar tasarım ve üretim farklarını da beraber getiriyor. Ancak klasmanlar arası geçiş karşılaştırırsak ağzının tadını bilen her adam 76 Mustang'i , 2020 Egea'ya tercih edecekitr.
Tek kriter aracın yaşı değil gördüğün gibi... Kısacası aynı klasmanda araçlarla ilgileniyorsan aracın yaşı önemli bir faktördür ancak klasman değiştirme cesaretine sahipsen, yaş faktörü silikleşebiliyor. Tabi bir de kilometre faktörü var, özellikle aynı klasman içinde yakın yaşlarda araçlar için kilometre farklı de yaşın önüne geçebilir...
Buraya kadar okuyup ne alaka dersen eğer, kadını metalaştırırsanız karşınıza çıkacak karşılaştırma bu olur... Otomobil de bir metadır, ve her meta gibi tercihe neden olan özelliklere sahiptir...
11 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra kendimi araba olarak görüyorum😂
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Genelde erkekle kız arasında fark olmasının bir mahsuru yok. Erkekler 90 yasa kadar ilişkilerde iş görür bence 15 yaş farka kadar fark olabilir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece erkekler değil bence kızlarda çok seviyor kendimizden büyük erkekleri daha çok öne koyuyoruz mesela birisi bana yaşat olsa bana yakın ya da benden küçük olsa gerçekten şans vermek istemiyorum takılıyorum geçiyorum ama bir erkek büyük olunca benim ilgimi çekiyor hayatıma birisini bile almıyorum mesela yaş olarak değer benimki aynı yaşıt yakın ya da ben de küçükse ciddi bir ilişki istemiyorum çünkü yok yani biliyorum büyük biri çıkarsa ben aldatır pişman olmam o yüzden en iyisi bir kere olsun benden büyük olsun şöyle sekiz ya da dokuz yaş büyük maksimum sınır 15 ama büyük olsun yani olgun gerçekten çok iyi
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAile sevgisi görmedikleri için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kadin olarak diger kadinlarin olgun, kendinden buyuk erkeklerden hoslanmasini anlamiyorum. Babanizdan sevgi eksikligi falan mi goruyorsunuz bunu kapatma cabasi mi bu?
Bir erkekle en fazla aramda 5 yaş olmalı. Fazlasini istemem. Kadinlar zaten erkeklere oranla daha fazla yaşıyorlar. Bir de buyuk erkeklerle beraber olup evlenmeyi anlamiyorum. Birkac yil sonra adamin ayagi topraga bakacak ama siz kadin olarak hala genc ve diri oluyorsunuz.
Cok guzel bir soz vardir ya bizde. Davul bile dengi dengine diye. Dengeleri cok bozmamak gerek dusuncesindeyim. Kızımda oglum da olsa boyle kendinden yasca büyük ya da yasca kucuk iliskileri kesinlikle onaylamam.
112 Yorumla- +1 yıl
Çok yanlış düşünceler. 20 yaşında bir kızın kendiyle yaşıt bir erkekle yaşayacakları ile 30 yaşında bir erkek ile yaşayacağı şeyler çok farklıdır. Erkekler geç olgunlaşır. Kadın tarafına bakarsak 40 dan sonra kadın vücudu deforme olur. Erkeğin kendinden genç kadınlar ile evlenmek istemesinin asıl sebebi bu. Son olarak kimin önce toprağa gireceği belli olmaz :)
Soran+1 yılKatılıyorum size
Cevap sahibi+1 yıl@andy5686 sen şuna çıtır seviyorum desene kısaca. 5 ten fazla yas farki cok fazla. 20 yaşındaki kizin 30 yasinda adamla ne işi var. 25 olsa anlarim. Erkeklerin gec olgunlasmasi diye bir sey yok. Isinize öyle geliyor. Benim erkek kardesim 18 yasinda cogu erkekten daha olgun. Suanda da hollandali biriyle beraberim aramizda 3 yaş var. Yine olgun. Olgunlugun yaşla ilgisi yok. Beyinle, davranislarla ve yetistirilis tarziyla ilgisi var.
Siz erkekler bu ulkede surekli koca bebek gibi buyudugunuz icin olgunlasamiyor ve kendi isinizi kendiniz yapamaz hale geliyorsunuz. Evet kimin gidecegi belli olmaz ama tum dunya ulkelerinde kadinlarin yasam ortalamasi erkeklerden uzun.
Zaten kadin önce gitse bile yerine baskasini buluyorsunuz hemen. O yuzden erkek icin sıkıntı yok. Ama bu ulkede kadinin dul kalmasinin sıkıntısı cok fazla. O yuzden turk kadini icin erkek ne kadar gec vefat ederse o kadar iyi. Su igrenc pedofili dusuncelerinizi normallestirmeye calismayin. Baba olsaniz kizinizin kendinden 10-15 yaş buyuk erkeklerle gezmesini normal karsiliyorsaniz o sizin gibilerin genişliği. Iyi günler.- +1 yıl
erkeklerde olgunluk muhabbetine gizli kullanıcının dediğine katılıyorum ,, ayrıyeten 20 yaş ile 30 yaş meselesi tamamen KİŞİLİK KARAKTER ile alakalı yaşın tek farkı sadece kararlar daha oturaklı ne istediğini bilen bir kişi oluyor insan yaş gittikçe... onun dışında dul meselesi kişinin oturduğu muhitteki insanlara bağlı
- +1 yıl
Çıtır mitir ne seviyorsam kendime de sen kimsin ki benim neyi sevdiğim hakkında fikir yürütüyorsun? Senin erkek kardeşin ile onu kabul eden kizin arasındaki ilişki beni hiç ilgilendirmez. Konuyu nasıl pedofiliye getirdin orası ayrı saçmalık. Zaten senin gibi birinin görüşüne bişey yazmak da benim hatamaq zekaya baksana zaten ne beklersin.
- +1 yıl
@andy5686 lan kardeşim akıllı ol seni yatırırım s*kerim yere 18 değilimde olsam ne yazar aslan parçası sıkıntınmı var? İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum sıkıntın varsa gel görüşelim
Cevap sahibi+1 yıl@Hadiiyani turk erkeklerinin yabanciyla evlenip boyle sorunlar yasadigini duydum. Ama turk kizi olup boyle sorunlar yasayani duymadim cevremden. Evet turk kizlari, erkeklerimiz kadar yabanciyla evlilik yapmıyor bunu farkindayim ama evlenenlerin boyle bosanma, ayrilik vs yasadiklarini cok isitmedim. 1 tanesi vardı. O da kiz turkiyeye donmek istiyordu, evliligiyle ilgili problem yoktu. O yuzden ayrıldılar. Yani tabi bu olaylari duymam erkeklerde 10 ise kadinlarda 3.
Benimki tamamen yabanci degil. Dedesi türk. O yuzden bizi, kulturumuzu biliyor. Turkiyeye de cok gidip gelmis. Turkcesi de iyi bizim kadar olmasa da.
Hatta bizim turklerin oralarda dogan cocuklari var ya. Iyice asimile olmuş, kendi dilini, kulturunu bilmez hale gelen turk cocuklar var ya onan onlardan daha hakim bizim buraya.
Suanda görünürde evlililik yok ama düşünürüm yani yol orayi gosterirse. Sanki bizim ulkedeki erkek/kadin cok iyi oluyor evlilikte. Ikiside velayet almaya calisiyor mahkemelerde. Yani bizde de bu sorunlar oluyor.
