Terk etti , her yerden engelledi. Komando eğitimde bu arada. Bende mat öğretmeniyim... sonrası engellerim kalkti sonra yalvardi ne olur cevap ver nolur yaz , bak ağlıyorum , bak canım yaniyor... neyse ki kanmadim. Sen kimseyi sevemezsin diye tek mesaj attım... konu kapandı.. Bir hafta sonra dün gece 24. 00 de yine aramis. Engellenen arama olsa bile görüyordu. Gördüm.. sizce neden gece yarısı arıyor bu beni
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
24 yine iyi gece 3te adam telgeramdan yazmış goruselimmi diye 😁😁🤣😂🤣ben kızınca da bipolarımın diyor🤣🤣🤣
Tükurseydin suratına
Sence gece gelen aramanın normal bir arama olma ihtimali var mı
Keşke ben de benimkini komandodayken bıraksaydım tüm saçmalıklarına göz yummasaydım 🤣
Ben zaten ona sacmaliklarini çekmemek için uc günde bir ara dedim.. zoruna gitti terk etti.. simdi yalvardi ilk ınstagramdan sonra da dün gece aramis. Aramızda cinsellik muhabbeti hiç olmadı. O mal arada uc çocuk istiyorum derdi o kadar
Ya benimki de diyodu
Sanırım oranın verdiği duyguyla aile kurma aşkları depreşiyor çıkınca kalmıyo çıktığı kısmı sen görmemişsin ben o kısımdan yazıyorum 🤣 çıktığında suçlu olduğunu kabul ediyor ancak tüm sustuğun alttan aldığın şeyler artık görevin haline geliyor
Tahrik olmak için mi aradım dedim ama aramızda öyle bir muhabbet hiç olmadı, bazen sesin diksiyonun çok güzel diyordu ama.. ayrıldık gitti. Arama sebebi ne sence gece
Gece gece normal bir şey için arama ihtimali yok
Hele 00da muhtemelen geceyi dağda falan geçireceklerdir eğitimdelerdir
Herkes uyuyunca kenara çekilip arayayım şunu uyanıksa biraz konuşalım ihtiyaçlarımı gidereyim derdine düşmüştür
Normal konuşma bile ols ihtiyaç gideriyor mu bunlar.. cunku ayrıldıktan sonra hiç konuşmadık tabiki kavgalı gecer
Valla bilemiyorum erkeklerin büyük kısmı havadan nem kapan insanlar
Sende gece aranıyor muydun mal mı bunlar ya
Benim dindar olduğumu o tarz konuşmayacağım biliyor, ulaşabileceği çok kız var
Tabi tabi hatta karşılık vermediğim için küfürler edip hakaretler yağdırıp ayrıldığını bilirim
İnsansalak olunca bunları affediyor kendi içinde aklıyor
Biz bunların zevkini neden edelim, parayla bu işi yapanlar var.. biz normal insan evladı sanıyoruz, evlilik gözüyle bakıyoruz. Biz onlara fazla geliriz kendileri gibi biri lazım. sabah aksam aldatilsinlar
Benim anladığım tek şey kafamın uymadığı biriyle baştan yolları ayırmak ve insanlara ettiğinden fazla değer vermemek
Doğru, sen de hala rahatsız ediliyor musun, dönüp arıyor mu
Yok ya bir daha arayıp sormaz herhalde
Ben uzunca süre alttan aldım olgun davrandım sustum avuttum
Sonra kendimi geri çektim bir süre de öyle gitti baktı eskisi gibi el üstünde tutmuyorum havalarda uçurmuyorum öyle bitti
Haksızsın dedi evet dedim dönüp kendimi açıklama gereği bile duymadım öyle sessiz sedasız bitti yani
Döner bu mal , kaç zamandır bitti
3 4 ay falan oldu
Dönemez çünkü benim zorlamamla ilerliyordu yoksa ilk aydan bitmişti
Artık kılımı kıpırdatmıyordum düzelmesi için zorla empati yaptırıyordum şansını kaybetti
Sen de yalvarır ağlar falan yumuşama bırak bittiği yerde kalsın
Kafana göre birini bulursun ona emek harcarsın boşuna emek vermezsin
karşı tarafın karakterini bilmeden kimse bişey diyemez hayati bişey yokken terk edip seni o halde bırakıp sonra dönenden hayır gelmez zaten
Bitti zaten o dönüp gece arayınca insan sasiriyor. Engellemistim ama öyle bir olsa arama listesinde numarayı gördüm bugün arama yapacakken
işte sen de aldanır dönersin bu nedenle sizi parmagimizda çeviriyoruz.. tabi ben öyle değilim bir zamanlar öyleydim yani pişmanım 🤗
Dönmeyi düşünmüyorum
👏🏻
Derin bir sohbet istemiş sanırım.
Ne gibi, çocuk yalvardi donmedim gece neden arasın, intikam gibi bir ssey mi
İntikamlık bir şey değil. Beklentisi olmuş. Yoksa o satte neden arasınki.
Sevgiliyken normal konuşuyorduk, hiç gece mece de konusmazdik
Garip işte. Normal bir hareket olmadığı ortada. Beklentisi farklı.
O tarz konuşacak çok kız bulur, biz ayrıldık bitti.. Bu erkeklerin kafası gerçekten farklı. Benim dindar biri olduğumu da biliyor, konuşmayacağım oyle
O cesaret etmiş. Gerisi sana kalmış.
Bana Kalan neymiş abi
Onun isteklerine cevap vermek abisi.
Sana yonlendirelim sen verirsin
O seni seçmiş. İster ver ister verme. Mal senin mülk senin. Sana doğruyu söylüyorum. Sen saygını kaybediyorsun.
O zaman sorma.
Zoruma gitti napim
Zoruna gitsin diye söylemedim. Doğrusunu yazdım sana.
Çünkü gündüzleri baya eğitim oluyor
O saatte uyumuş olması gerekmez mi, telefonda tahrik eden konuşmalar hiç yaşamadım ve temasta yoktu aramızda kendini normal sesimle tatmin edemez heralde arama sebebi ne sence
Hayır zaten baya eğitimde çok görüyorlar gündüz. bide gündüzleri komutanlar var telefon sıkıntı biraz.. bide şap atarlar penisi baya zor kalkar baya. cidden özlediği için yazmış size yani seks için degil