+1 yılSeven, beğenen, hoşlanan kim olursa olsun ilk adımı atması eziklik değil; kendisine ve karşı tarafa olan saygının bir göstergesidir. Ancak karşı taraf böylesi değerli bir adıma cahilce karşılık verirse, red yersen ve havalara girerse; karşı tarafın karakter bozukluğunun bariz göstergesidir. İki uçuşa boklu değnek yani...
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay lokma sanip degerim biterse diyr düşünüyorum ama sadece istek aticam bilmiyorum çok aradayim
- +1 yıl
Yüreğinden ne geçiyorsa onu yap, umarım mutluluk ve huzur seni bulur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizin atmasi normal degildir cunku onun bi vacinasi var
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadim
yo neden eziklik olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEziklik diyen oldy ama
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir
00 Yorumla abi ne alaka :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyom ama yaa istekli olan erkekte atardi brnd yüzsüz gibi atcam
Soran+1 yılUtanıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Net eziklik
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılDegill eziklik falan
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var.
073 Yorumla
Soran+1 yılEziklii diyen oldu çünkü:(
Cevap sahibi+1 yılBunu diyenler hangi kafayı yaşıyor merak ettim!! O halde hiçbir kız teklif etmesin erkeklerde yanaşmasin herkes sap sap oturup takılsın. Valla bugüne kadar benimle tanışmak isteyen hiçbir kıza ezik gözüyle bakmadm bakmam da.
Soran+1 yılAma herkes senin gibi düşünmüyor bumu diyen erkekler de nedense kadini cepte görüyor çeliskili bi durum değil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır asla çelişkili bir durum değil, şimdi biz erkekler birine istek atarsak cepte mi oluyoruz? Bu düşünce çok cahilce arkadaşların her kimse merak ettim. Ayrıca çıkma teklifi etmiyorsun alt tarafı istek bu.. ahahah gerçi sevgili teklifi etsen bile bu bir eziklik asla değildir. Biraz relax olun.
Soran+1 yılÇok doğru peki ya kabul etmezse?
Cevap sahibi+1 yılİstek atıyorsun muhakkak Kabul eder. Tabi sevgilisi varsa ve buna izin vermiyorsa orasını bilemem.. gerçi öyle biriyse de ise yaramaz bir erkektir.
Soran+1 yılO zaman atıyorum bismillah deyip
Cevap sahibi+1 yılAt tabii ki bunda kötü bir şey yok.
Soran+1 yılBak ters teperse suç senin😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahha sorumlusu benim tamam 😂 gerçi adam yobaz bir düşünce içerisindeyse benim suçum ne 😂
Soran+1 yılTamam dua et de istegimi kabul etsin atiyorum la ilahe illlahlah
Cevap sahibi+1 yılHala atmadin mi sen 😂 dur bi saniye kabul etmezse 😂
Soran+1 yılLam dur heyecanlandirma beni insallah eder ama etmezse sonunda ölüm yok yaa önüme bakarim ne yapayim demi ama
Cevap sahibi+1 yılHarbiden lan sonunda ölüm yok al tarafı bir istek en fazla reddeder 😀 ama ya kabul etmezse 😂 şaka şaka devam et
Soran+1 yılTamam hadi gidiyom bismillah
Cevap sahibi+1 yılOhooo sen gidemezsin
Soran+1 yılIstek attom 4 saniye sonra geri istek atti🤣😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiz bu işin pirisiyiz, relax olun derken bir yerimizden sallamıyoruz 😀
Soran+1 yılYaa sence bekliyor muydu yoksa boşluğuna mi grldi ama baktim cok guzel kizlari da takip ediyordu :( çok kiz yoktu ama olanlar da baya guzeldi ya
Cevap sahibi+1 yılBence bu sana özel bir durum değil.. takip atana geri takip etmek birçok kişi için adettendir ig gibi platformlarda
Soran+1 yılOff hiç sorma resmen rezil oldum ama aninda geri döndü yaa ondan sordum bana mesaj atmayacak bosuna ekledim yaa boşuna
Cevap sahibi+1 yılBunun rezillikle ne alakası var? Sen dua et sana anında mesaj atmamış. Eğer böyle olsaydı sıkıntılı Sapik bir tarafı var derdim.. oldu o zaman her istek atan kızı yanlış anlayıp hemen yazalım!! Allah aşkına böyle bir şey mümkün mü? Ancak karakteri çürük abaza kişiler böyle yapar.
