Diğer Randevu için gecenin köründe arayanlar şaka mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hastane çağrı merkezini uygun olmayan saatlerde arayanlar sabahin körü ve gece bir sürü küfür yiyorsunuz haberiniz olsun Güncellemeler1 yıl Özel hastane Randevu için gecenin köründe arayanlar şaka mısınız? Cevapla Randevu Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sakin Ol sen bir müşteri temsilcisisin kendine gel. Kim bilir ttnette felan çalışsan herhalde 1 ay zor dayanırsın bu sinirle 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Küfür ederim net 😂 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Ettiğin an bay bay 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çokta tın 😂 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Bu kadar sinirli olma canım benim saçında saç kalmayacam Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl Ben hangi hastane oldupunu biliyorum 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hangisiymis 😂 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Müneccim olarak ise başlamış heralde. Merak ettim bende acaba hangi hastane 😂 Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl Boşuna meslektaşım dedim mesain kaçta bitiyo onu söyle bi 😅 Yorumla Soran 1 yıl 11 😂 Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl Hahahha ne zamandır ordadın sana daha iyi bi yer önerebilirim gece çalışma saat 10-7 çalış 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bir sene Yorumla Soran 1 yıl Ama gram memnun değil kimse saatleri kötü randevu sistemi sürekli açık Yorumla zarifbiradam 1 yıl Başka soruda veya cevapta konuşsanız da ben bildirim almasam. Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl İnstadan ulaşsana bana ciddiyim bu arada bak Yorumla Soran 1 yıl Buranın mesaj bölümünden yazıyorum sana😂 Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl Tamamm Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Orada mesai yapıyorsan ve maaşını alıyorsan o küfür sana gelir 0 0 Yorumla
GececiMete24 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Dayılar arıyordur. Ben birazdan aricam bana özel randevu versen olur mu. Kadıköy'de buluşalım mı saat 3 te 😉😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İşin ne alla allaa öyle para kazanıyorsun. İyi ki arıyorlar demen gerekir 😝 0 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Randevu sistemi saat 22 den sonra kapanmıyor mu? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sakin Ol sen bir müşteri temsilcisisin kendine gel. Kim bilir ttnette felan çalışsan herhalde 1 ay zor dayanırsın bu sinirle
Küfür ederim net 😂
Ettiğin an bay bay 😂
Çokta tın 😂
Bu kadar sinirli olma canım benim saçında saç kalmayacam
Ben hangi hastane oldupunu biliyorum 😅
Hangisiymis 😂
Müneccim olarak ise başlamış heralde. Merak ettim bende acaba hangi hastane 😂
Boşuna meslektaşım dedim mesain kaçta bitiyo onu söyle bi 😅
11 😂
Hahahha ne zamandır ordadın sana daha iyi bi yer önerebilirim gece çalışma saat 10-7 çalış 😅
Bir sene
Ama gram memnun değil kimse saatleri kötü randevu sistemi sürekli açık
Başka soruda veya cevapta konuşsanız da ben bildirim almasam.
İnstadan ulaşsana bana ciddiyim bu arada bak
Buranın mesaj bölümünden yazıyorum sana😂
Tamamm
Orada mesai yapıyorsan ve maaşını alıyorsan o küfür sana gelir
Dayılar arıyordur. Ben birazdan aricam bana özel randevu versen olur mu. Kadıköy'de buluşalım mı saat 3 te 😉😁
İşin ne alla allaa öyle para kazanıyorsun. İyi ki arıyorlar demen gerekir 😝
Gece randevu alinmiyorsa randevu sistemi neden acik
Randevu sistemi saat 22 den sonra kapanmıyor mu?
Oha ya djdj görevinizzz
Sizde yiyorsunuz
Kaçta arayalım bebek?
Hangi lokasyon😁
Meslektaşımmm bişey dicem