+1 yılŞu sebeple olabilir sanırım.
1- Ülkemiz ekonomisi malum tek maaş yetmeyeceği için çift maaşla geçim daha rahat olur düşüncesi.
2- Eşinin parasını yemek isteyen erkek.
Benim şahsi düşüncem bence kadın çalışmalı nedeni şu çünkü olası boşanmada en azından elinde bir işi olur ya da şöyle bakalım eve para getiren tek erkek olursa erkekler genelde hakimiyet kurmak ister bunu kullanarak işte kadında çalışırsa erkeğe bu fırsatı vermemiş olur. Ekonomik özgürlüğünü yakalamış olur. Bu sayede ipleri başkasının elinde olmaz yarın olası kötü senaryolarda ise fazla etkilenmez.
Kadın bekar veya evli bence çalışmalı. Evlenince çocuğu filan olur bu çalışma çalışmama durumunu ise eşiyle beraber konuşup anlaşmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın biriyle tartışmışsın bakma ona kendisi süper kadın parası yiyicisi baksana görmek istediğim şehirler ülkeler var çalışmak zorunda diyor. Kendisine yetiyormuş parası ama daha fazlasına ihtiyaci varmış. Resmen kadının parasıyla gezip tozacak umarım evlenmez kimse onunla.
Birde tutturmuşlar bir ayak mevzusxkdkxjdj ayaklarının üstünde dur yazmışlarda aslında bu kelimenin ne kadar aşalik olduğunun farkında değiller. Kadın 1 yaşındaki bebek mi? Beceriksiz mi de ayakları üzerinde dur gibi aşalik bir tabir var. Daha güçlü bir tabir bulmamışlar kadinlar için yazık.
Birde erkekler şiddet görürse aldatilirsa elinde parası olur demiş. Tabiri sıkılırsam nafaka istemez kolay şutlarım. Madem çalışan kadinda da şiddet uygulayacaksin aldatacaksin ki bosaninca elinde parası olsun düşünüyorsun be adam o zaman neden dovuyorsun aldatiyorsun kadını? Çalışıyorsa daha ne istersiniz.
Kadınlar akıllı değil kadın evinde oturup işini gücünü, çocuğa bakmalı, erkekte evine bakmalı. Kadın çalışsın erkek çalışsın cinsiyetsiz roller bunlar. Çocuk doğunca büyüyünce benim annem babam hiç yanımda olmadi hep çalıştı ben kendi kendime büyüdüm der. Erkekler sırf rahatlık uğruna kadınlarda kimseye hiçbir halde hesap vermeyeyim kafasında. Oysa çalışan kadın hesap vermek istemez ve boşanmalar da hep çalışan kadın ve erkeklerden oluşuyor.
Erkekler istiyor ki kadın yorgun argın gelince güler yüzle karşılasın, işve cilve yapsın. Hem size para versin gezdirsin sizi hem cilve yapsın hem akşama kadar çalışıp yorulsun. Benim çalıştığım yerde akşam 6 ya kadar sırtıma ağrılar giriyordu oturup çalışmaktan birde 8 e kadar mesai oluyordu dayanamıyordum zar zor izin alıyordum. Ama erkekler akşama kadar turp gibiydi çalıştıgim yerde birde üstüne mesai olmayınca mesai neden olmuyor diye tutturuyorlardi. Eşit çalışıyorduk ama benden çok alıyorlardı bonus olarak benim beden bitiyordu. Birde regl günlerinin sancılı geçmesi en büyük darbeyi hemcinslerim yapıyor regl günü izin olması saçmalık oluyormuş onlara göre ne enayiler bu kadınlar. Erkekler olsa balıklama atlar bu fırsata. Artık erkekler tilki kadınlar enayi oldu. Sırtlanın tüm dünyayı pembeliler para kazanın kocayi tatile çıkarın ortak gider yapın ama çocuğu doğum sancısıni dogurmayi hamileliği siz çekin. Ev işlerinde kocanız sadece yardım eder size iş bölümü yapmazlar yeri gelir aldatır şiddet uygular elinizdeki parayı da alırlar
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal yaa 👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Bu dönemde çalışan kadın bir şeyleri başarmış kadın ya da ne bilim istediğini elde eden güçlü bir kadın olarak algılanıyor. Bu yüzden olabilir. Diğer bir şeyi de para tabi ki şu dönemde bir ev gecindirmek gerçekten zor. Erkek de tek başına giremiyor eskisi gibi bu yükün altına bu sebeplerden olabilir.