Soran+1 yılAma bizim önceden bi karsilasma animiz oldu ilk kez karsilastik sonrasi gelmedi aradan baya zaman gecti omun en yakin arkadasi ekledi bende bu tesaduf olamaz deyip yine baya bi zaman sonra onu ekledim ama baktım ekledigi kizlar çok değildi ama guzel kizlardi neyime guvendim bilmem
Soran+1 yılVe doğru zamanla atar mj bilmem ama
Cevap sahibi+1 yılBelki zamanla atar da güzel kızları takip etmesi ürkütmesin, kendi güzelliğine güvenmelisin
Soran+1 yılSen harikasın çok sağ ol
Cevap sahibi+1 yılKendine güvendiği sürece her insan harikadır. Başarının sırrı özgüvenden gelir. Dediklerimi unutma rica ederim.
Soran+1 yılBazen öyle olmaz ki ama nasıl guvencem kendime
Cevap sahibi+1 yılHerşeyden önce kendini sevip ilk saygıyı kendine vererek. Unutma bugün sen kendine saygı göstermezsen kimse sana bu saygıyı göstermez.. ayrıca gözü kara olmanda da bazen fayda var, hayat bu bir defa geliyoruz ve tekrarı yok, birşeyi yapabileceğine olan inancını her zaman diri tutmalısın..
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun öyle yapicam fotografimi da aticam eğlenicrm de istemezse kendi bilir zaten
Soran+1 yılAma saniyesinde istegimi kabul etmesi cok garipti
Cevap sahibi+1 yılAhahah hızlı ol dedikte bu kadarı bana da fazla geldi, ben vur dedim sen öldürdün resmen 😂 iyi en azından foto atmak istediğine göre güzel bir kızsın ve kendinle barışıksın.. bu şekilde hiçbir zaman kaybetmezsin, her zaman kazanırsin, redd yesen bile hiçbir zaman keskelerle yaşamazsın en azından.. bu en güzel his inan bana.
Soran+1 yılHayır öyle degil yani instaya foto aticam 😂😂😂 ona değil ama iste o guzel kizlari gorunce ne bileyim yaa insanin ozguveni dusutor bende cok guzel degilim ama tatlıyım derler genelde ve şeyden cekiniyorum beni çok gormedi belki bi kere acaba begenmez mi cikar mi takipten
Cevap sahibi+1 yılKorkunun ecele faydası yok sırf bir fotoyu gördü diye takipten çıkacaksa bu senin iyiliğine olur, gereksiz biri demektir. Ayrıca tatlılık şu an güzellikten daha fazla rağbet görüyor, sen yeter ki özgüvenini kırma.
Soran+1 yılDogru ama pek beklenti icime sokmayacam kendimi eger olursa olur olmazsa kendimj yoramam ayrica mesaj atayim mi diyr düşündüm ama atamam çünkü elimden geleni yaptim bekliycem ama sal*k degilse adim attigimi anlar ama demi
Soran+1 yılYaa bi kizla bir şey paylaşmış guzel anilar biriktiriuorum diye kizin profilinde E harfi var sonsuz var ama çocukta yok tarij falan da yok sevgilisi mi neyi anlamadim çok üzüldüm gerçekten çıkıcam takipten ya
Soran+1 yılÇocuğun baş harfi de e 😔
Cevap sahibi+1 yılBence bu çocuktan sana olmaz, çok fazla düşünüp takıntı haline getirmişsin, böyle devam edecekse takipten çıkmanı öneririm, senin için en sağlıklısı böyle olacak gibi..
Cevap sahibi+1 yılYoksa böyle giderse kendini hasta edeceksin ondan korkmaya başladım
Soran+1 yılYok yaa takıntı değil kendini yerime koysana mesela sevgilisiyse eğer uzulmez misin normalde istek atarlem şey yaparken umursamadim sallamadim çokta qma simdi boyle görünce eger sevgilisiyse cok kotu bi durum değil mi sence de? Napicam bilemedim
Cevap sahibi+1 yılValla ikimiz o kadar zıt kutuplarız ki ben kendimi yerine istesem de koyamadım. . dd birincisi gözü kara biriyim ve gözümün gördüğü hiçbir şeyden çekinmem ve korkmam.. ikincisi aşka inanmıyorum ve kimsenin yokluğu beni korkutmuyor, birine açılmak gibi bir derdim olmuyor zaten çocuk oyuncağı benim için.. çünkü sorunun cevabı ya evet olur ya hayır, evet olursa işime gelir, hayır olursa keskelerle yaşamak yerine iyi ki söyledim en azından şu an kafam rahat boşa vaktimi harcamicam şeklinde düşünürüm.. kısacası relax olsun özgüvenini hiçbir zaman zedeleyecek düşüncelere dalma.
Soran+1 yılŞöyle burasi küçük bi yer insanlar hakkinda kötü dusunebilit yani tabi arkandan bu kiz bana yazdi vs derse büyük bi yerde yasamıyorum ve diyelim özgüven tavan yazdim ettim sevgilisiyse kiz o zaman ne yapicam çocuk yazma derse napicam? Ya da birden böyle bodoslama dalmak normal mi sence kiz icin sonra erkekler kolay lokma sanmıyor mu yalan mi srn soyle
Cevap sahibi+1 yılZaten ben sana yaz demiyorum, istek atman yeterli bundan sonrasını kendisi sağlaması lazım, küçük bir yermiş zaten ilgisi varsa anlar zaten senin yazmanı beklediğini, bundan fazla kendini riske atmaya gerek yok, sen vermen gereken sinyalleri fazlasıyla verdin zaten. Beklemede kal. d
Soran+1 yılIstek attim sana dedim yaa aninda geri döndü saniyesinde ama gel gör ki dün bi kizla atmis yemek storysi ama kız yaninda değil sadece yemegi çekmişler kiz paylasmiss kalp koyup cocukta kendi hikayesine eklemiş kizin profilinde çocuğun bas harfi var kalp var taroh var ama cocukta ne tarih ne kalp hic bir şey yok bi de sevgilisi olduğuna dair bi ima ya da kizla fotosu hic bir şey yok sence aralarinda bor şey var midir çocuk şey biraz sosyal kız erkek arkadaslik kankalik yapan biri
Soran+1 yılEvwt ben daha bir şey yapamam zaten yazarsa o yazar ama yazmazsa ne yapayim birde o kiz sevgilisiyse hepten kacirdik treni
Cevap sahibi+1 yılÇocuk çapkındir o zaman büyük ihtimalle, kız paylaşmışsa büyük ihtimalle aralarinda ki samimiyet çok üst düzeydedir, sevgilisi olabilir, ayrıca çocuk bu kız konusunda içi rahat bir arkadaşlığı olsaydı çekinmeden o da paylasirdi, büyük ihtimalle aralarında bir şey var bu yüzden içi rahat etmediği için paylaşmıyor, kısacası çapkın birinin yapabileceği hareketler, büyük ihtimalle flört ettiği kızdır. Kii zaten sana tavsiyem uzak dur sevgili olsanız bile ciddi düşünülecek biri olmayabilir.
Soran+1 yılÇocukta paylasmis zaten ama bir şey yazmamis hani biri seni kendi hikayesine ekler karsindaki de etiketlrndigi için paylaşir öyle bir şey yapmış o da işte yani çocukta gördüm zaten gonderiyi kizi tanımıyorum
Soran+1 yılŞimdi kiza baska hesaptan istek atip bakıcam a ile baslayan biri var mi profilinde tarih yazan çünkü öyle saçma ki aninda yaa suratle istegimi kabul etti birde çocuğun hesabinda kizlar var çok yok ama var cogu erkek ama sevgilisi olaj biri neden profilinde tarih harf paylasmaz ki ya da one cikanlarda vs bir imada bulunmaz bilmiyorum yaa çocugun arkadaş cevresi var kizlarla da arkadaş olduğunda gayet rahat biri cekingen degip
Cevap sahibi+1 yılO halde çok pardon yanlış anlamışım, sevgili olabilirler o zaman. Aralarında ki samimiyet normal sıradan bir arkadaş gibi değil belli kı, flört evresinde de olabilirler belli olmaz. Ya da dediğin gibi arkadaş ortamı geniş olan biridir ve takılmayı seviyordur.. kıskanç biri değilsen şansını sonuna kadar devam ettir tabi
Soran+1 yılPeki nerden anladin normal siradan arkadaşlığı olmadigini
Soran+1 yılYaa bilmiyorum acaba samimi bi arkadasi mi diyr düşündüm ama çocukta sevgilisi olduğuna dair tek bi şey yok yaa çok garip
Cevap sahibi+1 yılÇünkü benimde arkadaş çevrem geniştir ve ortamlara almayı seven biriyim, kız arkadaşım olarak öyle her önüne gelen kişiyle birşeyler paylaşmayı sevmeyiz biz erkekler, çok değer verdiğimiz kişilere bu şekilde herkesin içine paylaşırız.
Soran+1 yılÜzüldüm gerçekten üzüldüm eger seevgilisiyse yaa bi fr biz onunla ocak gibi bir kez tanıştık görüştük sonra ki surecte en yakim arkadasi istek atto benimle konustigu sirada ocak ayındaydı kizda tarih ekim ayini gosteriyor sanirim ekimde cikmaya baslamislar ama çocuğun o sirada sevgilisi olsaydi arkadasim bana onu uygun gormezdi ki onun sevgilisi var derdi
Cevap sahibi+1 yılİyi de erkekler kızlar gibi değildir ki, mesela ben sevgilim olduğunda biyoma falan anahtar ve sevgililikle alakalı hiçbir şey koymam, bana biraz ergenle ve gereksiz gelir, birçok erkekte bu şekilde gösterişsiz olmayı tercih ediyor, ama kızlar ise herşeyi doldurmayı seviyorlar genelde. d
Soran+1 yılEvet benimde arkadasim oldu samimi erkek en yakim 2 arkadaşıyla paylasirdi kiz arkadasiyla baya yakinlardi
Soran+1 yılDiyorsun ki çocuk elden gitti he 😥😥
Soran+1 yılOff cok geç kaldim çok
Soran+1 yılNeyse ne yapalim artik
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki kendi kendini bu kadar üzme, çok fazla düşünüp yorma beynini, önüne bak bu tür şeylerle kendini avutursun en fazla, çok büyük ihtimalle flört veya sevgilisidir, bunun için Instagram profiline yazı veya birşeyler doldurması gerekmez, kızlarla erkekler farklıdır. Kimi gösterişi sever kimisi de gösterişsiz sadece profil tercih eder. Yani kısacası yoluna bak 😀 ayrıca bence sen bu çocuğu gerçekten yürekten gelerek sevmiyorsun, en fazla hoslantiyla gibi sezdim nedense. d
Soran+1 yılOhaa çok iyi anlamissin cidden sadece hoşlantıydı ama bana uyuyordu boyu posu fizigimiz yani yakışırdık bende melezim o da mesela yüz yapisi olarak bile biraz benziyorduk sonra istediğim gibi hareketli atik beni oldugum yerden cikartacak biriydi atilgan ama kaçırdık treni beğendim yani eglenceli de biriydi cok üzgünüm artik story vs de atsa bakmam büyük ihtimalle ama o zaten anlar durumu o yokmuş gibi davranmak daha iyi
Soran+1 yılYime emin olayim diyorum kizin hesabina fakeden istek atip ama gerceklerle tamamen yüzleşmek korkutuyor onceden yapacaktim bunu sinav zamanimdi yapamadim
Cevap sahibi+1 yılAnlamıştım başka özelliklerinden dolayi onunla birlikte olmak istediğini, çünkü konuşma stilin ve düşünce şeklin pek birini çok seviyor imajını vermedi bana, ayrıca küçük bir yer olduğu için bu tür kişiler çok dikkat çeker ve herkesten önce hızlı davranmak gerekir, sende büyük ihtimalle bulmuşken kaçırmak istemedin, evet pek fazla düşünme ve normal takip ettiklerinde farklı bir kefeye koyma, relax olmak her zaman iyidir..
Cevap sahibi+1 yılEmin olmak istiyorsan devam et tabi, umarım yanılıyoruzdur ve istediğin neyse o şekilde olur.
Soran+1 yılHizli olan kazandi çocuktan kaçtım aslinda başta ben yüz vermedim ama sonradan cok dikkatimi çekti belki herkese oyle bilmiyorum huyunu ben sadece denemek istedim isyan ediyor gibi olmam umarim ama olmuyor istediğim gibi gitmiyor :") üzüldüğüm nokta acele etmemis olmamdo çok zaman kaybettim bazi şeyler bekletmeye gelmiyot insanlar buluyor bir şekilde hâlâ emin degilim aslinda sevgilisi de olmayabilir emin degilim arkadasim kizi ekliycekbakicaz ama sevgili cikarlarsa cikcam takipten
Soran+1 yılYaa ne bileyim tam bana göreydi fiziksel olarak da benziyorduj tuhaf
Soran+1 yılŞimdi ne yapicam olay netlige kavuşana kadar normal devam demi çıkarmak yok bi de hikayelerine bakmiycam demistim baksam mi yoksa hiç birini gormesem mi daha uyi
Cevap sahibi+1 yılİçinden geçtiği gibi hareket et, bakmak istiyorsan bak elbette, ama saniyesinde bakma mesela, story attıktan bir süre sonra bakmaya çalış bakacaksan eğer.. ha bu arada kişiliğini sevdim senin, sevgilisi varsa takipten çıkarım dedin! Bu kendisine saygısı olan bir insanın hareketidir, normalde olması gereken ve şaşılmayacak bir şey ama günümüz şartlarında maalesef kim kimi koparirsa derdinde olduğundan takdirimi kazandın.. sevgilisi olması beni ilgilendirmez onu seviyorum ve elde etmek için herşeyi yapan tiplerden sonra senin yorumunu görmek ilaç gibi geldi. Süpersin.
Soran+1 yılÇocuğun sevgilisiymis o kiz arkadasim fakeden istek atti aninda cocuk kabul etmis ama ben kiza at demistim yanlis anladi gitmiş çocuğu eklemis sonra kizi ekleyince tabi suphrlendil3r herhalde neyse emim olduk artik sevgilisi var ama çocuk y*vsak herhalde sevgilisi oldugu halde fakeden istek kabul ediyor hani demistim ya aninda kabul etti istegi benim attigim arkadasin fakeden attigini da aninda etmis birde güya sevgilisi var
Soran+1 yılÜzüldüm ama bir andan da karakter bakimindan gozumunfen düştü
Soran+1 yılBen onunla evleniriz ederiz denemiştim ama en azindan denerdik olmazsa olmazDi zaten her görüştüğümüzdle evlenemeyiz ya
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılŞimdi omh istesem de çıkartamam anlar çıkarırsam takipten rezil olurum hiç bi sey olmamis gibi davranicam mecbur
Soran+1 yılHiç yokmuş olay olmamis gibi davranicam suslenicem de istedigim gibi durum da aticam olmayinca olmuyor ne yapalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılınstagramdanmı
00 YorumlaHayır
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Hayır, ne alaka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem