Kizlar büyü yapipta tutan oldumu olduysa bize acil yardimci olacak bir hoca gerekli. Bağlama büyüsü yapılması gerekiyor. Almanya içi olursa çok iyi olur lütfen ters cevaplar vermeyin günah biliyoruz ama yuva yıkmak istemiyoruz. Cevaplarınızı bekliyorum canlar birde bana yardımcı olunuz lütfen
Eğer Hristiyan ise büyü kolay kolay etki etmez hatta hiç etmeyebilir daha önce denemedim ama olmuyacak gibime geliyor müslümanlarda çok kolay şekilde gerçekleşiyor da Hristiyan olanlarda olacağını sanmıyorum
Almanya dediysem kendimide kazıklatacak değilim. gidip görüp bizzat kendim konuşacağım ve görmem gereken şeyler var. Zaten 200-300 euroyu gecerse kesinlikle kabul etmem. Tuttuktan sonra verrim onuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ablam bir papaz falan yok mu Almanyada belki okur üfler nefesi kuvvetli gelir
Yok papaza sonra gidicez. Yaptıktan sonra günah çıkarmaya
😂 😂 😂 😂 Kız Allah seni ne yapmasın
Sen bana ver o euroları dolarları bak ben her gün bildiğim bütün duaları nasıl okuyup üflüyorum almanyaya 😂😂😂
Eğer Hristiyan ise büyü kolay kolay etki etmez hatta hiç etmeyebilir daha önce denemedim ama olmuyacak gibime geliyor müslümanlarda çok kolay şekilde gerçekleşiyor da Hristiyan olanlarda olacağını sanmıyorum
Dolandırıcı buuu inanmayın
@negungunese bana mı dolandırıcı Dion *
Mardinde Süryani biri var bu işi gerçekten hakkıyla yapan. Onunla konuşup görüşebilirsiniz
Bilgilerini atarmısınız bana peki?
Xper yetersiz diyor bende de
Kardeş burada hoca öneren de hocayim diyen de yalancı duzenbaz sen derdini söyle yardım etmeye çalışıyim
Dolandırıcı bu inanmayın adı faruk. Bi hocadan büyü öğrendim diye milleti kazandırıp 10bin TL koparmaya çalışıyor sdhsjsjsj mal
Ne gibi yardımı olurmuş acaba merak ettim
Baksana bunu yazan hesaba 3 yorum var hahahaha * çocuğu ben mani oluyorum ya dolandirilmasinlar diye kuduruyor
Yardımcı olacak kimse yokmu?
Nasil acayim mesaj kutusubu
Banada yardımcı olur musun
Yozgatta parmaksız mustafa hoca var, suya bakım yapar ama ücret alır, işlem yaptırdim olumlu sonuç aldım hocanın numarası 05350871993
Dediğin kişiye yaptırdım çok olumlu sonuç aldım
@Hakan333333 sevindim
Bende almanyadan geliyorum. Buldunuz mu birisini?
buldunmu?
Hangi şehre yakınsın Düsseldorf olur mu
Olur
Tamam konuşalım
buldunuzmu
Bulurum ama bin liranizi alirim biraz yol gidicem çünkü ulasmak için
Adresi ver ben kendim giderim. Okadarda canım değilim 😜😜
Ben yardımcı olurum ama benimde gelmem lazım siz nerdesiniz nerden geleceksiniz
Düsseldorf yakınıyız biz siz nerden
İzmir , ama böyle bir şey yapmayın bence dinden cikiyorsurunuz bilginiz olsun
Yuva yıkmıyoruz
lütfen buldunmu lütfennn yardım et buldunmu?
Türk Türk
Bütçeniz ne kadar
Bütceyle güzel başladınız. Güvenilir olması şart. Para mühim değil
Kadın Almanya diyor sence bütçe umurunda mı euro dolar fırlamış gitmiş
Almanya dediysem kendimide kazıklatacak değilim. gidip görüp bizzat kendim konuşacağım ve görmem gereken şeyler var. Zaten 200-300 euroyu gecerse kesinlikle kabul etmem. Tuttuktan sonra verrim onuda
200-300 euroya olmaz o iş
Sende çok kurnazsin he öyle bedavaya olmuyor bu işler