AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Can sıkıntısından bunaldım netflix tek ekrandan izlenmeye ayarlı annemler izliyor TV de film izleyemiyorum sosyal medya zaten yok
Ben uyumadim. Haberlere bakiyorum.
Ben ama gidiyorum uyuyacam yeter bu jadar
Ne uyumasi saat daha 19:20😂
Var🤚
@pretty444 neden?
Uyku yok
Ne yazık ki ben de de yok senin derdin nedir?
Sevgili yap sende uyanmasın sevgili baş ağrısı demek 😂
Hemde ne baş ağrısı 😁 ayrıl sende bu kadar sıkıldıysan
Valla öyle görünüyor
Cidden bu zamanda sevgililik sadece baş ağrısı insanı bunaltıyorlar sadece
Çokta doğru basın ağrıyor gereksiz triblerine maruz kalıyoruz
@pretty444 cidden çekilmez bir durum. Bu zamanda ciddi ilişki sevgili falan kafa yormaktan başka da hiç bir şey değil. En iyisi takılacak insanlar
En iyisi bekar olmak
@pretty444 vallahi en iyisi bekarlık boşuna demiyorlar bekarlık sultanlıktır. Çok mu sıkıldın takılacak birini bulursun ve oda kafanı şişirmez stres e koymaz istediğin zaman konuşursun istemediğin zaman konuşmazsın
Bide yok onu yapma bunu yap onu giyme bunlara gelemiyorum ömrümüz beklemekle geçiyor
He ya aynı şey bende de var kimlesin nerdesin orada ne işin var yok sen gidersen bende giderim falan filan. Ömrümüz heba oluyor
Gerçeken yetiyor cehennemin dibindeyim gelecek misin diyeceksin bu ne ya sık boğaz ediyorlar bu kadar olmaz
@pretty444 Eğlenceye gidiyprum hep kursağımda kalıyor adam akıllı eğlenemiyorum artık. Arkadaşlarımla bir eğlence mekanına gidemiyorum okey dışında bir yere gidemiyorum ya arkadaşlarım kız ortamına gider gidemiyorum arkadaşlarım şehir dışına gider gidemiyorum deliriyorum artık o kadar baskı yapıyorki sırf baskıları yüzünden kendisini aldatmamak için kendimi zor tutuyorum cidden arayıştayım bu aralar birini bulursam kabul ederse 2 3 gün lüğüne şehir dışına tatil e gidicem vallahi yetti artık
Ben seni anlayabiliyorum bence ayrıl aldatmak yerine eline yoksa fırsat verirsin düzelmez bu tamam değişecem der yine aynısı yapar al karşına konuş bu kadar sık boğaz etmesin güven yoksa bu ilişki sürmez açık acik söyleyeceksin sıkıldığını artık tek o hayatında yok dışı sineği kıskanır iyice abartmış seninki
Defalarca kez ayrıldık yinede değişen bir durum yok aşırı derece ilgi manyağı ayrılınca da üzülüyor ağlıyor kıyamıyorum inan çıkmazdayım ve biliyorum ki aldatırsam hep vicdan yapıcam ama yapacak bir şey yok kafaya taktım bir kere. Sen neden ayrıl mıyorsun?
Valla bende yaşıyorum bunu bizde defalarca ayrıldık ilgisizlik benimki fazla zamanı yok eskisi gibi çevirmeci oluyor yazmıyor gurur meselesi yapıyor devamlı hep ben yazmam lazım ona da o fırsatı vermek istiyorum çünkü yine geldin demeye başlıyor
Bende sürekli ilgi göstermeme rağmen yetmiyor bence en iyisi ayrıl baksana senin ki bitirmiş zaten her şeyi senden bekliyorsa bitmiştir o ilişki
Zaten bitti dediğimde yolun açık olsun dedi bana çaba sarf etmedi egolu olduğu için
Üzmek istemem ama 4 yıllık bir ilişkide bitti dediğin an yolun açık olsun diyorsa bu eğo değildir sevgisizliktir
Çaba gösteren tarf ben oldum o hep benden bekledi yinede vazgeçmedim sevdiğimi bildiğim halde
Çabalarımız boşa çıkıyor değmeyen insanlara çaba göstererek kendi değerimizi düşürüp kendimizi üzüyoruz sevdiğimiz için vazgeçemiyoruz ama aslında çok büyük hata yapıyoruz
Evt yapıyoruz çünkü o benim zaafımi biliyor en kötüsü bunu bana karısı onu kullanıyor ne yapsam gidemiyorum tek kavga benim numara mı sildi çok kırıldım o kadar kolay mı resimleri silmek numara mı silmek kolaymış demekti
M*saj attım. Ordan devam ede biliriz
Tabi sorabilirsin
Uyuyorum benn
Var?
özel bişiler yapalım ya
Var..
Ben.
Uyumayan çok
He var norcen
Benn
Malesefki var
Evet, var