Uyarin icin tesekkur ederim ama bazi seyler yasanmadan, denemeden bilinmez. Bu işi turk erkegiyle de yapmaya kalksam ne olacagini bilmedigim gibi ayni. Yani yine bizden biri de olsa denemeden bilemem. Isin icine milletten cok karakter giriyor belli yerde. Farketmiyor yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılDaha olgun düşünüyorlar ve tecrübe sahibi oluyorlar daha anlayışlı ve ergen olmuyorlar durdukyere boş muhabbetlerden sorun çıkarmıyorlar ve daha çekici oluyorlar ☺️
05 Yorumla
Soran+1 yılYani erkekler daha geç mi olgunlaşır
- +1 yıl
Ne alaka yaş farkı farklı olan kızlardan neden hoşlanır demişsin bende erkekler kendilerinden büyük kadinlardan hoşlanır olarak yorumladım
Soran+1 yılBen ama yaşı daha küçük kadın olarak sormuştum tam okuyamamışsınız
- +1 yıl
Pardon 🙈 benimde sevgilim benden küçük bej 34 o ise 24 falan uzun süredir de birlikteyiz karı. koca gibi takılıyoruz bugüne kadar sorun olmadı ne onun açısından nede benim açımdan olgun erkekler kendinden küçük kadınlara özellikle birlikte olması için bir sebep yok aslında ama daha genç ruh arayışında olabilirler belki
Soran+1 yılTeşekkürler 😀
+1 yılBu sıralar herkes böyle. Erkekler kendilerinden küçük, kızlar kendilerinden büyük kişilerden hoşlanıyorlar. Bir tarafa tecrübe ve olgunluk bir tarafa toyluk daha ilgi çekici geliyor herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım heralde
Filozof gibi görünmeden veya filozof gibi görünmeye çalışmadan.
Tek sebebi kendinden yaşcak kücük kızlardan hoşlanan lar cıtır sevmeleri cıtır meraklarının olması başka acıklaması yok cnsllik olarak düşün.
00 Yorumla
+1 yılbenden küçük çağlar benden hoşlanıyor bana kur yapıyor :D sebebini ben de anlamış değilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. cünkü böyle. kadınlar büyüklerden erkekler küçüklerden hoslanıyor.
10 Yorumla
+1 yılAaaaa nude istediyse sırf cinsellik için seninle baksana yaşından dolayı da seni sevdiğini söylemiş çok iğrenç bence heves etme kaç kurtul onun senden istediği sevgi değil sadece 1 dklık zevk
00 YorumlaBenim de 5 yaş var aramızda 18 yaşımda ilkim oldu benim 3 senedir birlikteyiz küçük olmam hoşuna gidiyormuş ilk defa ben etkilemişim bu kadar
00 Yorumla
+1 yılGenç olanlari tercih etmek olan amacindaki kisinin tekidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir Türkçe😂
Evlilikten sonraki aşamalarda kadın erkeğe göre daha çok ve hemen yıpranır ondan dolayı erkek yaş farkının olmasını ister
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler çıtır
Bazı kızlar olgun seviyor
00 YorumlaKüçük her zaman iyidir erkek için yönetmek tatmin etmek kolaydır. Bilmez sorar korkar
00 Yorumla
+1 yılkendilerini yaşlı hissediyorlar ve koruma duygusu pekişiyor hoşlarına gidiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılAşk yaşa bakar mı ama neyse 7 yaş bence çok çok fazla değil olabilir yani neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemesem de tercihim yaş farkının fazla olmamasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ne kadar olgun seviyom dese de bir erkek...
Her zaman daha genç daha çıtır daha taze ister...03 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlara baktım da.
Alan razı veren razı.
Biz arada gezen çullu tazi 😂
Neyin davasindasin baby
Soran+1 yılNe alaka ne diyorsunuz anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar nasıl olgun erkeklerden hoşlanıyorsa, erkeklerde kendinden küçük kızlardan hoşlanıyor. Normal bişey yani.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde sübyancılık vardır. Çoğunluk bundan kaçınmayı bile düşünmüyor işte
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk değilim ama yani bunun sübyancılıkla ne alakası var
- +1 yıl
İlla 18 yaş altı olmana gerek yok. Aşırı yaş farkı da bir nevi sübyancılık.
Soran+1 yılAşırı olduğunu düşünmüyorum yal farkının ve abartı buldum
- +1 yıl
Sizin durumda aşırı değil ama var yani. Ben 21 yaşında biriyle sevgili olmam. 23-24 ile bile konuşunca sıkılıyorum. Sanki o Mars'tan gelmiş gibi
Soran+1 yılNiye sıkılıyorsunuz kişinin kendini geliştirmesiyle alakalı
Soran+1 yılBilim adamı mısınız?
- +1 yıl
Akademisyen değilim, bilim işi yapıyorum ama
mesele geliştirmeyle alakalı değil, 5 yaşında çocukla 10 yaşında çocuk bile farklı olduğu gibi bu da öyle. Düşünce farklılıkları
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenini seviyor seni değil 😂 anlayın bunu lütfen ya.
00 Yorumla
+1 yılKendilerini daha genç hissetmek için ondandır ki 60 yaşında bir para babası 30 yaşında bir kadınla beraber oluyor kadının onu para için sevdiğini bildiği halde genç hissetmek daha kıymetli geliyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin ile aynı kafadayim bende kendimden küçük seviyorum sebebi ise kendimizi iyi hissetmemiz
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye iyi hissediyorsunuz?
- +1 yıl
Tatlım kendinden 10 yaş küçük bir sevgili her zaman iyi hissettirir dışarıda insanlar gıpta ile bakar ve her zaman
Aradaki yaş farkını erkek sorun etmez
Çünkü kadınlar bizden daha önce olgunlaşıyor her anlamda o yüzden
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesizlikleri bazen keyif verici oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yani komik mi
- +1 yıl
Koimik değil
Soran+1 yılTabii sizler her şeyi biliyorsunuz
- +1 yıl
Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilimsel olarak ideal yaş farkı 7 zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerde bu bilgi😂?
- +1 yıl
Baktım şimdi. "Araştırmalara göre" diyor ama kaynak vermemişler. Başka bir yerde başka bir araştırmadan bahsedip ideal yaş farkının 1 olduğunu söylemiş. Net bir şey bulamayınca İngilizce arattım. İdeal yaş farkının 1 yaş olduğunu söyleyen araştırmayı buldum. İşin ilginç tarafı diğerlerini de buldum :D Okuduklarımı toparlarsam 10 yaşa kadar fark olmasında sıkıntı çıkmıyormuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yaş farkı yok zaten aynı yaş grubundasınız
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bu yani dalga mı geçiyorsunuz
- +1 yıl
Hayır ya ne dalgası
+1 yılBen küçük sevmiyorum
00 YorumlaGençlik var diye bakıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çıtır seviyor demek ki
00 YorumlaBenimkiyle de 6 yaş var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPekte takılmamak lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Daha genç oldukları için
00 Yorumla
+1 yılsevmesi güzel olur khjh
00 Yorumla
+1 yılÇıtır seviyor olabilir.
00 YorumlaGenç kız vücudu daha çekicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl36 yaş ilgini çeker mi küçük hanım?
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli kafa yaşı olgun olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm farklı bir düşünce
+1 yılDeğişir
00 YorumlaÇıtır daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılKüçük seviyor demek
00 Yorumla
+1 yılOyle erkek hep kuvuk kiz sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapıklar cunku
00 Yorumla
+1 yılMinyon musun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet küçük gösteriyorum
- +1 yıl
Altta ezme isteği
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Gel anlatayım
Çünkü dar
013 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikle mi alakalı yani?
Soran+1 yılCidden sizleri anlamakta zorlanıyorum neyse teşekkürler
Soran+1 yılYok anladım her şeyi cinsellikle düşünüyorsunuz hiç olaya böyle bakmamıştım
Soran+1 yılYani evet istekli
Soran+1 yılHayır farklı şehirlerdeyiz bu ay gelecek yanıma
Soran+1 yılEvet, ilk başta karşıydım ama çok istedi attım
Millf
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!