00 Yorumla
Zamanın getirdiği şartlardan ama ben yine de eşimin çalışmasını istemiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılSen bir sürü oğlanın içinde erkek gibi erkeksin 👏🏻
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİki tarafında çalışması daha uygun çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar hem kıçını arkasını topladığı yetmiyor gibi birde parayı o da getirsin derdinde. Hem çalış, ben çocuğa evet çamaşıra bulaşıga temizliğe yetiş, birde adamın ve sülalesinin derdini Çek her şey tamam olsun istiyor. Bu kadın insan değil çünkü makina, hiç bozulmaz hiç yorulmaz. Boşuna demiyorum sakın evlenmeyin kimsenin de sulalesinin de kahrını çekmeyin. Kadın bu kadar şeyi yapacak erkek sadece çalışıp eve gelip yan gelip yatacak, yok öyle yağma. Şu herşeyi makina yapıyor diyene de söyleyin o makina kendi kendine alıp yıkayıp yerine koymuyor ki sadece bu değil. Herşeyin bir yönetimi olması gerekiyor hepsi kadının başına. Kimse boş konuşmasın
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻
1) Maalesef artık iki kişinin çalışması şart, ekonomi belli. Ve erkekler bu yükü tek başına kaldırmaktan bezmiş durumda.
2) Bunun sebebi şu da olabilir; eskiden kadınlar harcamalarına daha fazla dikkat ederdi. Her şeye doyumsuz bir şekilde yaklaşmazlardı. Şimdi herkes her gördüğünü istiyor, onunla bununla yarışıyor. Bir erkek de senin her isteğini almak zorunda değil, almak istese de buna maddi gücü yeterli olmayabilir.
3) Kadının çalışmasını isteyebilirler, ama o zaman ev işlerine de ortak olmak zorunda bunu isteyenler. Kadın hem çalışıp hemde ev de ki bütün işleri tek başına üstlenmemeli. Eşit olacak. Ev işlerine dahil olmak istemiyorlarsa kadının çalışmasını da bekleyip bencillik yapmasınlar.20 YorumlaAçıklaması çok net mesela bir kadın çalışmıyorsa boşanırken mahkemede çok kolay erkeği iftira atabiliyor ve o mahkemede hiç araştırmadan bunu kabul ediyor mesela kocam beni çalıştırmadı dediğinde mahkeme bunu kabul ediyor hemen hiç araştırmıyor KADININ BEYANI ESASTIR diyoruz ya bu kadar saçma bir şey.
Bir de mesela Kadın eğitim almamışsa mahkeme tazminatı veya nafakayı o derece arttırıyor esasen kadının eğitim alamaması evlendiği erkekle hiçbir alakası yok.
Yani yapılan adaletsizlikler yüzünden Erkekler de artık uyanmaya başladı.01 Yorumla
+1 yılnapsın kızım bi evlilik kac para oldu haberin var mı bunun salonuydu beyaz esyasıydı eviydi gelınlıgıydı yemegiydi nisanıydı dügünüydü ne kadar masraf en kötü bi dügün Şu an 150 bin oda en kötü erkeklerde kadınların isteklerine dur diyemedikleri icin evlenince calısan biri olursa birlikte öderiz diye düsünyo
00 Yorumla
+1 yılYani ben kadın erkek çalışsın taraftarıyım. Ben gece gündüz çalışıyorum. Eve gelip ev işi yapayım. Yok abi iki tarafta çalışsın. Eskiden kadın çamaşır yıkar bulaşık yıkarken erkek çalışırdı. Ama. Devir değişti. Makine yıkıyor erkek kadın eşit. esitse çalışsın. Ben elin lafını duyarken karım oturmasın. O da duysun.
06 Yorumla- +1 yıl
Merhamet mi? Merhamet değil el sözü duymayan paranın kıymeti bilmez bunu unutma. Karım değil 7 sülalem duysun ki kıymetini bilsin. Gerçi siz ne anlarsınız ki yokluktan abla
- +1 yıl
Yokluk çekmediğimi nerden biliyorsun kardeş. Laf doyununca insanın morali bozulur çalışmak istemez. Bence sen daha çok ben aşalanıyorum karımda aşalansın, kırılsın istiyorsun. O kadın senin gibi olmaz bilmiş ol oturup sessiz sessiz ağlayanları gördüm. Merhametin yok senin insan karısına kıyamaz üzülsün istemez. Şimdiki erkekler paramparça ediyorlar kadınları yazık. Umarım bana denk gelmezler.
- +1 yıl
@Derinsd yokluk çeken kadın böyle konuşmaz derki. Ben yaşadım yokluğu bilirim. esimde evladım da bilsin!
Bak ben kadın yokluğu çekiyorum. Eşim olsun elim kalkar mı? Neden çektim yokluğunu! Geçen mahallede eşini dönüyor polis gelinceye kadar adama dedim ki, o senin ekmeğin asın. İlk geceni hatırladın mı dedim? Adam dona kaldı.
Abla siz bilseniz konuşmasının anlamını bilirdin - +1 yıl
Kardes sen yaşadığın yokluğu eşim evladım bilsin değil laf işitmesini istiyorsun. Kimse laf duyunca daha çok yokluk çekmiyor. Ben laf duysam eşiminde kendi işinde laf işitmesini istemem. O üzülürse bende üzülürüm. İşte aradaki fark bu senin gibi erkekler vicdansız umarım iyi niyetli merhametli insanlar çıkar karşıma
- +1 yıl
@Derinsd acıma yetime döner koyar... drler. acima Allah açılmamış bana bak bir. Boşanan kadınları gördün mü? Kadın zayıf değil kadın da çalışsın erkek de. acima kimseye. Bak çevrene hangi kadında acıma duygusu var ki erkek de olsun. unutma beni de çıkartan senin bedeninden bir kadın annem. Kadın yetiştirir erkeği. Yanlış doğru demiyorum kadın calissin
+1 yılTürkiye şartları bunu gerektiriyor. Bir kadının eşinin zoruyla değil kendi iradesiyle çalışması gerekir. Ben kendi paramı kazanayım, eşimden sürekli para istemeyeyim demesi gerekir. Bazı kadınlar gerçekten kadın gibiler. Kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar kimseye bel bağlamadan. Bu ekonomik koşullarda bir maaşla geçinmek çok zor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir merakım olmadı ister çalışsın ister çalışmasın ona kalmış ama çoğu kadın çalışmak istiyor kimseye bağlı kalmak zorunda değilim diyorlar. Aslında çalışmayan katın bulmak zor ya jdndn
10 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın meraklısı değilim. O karşımdakinin tercihi her zaman saygı duyarım istemezse de daima bakarım zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hayat eskisi kadar basit değil ailen zengin değilse herşeyi kendin yapacaksan ev al araba al eşya al düğün yap ardına çocukların okut imkansız bari diyorsun benim gibi memur olursun aylık eve giren maaş 2 ye katlar hayallerime daha erken ulaşma fırsatı
00 Yorumla
+1 yılher iki tarafta çalışacak bu kadar basit ülke gündeminden haberi olmayanlar ya erkeklik taslar ya da kadınlar hala egosunu üst seviyede tutup herşeyi erkekten bekler
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu kafa yapısı 90 larda kaldı artık
Soran+1 yılHayır erkek olarak evin maddi sorumluluğu senin üzerinde... Senin yemeğini yapmak, kıyafetini temizlemek vs de kadının sorumluluğu... Herkes olduğu yere bilecek... Ekonomik durum kötü ama kadının da erkeği maddi olarak sömürme hakkı yok, o ayrı.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Paracı olmasın kraliçeler gibi yaşatırım ne çalışması… ama paracısınız işte
12 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın paraci değil
+1 yılÇünkü dindar akp nin kadınları çalıştırma politikasını uyguluyorlar daha ne istiyon
18 Yorumla
Soran+1 yılAKP li değilim ama burada AKP zihniyeti yok aslında. AKP, muhafazakar zihniyet. Kadınlar illa ki çalışsın demez..
