BENİ SEVMEMİS Mİ?

Kardeşlerim öncelikle merhaba

32 yaşında 4.5 yıllık ilişkisini evliliğe taşımış bir kardesinizim. Bu 4.5 yıl boyunca karşımdaki insana maddi ve manevi olarak herşeyimi verdim. Zaman zaman isimden ayrılmak zorunda kaldim onunda yüzünden zaman zaman beş parasız kaldım. Bir süre önce evlenelim artık diye tutturdu bende durumunun şu an uygun olmadığını söyledim ama anlamadı neyse kaybetmeyelim diye binbir borc harç evlendik. Nikahtan birgün sonra işten çıkarıldım evlendigimizde ikimizde issizdik ve baya bir borç bizi bekliyordu oda bunun farkındaydı. Neyse birgün ben işten döndüğümde benim ailem onun ailesi bizimle evde bu konulardan dolayı çökmüşler herkes benim üzerime gelmeye başladı sonra babası benim kızımsan benimle gelirsin dedi buda babasıyla çıktı gitti. Giderken ablası birkaç gün kafasını dinlesin sonra konuşursunuz dedi bende iyi madem bende bir gun kafamı toparlayim diye arkadasmin evine gittim. Ertesi gün döndüğümde evde ne esya nebirsey vsr kilidi değişmiş camına kiralık yazisi yazılmış hersey elimden gitmişti. Cok büyük laflar söylemişti bütün dünyam yıkıldı.10 gün sonra gidip boşanma davası açmış ikinci darbeyi orada yedim. Dava açtıktan sonra dört kere felan buluştuk Birlikte halledicez sorun yok vs dedi sonra yine r yaptı son darbeyide orada yedim kısacası çok kötü durumdayım Allah rizasi için yönümü bulamıyorum bana tavsiyeniz nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Ek olarak bugün kırk defa aradı niye aradin diye sordum şehir değiştiriyorsun hoşçakal demek için dedi bende duygularımın ve düşüncelerimin eskisi gibi olmadığını beni arama beni bundan sonra rahatsız etme diyerek konuyu sonlandırdım. Allah kahretsin her gün ağlıyorum nereden buna denk geldim diye.
Güncellemeler
1 yıl
He ayrıca kendisi 4.5 yıl. boyunca bana bakmıyorlar benimle ilgilenmiyorlar diyen ailesinin yanında bana boşanma davasi açmış bir ablası vardı daha evlenmeden benimle dalga geçip alay ediyordu düğün günü bile onun evinde kalıyor. Diyeceklerim bu kadar.
BENİ SEVMEMİS Mİ?