Bir erkek neden tanıyıp tanımadığı her kızı ekler?
Böyle bir partneriniz oldu mu?
Böyle bir partneriniz oldu mu?
Benimki şu an öyle napacagimi şaşırdım biraz ilerledikten sonra sildirecem kabul etmezse yolları ayiracam sanirim
Öyle olmuyor işte ben bunu deyince bile tartışıyoruz silmez
O zmn farklı arayışta yol ver gitsin
He len ben çok yapıyom onu ya ama yanliş karar
İşte neden yani, sevgili yapmak için mi yoksa takipçi sayısı artsın diye mi
Ne hesabı kim kapattırdı ki
Kizin biri diye duşunuyorum ama birine yazdirmiş 3 gundur beni şu şehire birakir misn dedi sen bilirsin istersen dedim 3 saat sonra dediki bana bidakine bende yardimci olmak için dedim sana dedim başka hesaptan Bi baktim dun instagram kullanici adi yaziyordu beni gruba aldi yaz dedi yazdim sonra benim hesap gitti geri ekledim obur hesaptan yazdim bende sen mi yaptim he ben yaptim sonra yapmadim derken tartiştik bana dayi dedi ne dayisi yaşin buyuk kaç yaşindan len dedim ya dedim ya dedim bende ne bileyim ya kimseyle sikintim yok bu yapti yalim a ne olsa hemen onda bilcen dedi e Bi senle konuyon zaten dedim bende başka kim yapcek Kaç yillik hesap saat gece yazdim kim yaptıysa diye Allah belasini versin dedim oda sabah yazmiş tekrar soyluyom ben yapmadim falan yazmiş bak kesin o olabilir belli yani ama ah olsun akıllan Diyor bugun yazdim Kb diye geri sorun yok dedi nasıl iyi sen napıyon dedim geziyon napcen bide trip atiyor
Yeni hesap açtın sanırım
Kıskanırsa insan trip atar sevdiğinden yani. Cidden sizleri anlamak da zor tanımadığınız kişileri neden ekliyorsunuz
Ee ne alaka ya bu sosyal platform bunun için tanişmak için var tabikide sosyalleşmek için yeni insanlar taniyosun istegi kabul ederse yaziyosun ama ben biraktim ya hep flortum oldu ama sevgilim bir kere oldu oda 5 6 sene lise 1 giderken utandim konuşamadim bile yeni alıyorum daha yaşim 22 bu aşk işleri beni mutlu ediyor ya senin yaş kaç 😊
Ama insanın sevgilisi varken bile alır mı tanımadığı kadınları?
İşte bunu yapan erkek arkadaşım
Evet sevgiliyiz ama arada kalıyorum ayrılsam daha iyi olacak gibi ancak seviyorum da
Evet bu durumu onunla konuştum, tanımıyorum zaten takipçilerimin çoğunu dedi, öylesine karşıma çıkınca atıyorum dedi
Onunla da zaten instada tanıştık bana istek atmıştı tanıştık sevgili olduk
Cevap
3Cevap
Oldu basa çıkamadim ayrıldık
Benim de sonum böyle olacak galiba😕
Bana sorulmuş o soru. Kimseye isim yok,
Nasıl yani
gördüklerine dokunma isteğinden
Abazadır 😂
Sanırım öyle
Takipçi kasmak için
Ama nerdeyse hepsi kız, erkeğe de atardı?
A*ci
Evet ben tanımadığım kişileri almıyorum ama ondan bunu göremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar