Sizce o kişi benmiyimdir gercekten beni özlüyomudur? tahminlerimin doğru olma ihtimali var mıdır 🖤🥺?

Bu gün size bir konudan bahsetmem lazim lütfen yorum yazmayı eksik bırakmayın çok anlaşılır bir şey yazicam yorumlarınızı eksik etmeyin... bu uygulamaya başladığımda çok dertlerim vardı
En çokda eski sevgili konunalarim en çok bununla ilgili bir sürü paylaşım yazdım.. yine size önemli bir konudan bahsedicem ben eski sevgilimden ayrılmıştım beni biarkmisti çok şeyler yaşadım ve sürekli bırkıp bana dönerdi ama şimdi işler başkalasdi o banaa artık eskisi gibi mesaj atmadı çok değişmisti daha bakımlı ve havalı bir insan haline donusmustu biz tam 1 yıl konuşmadık o 1 yilda ben kendimi kaybettim çok merak ettim ne yapiyodiye ve en cokda sesini özlemiştim onun bana kötüde olsa yazmalarını... artık çok değişti hersey ne o yazdı ne ben yazdım ikimizde grurumuzdan kaybettik. Ben hala bir umut belki seviyodur diye düşünerek kendimi avuttum hala çok seviyorum ve onu sahte fake hesaplardan takip ediyorum. Belki bunlar size saçma gelebilir ama sorucagim bir konu var lütfen o parantezli yerleri iyi okuyun. Onun benden ilgiy kesmesiyle dünyam tekrabaşıma yıkılmıştı ama alıştım şimdi eskisi kadar canımı acıtmyo çok grurlu bir insanim ona asla yazmam sadece uzak izler takip ederim bide aşırı çekingen biriyim ama artık büyüyorum olgunlastim ne yaptığımı ve ne yapacağımı nerde ne konuşacağımi daha iyi biliyorum ve anlıyorum. ben artık umudu kesmiştim seviyodum ama işte umutsuz onun beni artik sevemdigini düşünerek fotoğraflarina bakıyodum bu geçen yaz evde oturuyorum umutsuzca üzgün bir şekilde eski sevgilim bir paylaşım yapıyo bende fake hesabımdan bir umum bakıyorum. Bir müzik koymuş ( anıları sakla) adı bilirsiniz müzği birde kendi fotoğrafını Altında bir E🦋 harfi aynen böyle ve ben çok düşündüm ben olma ihtimaliini o gün onu görünce aşırı duygulandım aşırı sevindim 1 hafta beni sevdigini özlediğini unutamadigini düşündüm ama sonra acaba ya ben değilsem ya başka E harfinda biriyse diye düşündüm ama işte benden başka hayatına giren ve takip ettigi E harfinde bir kız yk sizce benmiyimdir
Sizce o kişi benmiyimdir gercekten beni özlüyomudur? tahminlerimin doğru olma ihtimali var mıdır 🖤🥺?