- +1 yıl
Hahahhhahaha
Akp nin muhafazakalrlikla alakası yok
Kadınların çalışması için neler yaptığına
Ne teşvikler koyduğuna bakarsan anlarsın
- +1 yıl
Bunların döneminde başladı
- +1 yıl
Ekonomik krizden önce...
Soran+1 yılHmm
+1 yılGeçim zor oldu çünkü.. ben eskiden bi maaşımla 3 tane tam altın aldığımı hatırlıyorum , şimdi asgari alan birisi 1 tane alamıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadınım. Hayatı birlikte omuzluyorum eşimle.
04 Yorumla
Soran+1 yılEsin sana çalış demiyorsa kendi tercihin ile çalışıyorsan saygı duyarım tabii
- +1 yıl
Üniversite mezunuyum. Bir mesleğim var. Ev hanımı olmak bana göre değil.
Soran+1 yılO zaman bu senin seçimin🥰
- +1 yıl
Elbette kendi seçimim.
Boş boş evde oturup ödenek bekleyen kadın işlerine gelmediğindendir sanki evde ki iş değil 14 sene üst düzey çalışmış biri olarak ev kadınlarına saygım sonsuz 🙏🙏🙏🙏
10 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğü olan kadına b*rzoluk taslamalari ayri bir komedi
10 YorumlaErkekler bir kadına bakıcılık finansal kölelik yapmak istemiyor çünkü kadınların çoğu artık kendine bakıcı finansal köle arıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku babalarimiz gibi sorumluluk alma ev gecindirme gtu olmadigi icin oylesi daha kolay oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar göreceli şeyler, herkesin fikri farklı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben şahsen çalışmıyorum ama düzenli faiz gelirim var, başarısız ve çalışmayan biriyle evlenmek istemem.
Bana denk olması gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde iki çalışan olmazsa bu ekonomide çok zor ondan geçinmek ver kadınların çoğunun erkeğin eline bakması yanlış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben ilerde eşimi çalıştırtmıcam kıskanırım ben
14 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Soran+1 yılAynen öyle, olması gereken o..
+1 yılYok ben çalışsın istemem %90
13 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
- +1 yıl
Elaleme hizmet ettirmen
- +1 yıl
Mmmk
+1 yılBunu zamanin erkekleri degil bunu zamanin sistemin basinda oturan ve kadin erkek daha dogrusu aile kavramini parcalamak isteyen ( derin devlet ) yapiyor istiyorki insanlari bireysel olsun aile kavrami kalmasin, herkesi sagmak istiyorlar kadin erkek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tek maaş geçinebilmek için yeterli değil, mecburen çalışacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadın hesabını kitabını bilir ve doğru kararlar vermekte daha iyi ondan olabilir
00 Yorumla
+1 yılAh tatarım tatarım sen çalış ben yatarım altına araba üstüne ev sana goç gibi bakarım 😂
00 Yorumla
+1 yılÇalışan volsun ister ki tüm ilçe ile yatmış olsun onunla evleniyorlar
10 YorumlaZamanın şartlarından olabilir mi? Bir kadın öncelikle kendi ayakları için çalışmalı.
Bir de soruyu tersten sana soralım. Çalışmayan bir erkek ister miydin?13 Yorumla
Soran+1 yılKadın ve erkek kavramlarını unutmuşsun sen..
+1 yılSorumluluk sahibi kendi ayakları üzerinde duran özgüvenli kadın istemek aklı başında adamın hakkıdır.
22 Yorumla
Soran+1 yılEv hanımları sorumluluk almıyor değil mibsnsns
- +1 yıl
Ben maddi olarak da söyledim sadece manevi olarak değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben sabah işe gidecem karım evde Müge anlı izleyecek öyle mi yok öyle bir dünya ben çalışıyorsam oda çalışacak ev işlerini de yarı yarıya yaparız her şey eşit olur.
