Sevgilime ailemi çok mu anlatıyorum sizce?

Annem bana çok karışan birisi değil babamı da 8 yıl önce kaybettik.

Benimle en çok ablam ve eşi ilgilenir hatta hayatıma giren insanı bile ablamın eşi sayesinde tanıdım. Ablam neredeyse 1 seneye yakın bana onunla bir kere görüşmem için yalvarıyordu resmen , işte yuva kurmayacak mısın? Ne zamana kadar böyle kalacaksın diyip duruyordu bende en sonunda bu yaz tamam dedim tanışalım biz görüştük ettik o benden bende ondan hoşlandım ve devam etme kararı aldık. 6 aydır birlikteyiz ama bu süreçte bizim tartışmalarımız oldu ve ablam artık ilişkime çok sıcak bakmıyor. İkidir tam onunla buluşacağım zaman benimle kavga ediyor ister istemez yüzüme yansıyor ve dayanamayıp az da olsa anlattım. Bir de ablamın oğlu var 10 yaşında sürekli ben konuşurken dibimde biter erkek arkadaşım ondan çok haz etmemeye başladı. Bugün yeğenimi görmüş konuşmuşlar ama yeğenim demiş ki bana karşı soğuktu kesin teyzem gidip beni ona anlatmıştır diye annesine söylemiş. Ablam da gelip bana diyor sen bizim hakkımızda ne anlatıyorsun bu çocuğa.. ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum artık. Misal bir gün buluşmuştuk yemekteydik birden eniştemden mesaj geldi ben sana gitme dedim niye gittin diye.. halbuki bem cumadan ablamdan izin almıştım pazar sabahı eniştemle konuşurken hayır gidemezsin demişti bende esprisine takılıyor sanıp gülüp geçmiştim onun akşamında ise biz görüştük zaten ve ben o mesajı görünce okumuş bulundum. Sevgilim buna çok bozuldu. Şimdi eniştemle de arası samimi aslında sanki ben aralarını bozuyormuşum gibi hissettim artık ama ailemin de bu dengesiz hareketleri beni delirtiyor..

Sevgilime ailemi çok mu anlatıyorum sizce?