Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen acil?

Sevgilim dün bana sana bot çok yakışır dedi , sana bot alacam dedi bende hayır gerek yok zahmet etme dedim, sonra yok alıcam dedi aldım dedi, sonra bana link attı baktım etekle giyilecek ince çorap gibi ben dedim tesettürlüyüm bunu giyemem , sonra ya ofiste bir kız gitmişti pantolonla çok iyiydi yazdı.. heves ettim başka bir şey alayım dedi.. ben bundan sonra delirmeye başladım, dedim ne alaka başka kız ne alaka çıldırdım, uzatma tamam dedim sen incele belki başka bir şey beğenirsin sonra dedim, kavga ettik, sonra beni aradı, dedi ortamda olduğum sürekli olan bi kız işte hiç o kızdan bahsetmemişti bana zaten, böyle kavga ettikçe ettik dedim bu iğrenç bi olay, iğrenç bir insansın ya dedim kapattım telefonu bu beni 100 kez aradı hala haksız olduğumu söylüyor falan neyse akşam konuştuk hallettik. Hala bana hak vermedi. Sonra sen bana iğrenç bir insansın dedin bilmem ne dedi dedim buna mı takıldın. Sen bunu yapıyorsun ben sinirle bunu söylüyorum. Sizce ne yapmayalım? Kızı instagram çıkarayım dedi sizce çıkar mi diyeyim? Ben kalsın dedim ama kıza ayar oldum

Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen acil?