D diamond tan baget yüzük satın aldım 0.55 büyüklüğünde sanırım ideal boyut. kendisi baget sevdiğini biliyorum. Evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Ancak aklımda marjinal bir fikir yok hayalinizdeki evlenme teklifini lütfen benimle paylaşımınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
D diamond tan baget yüzük satın aldım 0.55 büyüklüğünde sanırım ideal boyut. kendisi baget sevdiğini biliyorum. Evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Ancak aklımda marjinal bir fikir yok hayalinizdeki evlenme teklifini lütfen benimle paylaşımınız?
Tüm metotlar denendi bence çok da uçma marjinal olmuş olan şeylere kendinden bir şey kat yapıştır gitsin teklifi
İşte o metotlar dışında bir şey arıyorum.
Cevap
1Cevap
Bi bize denk gelmez zaten senin gibisi helal olsun. Akşam yemeğine veya kahve içmeye çıkarıp orada teklif edebilirsin ansızın
O anın sadece evlenme teklifi değil. O anı aklından geçirdiği her an kalbi heyecanlansin istiyorum.
lunaparka gidin hiz trenine binin tam yukari cikarken soyle o hizla inmeden once tak
Ya yüzük düşerse 😅
Başka bir fikrin var mı?
Gün sonunda beni dovmicegini bilsem Bilal kaza yapmış hastaneye kaldırmışlar diye arattirirdim. Hastanede kendine bir yatak tutardim. Numaradan serumlar vucudda kan izleri vs. odaya girdiğinde birkaç dakika sonra bı anda yüzüğü çıkartır evlenme teklifi ederdim 😅😅😅
hayir baska bir fikrim uok cünkü evlenmeyi aklinda bile gecirmeye bir tip oldugum icin hic hayal etmedim bu fikir bile aklima soruyu okudugumda geldi keyfin bilir istedigini yap ama bence hastane olayi asiri sIkici eger o kiz enerjik ve haraketli biriyse dedigim cok iyi olur sakin ve sakinligi seviyorsa yemege cikar gitsin
Yüzüğü vermen yeterlidir kaç para bu
Sormasan daha iyi bence 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?