022 Yorumla
Soran+1 yılSen kadın, erkek kavramlarını unutmuşsun
Soran+1 yılHayır... Erkeklerin erkek gibi, kadınların kadın gibi olmasını istediğim için diyorum..
Soran+1 yıl2 cocuk, 3 çocuk ile evin işlerini yapmak üstüne bir de yemek yapmak da yeterli emin ol... Sen karının her gün mutsuz uyanmasını, haftanın 5, 6 günü psikolojik olarak acı çekmesini istiyorsan buyur çalıştır... Ancak şunu da unutma vebali boynuna olur. Çünkü dinimizde de evin geçimi erkeklerin sorumluluğunda
Soran+1 yılO zaman kendi adına konuş sadece...
Soran+1 yılSen saldırganca ve çalışmayan kadınları kötülercesine konuşuyorsun... Ben belki çalışmak istemiyorum ve eşime de krallar gibi yemekler yapmak istiyorum mesela..
Soran+1 yılHer gün mutsuz uyanıyorum ben.. Günde 8 saat psikolojik olarak acı çekiyorum.. Evlenince de eşim çalışsın, ben de çocuklarıma anne olayım, evin islerini yapayım, yemekleri yapayım, eşime krallar gibi bakayım (manevi) istiyorum.. Onu güler yüzle karşılamak ve evde huzurlu olmasını istiyorum. Simdi diyebilirsin ki; erkek de çalışıp mutsuz olmasın.. Erkekler çalışırken psikolojik acı çekmiyor. Çalıştığım yerde erkekler de var, ordan biliyorum.
Soran+1 yıl8 saat demişim, 9 saat..
- +1 yıl
Ben eskiden günde 13 saat çalışıyordum ve hayattan nefret ediyordum asgari ücretle çalışan tüm erkekler hayattan nefret ediyor kadınlara bunu itiraf edemiyor güçlü görünmeye çalışıyorlar emin ol erkekler de mutsuz ben şu an işimi seviyorum bu yüzden mutluyum 11 de işe gidip 4 de işim bitiyor ve gayet güzel kazanıyorum yani erkeklerin mutlu görünmesine aldanma saf bir erkek bulursan o seni çalıştırmaz ama zeki erkek çalışmayan kadınla evlenmez
Soran+1 yılZeki erkek çalışmayan kadın istemez diyerek, tercihi o yönde olan erkeklere hakaret etmiş oluyorsun.. Zeki erkek gayet de çalıştırmak istemeyebilir... Tercih meselesi, hayata bakış açısı meselesi bu..
Soran+1 yılMutsuz kadın da mutlu edemez. Bunu da unutma.. Trilyonların olsa da mutlu edemez..
Soran+1 yılAile huzurundan mahrum kalırsın, sen bilirsin..
- +1 yıl
Aile huzuru dediğin şey benim çalışıp karımın paramı yemesi mi ben burada huzur göremiyorum yemeklere gelince ben zaten çok güzel yemekler yapıyorum eski aşcıyım. Yani mutlaka karım çalışmalı benim görmek istediğim ülkeler gezmek istediğim şehirler var parasız kadınla sadece benim kazandığımla bu iş olmaz.
Soran+1 yılAslında bazı işler dünya para kazandırıyor ama o şans insana nasip olmuyor işte..
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlke şartları maalesef evde çalışabilecek kaç birey varsa hepsinin çalışmasını gerektiriyor da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa zengin olacak ya da para kazanacak . Artık böyle isteniyor . Tabi kadın kendi için çalışmalı. Çalışması güvencesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim nişanlıyım, nişanlım değil de kayınvalidem kuduruyor deliriyorum. Sana ne sana ne.
01 Yorumla
+1 yılKendileri çalıştıkları için ve yaşam şartları da zor olduğu için mantıken ve doğal olarak çalışan kadın istiyorlar
16 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben de doğuran kadın istiyorum... Ne alakası var kardeşim, kadının doğası ayrı, erkeğin doğası ayrı..
