Diğer Uyumayan var mııı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarım uyumayann var mı bir şey sorcam detay yorumda Güncellemeler+1 yıl güncel Uyumayan var mııı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
keşiş1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Günaydın, nedir sorun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla keşiş1993 +1 yıl Tarkan dan şarkı paylaşmış. Bu şarkıyı komple paylaş sen. Oda eşşek değilse adım atar Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Varrr ya saat kaç oldu of 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Sanki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl deneyebilirsin ama zor olmasın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şarkı sözü bu Yorumla Soran +1 yıl Evet soru o değil zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soru ne peki :) Yorumla Soran +1 yıl Gönderme mi demiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum ki. ikincide sana yürümüş bariz ama Yorumla Soran +1 yıl İlkini ben paylaştım zaten😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neşen yerinde mi yoksa kafa mı buluyorsun:) Yorumla Soran +1 yıl Kafamı toparlayamıyorum diyelim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun insanın ihtiyacı olur böyle anlara Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun zamandır vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hala mı var Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl sor bkm 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla nefessssu +1 yıl sen paylaştıktan ve bunu gördükten sonraysa evet olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Ben gündüz koymuştum o da birkaç saat önce Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben uyudum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu;Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Bu şarkı sözü değilmi ya Yorumla Soran +1 yıl Evet ikisi de Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. var erkenciyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu;Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Bilmem şarkıdan bir alıntı sonuçta hani gönderir gondermez gereksiz bir beklenti Yorumla
Ali09080 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Varrrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Ali09080 +1 yıl Aynen prenses Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne soracaksın? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Yenidenyenii Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ne sorcan 0 2 Yorumla Yenidenyenii +1 yıl Yine mi şiir. Taam taam vazgeçtim sorma Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sor? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Soru nerde? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Disturbia13 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 444 cevap paylaştı. Nerde? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Disturbia13 +1 yıl Sence mi? Yorumla Soran +1 yıl Taraflı yorumlamak istemedim😂 Yorumla Disturbia13 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
Vanee Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Varr 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
rohe34 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Uyumadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla rohe34 +1 yıl Ben de başka bişey sandım Yorumla
benakillanmam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl sorr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Burakbosalan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sor 🥵 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Burakbosalan +1 yıl Evet bariz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyur sor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son bu; Ben bunu paylaşmıştım;Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorum Senin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Günaydın, nedir sorun
Bunun öncesi de var ama en son bu;
Ben bunu paylaşmıştım;
Kalbimde tuttuğum sırları saklamak
Düşündüğümden daha zormuş
Belki de sadece senin olmak istiyorum
Senin olmak istiyorum
Hoşlandığım kişi de bunu;
Teslim oldum sana bile, bile
Kapıldım yine göz göre, göre
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Tarkan dan şarkı paylaşmış. Bu şarkıyı komple paylaş sen. Oda eşşek değilse adım atar
Varrr ya saat kaç oldu of
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Sanki
10 da yattım şimdi uyandım
deneyebilirsin ama zor olmasın
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
şarkı sözü bu
Evet soru o değil zaten 😂
soru ne peki :)
Gönderme mi demiştim
bilmiyorum ki. ikincide sana yürümüş bariz ama
İlkini ben paylaştım zaten😂
neşen yerinde mi yoksa kafa mı buluyorsun:)
Kafamı toparlayamıyorum diyelim😂
olsun insanın ihtiyacı olur böyle anlara
Çok uzun zamandır vardı
hala mı var
sor bkm
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
sen paylaştıktan ve bunu gördükten sonraysa evet olabilir.
Ben gündüz koymuştum o da birkaç saat önce
Ben uyudum
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Bu şarkı sözü değilmi ya
Evet ikisi de
var erkenciyiz
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Bilmem şarkıdan bir alıntı sonuçta hani gönderir gondermez gereksiz bir beklenti
Varrrr
Ben bunu paylaşmıştım;
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor