Böyle yaparak sevgilimin peşinden koşmuş mu oluyorum?

Bebişler yazacaklarım biraz uzun olabilir, ama ne yapacağımı inanın bilmiyorum ve her birinizin fikirlerine güvenerek sizlere bir şey danışmak istiyorum.
11 aylık bir ilişkim vardı, 2 gün önce bitirdik adı da ahmet.
Biz ahmetle aile gibiydik, asla birbirimizden birşeyleri saklamazdık, ne o ne de ben o yüzden hiç yabancılık çekmeden her konuyu konuşurduk.
Ayrılmadan son 2 gündür bana karşı olan ilgisi azaldı, benim telefonum bozulmuştu anneminkinden konuşuyorduk, ne bana seni özledim diyor ne de müsait olunca ara konuşalım..
Ben onu her fırsatımda ararken o bana bunu yapmamaya başladı, hep başkaları hakkında konuştuk 2 gün, hiç müsait olunca arıyım şöyle böyle bile demedi, belki çok ilgi göstermesini istiyorsun diyenler olacaktır eskiden birbirimize karşı hep böyleydik bende ilgimi ona karşı hep verdim, o da bana ama son günlerde hissettirmeyince içimde çok kalp kırıklığı oluştu, uzatmadan ayrılma sebebime geçiyorum.
Dediğim gibi hiç müsait olunca arayayım demiyor, seni seviyorum demiyor ilgisiz, ben yine hep içime attım 🥲 çok kırıldım ama sürekli içime attım bi sorun çıkmasın diye, son olarakta, ablam eşi ile kavga etti baya olayın içinde şiddt vardı, ahmete bunu söyledim, çok üzüldü, sinirlendi, çok kötüyüm ahmet beni arayabilir misin dedim, müsaitim şu an dedim, tamam normalden arıcam seni dedi, bende tamam dedim ama hani ne bi saat sonra dedim ne de birazdan dedim şu an dedim, o da müsaitti, 1 saat bekledim aramadı, 2 saat bekledim aramadı, artık o kadar kendimi yalnız hissettim ki, ağladım ve ayrılık mesajı attım, kendimi açıkladım. Aradım, ahmet mesajıma bak dedim, uykuluydu, ben ise onun için neler yaptım:)
Beni aradı kendimi açıklayacağım dedi, uyumanın ne açıklaması olabilir ki diye düşünerek kapattım, ilişkimizi bilmediğiniz için bir bilgi daha vereyim, her şeye bir açıklaması var sırf kendini haklı çıkarabilmek için.
Neyse, sonra whatsapptan yazmaya başladı, ben yine engelledim, aşırı sinirliydim ve duygularım karma karışıktı konuşmamamız daha doğru olurdu
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun devamı yorumlarda
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kullanıcın yazdığı yoruma hemen sorunun devamını kısaca atacağım.
Böyle yaparak sevgilimin peşinden koşmuş mu oluyorum?