Soran+1 yılYanlış yazmışım, doğuran erkek istiyorum🤣
- +1 yıl
O kadar alakasız ki dediğin, sırf cevap vermek için vermişsin.
Soran+1 yılHayır.. İşine gelmeyince kıvırma. Erkeklere yaranmak için yorum yapmıyorum en azından
- +1 yıl
Hahahahah aynen canım
Ekonomik nedenlerle, bunun için olduğunu düşünüyorum. Ayrıca üretmeyen kadını sevmiyorlar doğaları gereği.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğaları 2010 sonrası değişti galiba. 🤣
+1 yılPeki ev hanımı olacak kadın evlenemezse nasıl geçinecek?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, ben evlilik durumundan bahsettim
- +1 yıl
Valla hayat benim yaşam benim. Buradaki bir insanın çıkıp da çalışan kadınla evlenen erkeklerin erkekliğini sorgulama hakkı yok bence. Ben çalışanla evlenirim
Ekonomik şartlar bunu gerektiriyor. adam 6bin tl maaş alıcak kira olmuş 4000tl faturalar 1000tl yeme içme 1000tl ne kaldı geriye?
07 Yorumla
Soran+1 yılKadın idare etmesini bilecek...
Soran+1 yılNeden olmasın ya.. Erkek asgari ücret bile alsa ona göre semtte otururlar, ona göre evde otururlar. Ona göre yerler.
Soran+1 yılEskiden nasıl oluyordu?
Soran+1 yılAsgari ücret alan erkek az ama. Bir süre sonra yaptığın işte yükseliyorsun ve maaş da yükseliyor zaten. En azından ev alana kadar kadın da çalışır. İyi kötü bir ev alırlar, ev kirası yükü gidince kadın tekrar çalışmayı bırakır.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTek maaşla ev geçinmiyor artık çünkü. Yoksulluk sınırı 20 bin tl. 20 bin tl kazanan var mı tek başına?
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın idare etmesini bilmeli..
- +1 yıl
Bence de.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çalışmaya yüzleri yok ondan
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir merakım olmadı.
10 YorumlaSenin gibi tiplerin de kendi kararımı veririm deyip kendi başına 5 lira kazanamadan takılıyor olması ve başkasının eline bakması.
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi tiplerin de 1 tabak çorba için bile kadının eline bakması peki
Soran+1 yılTamam delirme, karın çalışır sana bakar 🤣
Soran+1 yılHakaret edip duran biriyle iletişim bile kurulmaz kusura bakma 🤣 kendi kendine kisne
Biz nqsil paralı erkek meraklisiysak onlarda öyle istiyorlar gayet de normal
00 Yorumla
+1 yılTembel istemiyoruz o yüzden o devirler tarih oldu ve ayrıca hayat pahalı 1 maaş eve yetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEv işleri yapmak tembellik mi?
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Zamane kadınların zengin koca arayıp egemenlikten dem vurması
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi öyle değil e
Maddiywttandır
00 Yorumla
+1 yılZamane erkeklerine soralım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. tek başına gecınmek zor oyuzden
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları çok zor ikiside çalışmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılHayat şartları zorlaştı çünkü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu hale getirdi erkekleri.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. tek maaşla ev geçinmez
00 Yorumla
+1 yılTembel oldukları için. Gemiş olduklarımiçin.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. modernlik
10 Yorumla
+1 yılBunlar iyi günler daha
11 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvde lol oynamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 erkeklikle ne alakası var
2. si her b*oku isteyip çalışmadıgınız ıcın
03 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın her şeyi istemez, genelleme yapmayın.. Erkeklikle şöyle bir alakası var; hani kadını iş hayatının içine atmaz ya adamlar
Cevap sahibi+1 yılbütün kadınlar hemen hemen aynıdır. sadece biraz zaman lazım aynı yere gelmeleri için. hadi bye
Soran+1 yılHayır.. Sen aynı tarz kadınlara denk gelmişsin sadece..
+1 yılSen bu kadınlara baya kızgınsın seni anlıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen erkeklere ve kadınlara..
Gizli Üye(18-24)+1 yılasalak sevmiyoruz, evlenene kadar
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne