Herkes nasibini alır bunlardan umarım 😊
Başkasına aşık biriyle evlenir miydiniz?
Herkes nasibini alır bunlardan umarım 😊
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar çevremden birisi.. ciddi şekilde evlilik odaklı tanıştık. İyi hoş mantıklı bir seçim lakin.. eskiden aşık olduğu kişi aklında halâ. Aslında bunu öğrendikten sonra soğudum. Fakat mantık evliliği odaklı tanıştık abartıyormuyum.
Evlenilmez. İstediğiniz kadar mantık evliliği ile bir araya gelin kalp başkası için çarpıyorsa bulduğu ilk fırsatta ona koşar. Kalp akıldan daha güçlüdür, onun istediğine çoğu zaman engel olamaz insan. Kalbi dolu biriyle mantık evliliği yapmak mantıksız yani
Asla evlenme eski sevgilisine takıntılı kalmışsa gitsin onun yaşını tutsun. d kimse öylelerinin nazını ve aşk acısını çekmek zorunda uğraşmak zorunda değil. Seni sevmeyen biriyle evlenmeyi bırak ilişki bile yaşama görüşme yani işin olmasın. Ayrıca öyle insanlarsan direk soğuyup nasıl kaçmıyorsunuz anlamıyorum. Kimse kimsenin ergenlik anılarıyla uğraşmak zorunda değil. Unutamadıysa gitsin onunla evlensin ayrıca. Eli işte gözü oynaşta. Ne kadar zavallıca ya.
Haklısın , o sevdiği kişi evlenmiş. Ben yol verdim Bu akşam üzeri zaten.
İyi yapmışsın çok sevindim gerçekten şu an. Tam hak ettiği buydu ve yapman gereken buydu. Gelip bi de sana mı söyledi hem unutamadım diye
Ne bekliyordu ki bunu söylerken çocuk mu avutacağız ya gitsin annesi avutsun unutamadıysa. Marifet gibi söylüyorlar bir de sinirim bozuluyor böylelerine. d çok büyük bir aşk yaşamışta unutamamış sanki, kız girmiş başkasıyla evlenmiş hala gurursuz gibi kızı sevmeye devam ediyor. Azcık erkek olsunlar yoksa böyle boş ver edilirler işte çok iyi yapmışsın
İşte zaten geldi söyledi iyi ki söyledi evlendikten sonra söylese zor olurdu
Sanmıyorum hani ben o kişiyi çok sevebilirim belki ben de o kişiye deli gibi aşık olabilirim ama o başkasına aşıksa hiçbir zaman benim ona dokunduğum gibi bana dokunamaz hiçbir zaman benim onu düşündüğü gibi o beni düşünemez çünkü onun aklında başkası var benim aklımda o varken arkadaş olabilirim belki çok severim önüne geçemem ama evlilik filan yapmam çünkü onun kalbi de aklı da dolu.
Hayır tabi ki..
Şöyle bir söz var.
Aklı bir başkasında olan birini yanında tutupta kalbine yük etme.
Bir başkasını seviyorsa onu özgür bırakmalısın.
Tıpkı kafesin kapağını açık bırakıp bir kuşu özgürlüğe salmak gibi..
Cevap
63Cevap
hayır evlenmem.
Aklıma şu şarkı geldi hani bir şarkı vardıya ismini unuttum sözleri kaldı aklımda 😀 Sözleri şöyleydi; Duydum ki seni çok seviyormuş, Ne tatlı. Onada verme tutamayacağın sözleriiiiii.
Sen ona aşıksın
Seeeeeen ona aşıksın
Seeen ona aşıksın tek bir kelime dahi kurma, boş ver. Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın. Tek bir söz söyleme boş ver.Umarım onu annene sevdirmeyi becerirsin. Çünkü kendisi benden haz etmezdi bilirsin.
Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın
Tek bir söz söyleme boş ver,
Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın
Sen ona aşıksın
Tek bir söz söyleme boşveeeeeeeerrrr.
Chosochsocshcovajo 😂
Model 🫠
Benimde şey geldi aklıma ona her şeyim demişsin bana ne kaldı... aynı şarkı 😅
Evlenmem. Başkasına aşık olduğunu bile bile nasıl evlenir ki insan. Zamanla kaldiramam bu durumu illaki ona karşı duygularım oluşur o zaman bana ölüm gibi gelir. Evlilik sadece mantıkla olmaz sevgi, ask da olmalı. Sadece evlenmek için evlenmem . Kalbi başkasında olanı hayatıma alıp kendime bu eziyeti yapamam. Onun hep gölgesinde yasicam gerek yok. O kalp bana ait olsun , olmuyorsa da o insanin hayatımda yeri yok. Yalnız kalmak bu durumdan daha iyi daha sağlıklı 🎀
Yani seni asla sevemeyecek, hep o aklında olacak... Sen gece yatarken o youtube'a girip acıklı bir şarkıya "insan kalbindekiyle yaşar yanındakiyle ölür" yazacak. Bunu kabul edebilecek misin?
@SadrazamPower komik geldi
@SadrazamPower bazıları düzgün insanlara aşık olsa belki de üzülmezler beyfendicim
@ireewmmm yanlış insanı be erken tanıdım İrem. Ama her zaman oyle olmuyor yolun sonunda o kişinin yanlış olduğunu anladığında zaman çoktan geçmiş oluyor.
@ireewmmm denk geliyor elbette başkasıyla geçmişi olması onu kötü biri yapmaz sadece bana uygun değil. Duygularını gizleyebilirdi de. Aslında fazlasıyla iyi biri.
@ireewmmm bakış açın farklıymış ama lisede değiliz çocuk değiliz artık daha makul hayatlar yaşıyoruz sana eğlencemiz heyecansız gelebilir tabiki ama bizim yaş grubu için normal olan..
@ireewmmm normal olan bu İrem
@SadrazamPower Umrumda değil onların yaş grubu böyleymiş ben yaşlıyım
@SadrazamPower senle konuşuyodum zaten lafa girdi kendi kendine triplendi a*k
@SadrazamPower aferin bana o zmn
@SadrazamPower teşekkür ederimm beyfendi
@ireewmmm iremcim okulun bitsin öyle konuşalım öğrenci hayatında yaşananlar ile başka şeyler bunlar yetişkin işi. Uzatma bence daha fazla.
@ireewmmm hadi uzatma
@ireewmmm okuyorsun işte öğrencisin. Ben işinde gücünde o telaşları atmış biriyim. Seninle ben aynı yerde değiliz. Aynı yerden bakamayız. Ayrıca daha fazla uzatmayalım olur mu tatlım. Düşüncelerine saygı duyuyorum genelleme yapmışsın olabilir. Ama çok uzatma yeter artık bence.
@ireewmmm off ama İrem sabrımı mı sınıyorsun sus artık da
@ireewmmm tamam kızım haklısın
Sus yeter ki
Hemen iyi bir paikolog bulsan iyi olur cunku Isin cok zor. Sana her baktiginda kalbindekini gorecek seninle degil kalbindekine dokunacak onu dusunecek ve ona. sarilir gibi sana sarilacak. Yani ihanet iki bacak arasinda olmaz en. kotu ihanet beynide ki ihanet iste sen bunu yasayacaksin. Ben yasadim ve 15 sene sonra eşim bana bunlari soyledi.
Yok daha 1 aylık mesele ve bitti zaten
Verilmis sadakan varmiş
Eşin sana ben eski sevgilime aşığım hâlâ mı dedi?
@ŞovalyeBey evet..6 senedir 15 sene bunu neden soylemedihini dusunuyorum.. psikolojil tedavi goruyorum 6 senedir.. murat goge bakan gibi ihaneti kaldiramicam galiba
Alınmayın ama bunları söyleyenin mantıklı biri olabileceğine inanmıyorum. O yüzden siz mantık evliliği yapmayın.
Sanki aldatılmak için elinizden geleni yapıyor gibisiniz
Aramızda yaşanan bir şey yok daha tanışıyoruz ve yeni öğrendim acaba dedim bende eskiden sevdiği kişi evlenmiş iki çocuğu varmış çünkü. Ama bitirdim akşam.
Ya kimsenin sebebi olamam. Hiç benim üstüme atma. Herkesin kendi aklı var. Benden etkilenme.
Kim kime cevap veriyor çözemedim
İreme cevap verirken etiket çıkıyor sorana cevap verirken şuanki gibi cevabın başında etiket oluşmuyor
Soran sensin bu arada kdndkdjdjdk
Ben falan yazıyordur sende
Evlenilmez çünkü sana hiç bir zaman değer vermiycek her an aklında o olucak bunu senin bilmen bile kötü her yaptığınız şeyde acaba onunla yapmış gibi mi düşünüyor diye düşünceksin
Allah korusun elinde sonunda bu mantık evliliğinde senin de duyguların olacak ve gün geçtikçe bu durum sana ızdırap verecek. Bekar kalmayı tercih ederdim evlenmezdim.
Evlenmem. Başka karı olmasa da evlenmem. Aklı başkasındayken benimle ölmesin. Benden uzakta ölsün.
E onunki evlenmiş buna rağmen üzülüyor
O onun problemi. Saçma bi hata yapmış
Aslında mantık odaklı bir ilişki olacaksa pek sorun edilmemeli ama senin ona duyguların oluşacak gibi bu yüzden vazgeç
Haklısın oluşacak ya da başladı bile çoktan oluşmaya
Kes at o zaman karşılık bulamazsın daha kötü olur
Haklısın ileride çok üzülürüm kadınım çünkü duygusal olurum illaki. Mantıkla başlayıp sevgiyle devam etmesini beklerim içten içe
ne isim olur :)
daha once baska birisini cok sevmis biriyle bile birakin evliligi iliskim bile olmaz :)
Zaten ilişki olmaz o şekilde.. Bence sen abartıyorsun bunu. Abartılı bakıyorsun.
Nasıl yani
Aşk dediğin 3 seneye biter.. Evlilik yapacaksan duyguyu bırak mantık evliliği yap hiç için rahat olsun..
eğer bu eylemi gerçekleştirdiyseniz tebrikler! kerizin önde gideni, bayrak sallayanı, kanaat önderisiniz
Başkasına aşık biriyle evlenmek delilikten başka bir şey değil, akıl tutulması olur. Büyük konuştum başıma gelmesin allahım çok amin 🙏🏻
Abartı değil ama senin de ilgini çektiyse yüzük vs olayına girmeden biraz zaman ver ve bu süreçte gözlemle. Ama zaten gönlün yoksa boş ver...
Bitir bence. Ne tek mantık ne tek sevgi. İkisi birarada olmali. Birbirinize karşı bi bağ oluşmalı ve bunun yanında mantığı da elden bırakmamalı. Hiçbir şey hissetmediğini biri ile bir ömür geçmez
Benim kalbim boş ve hoşlanabileceğim birisi ama o farklı durumda
O da senin gibi olsa idi çok güzel olurdu ama bu tip seylerden hayır gelmez.
Haklısın bu gün akşam yol vericem kırıcı olmadan. İleride duygusal açlık yaşadığımdan sıkıntı olacak
Aynen öyle hakettiğin biri çıkar karşına, karşılıklı etkileşim yaşadığın. Yolun açık olsun💐
Teşekkür ederimm seninde 💞
Seni sevmeyen biriyle evlenme. Mantık evliliği çok saçma evlilikte sevmek şart bence
Hayır, sakın evlenme böyle biriyle. Mantık evliliği bile olsa asla.
Hayır evlenmem başkasına odaklı biriyle evlilik mi geçer ya
Asla.. Her sana baktığında bir kusurunu arayıp bulacak.
İleride o da seni sevebilirdi. Sevginle aşık edebilirdin onu kendine
İnsanın hayatı boyunca alabileceği en ağır yük olur sanırım başka birine aşık biriyle evlenmek...
hayatta olmaz mmümkün değil onun aşk acısını yatıştırmaya çalışamam
Asla evlenmezdim kalbi ve aklı başkasında olan insanla bir ömür geçmez
Ben bu mantık evliliğini hiç çözemedim! Sevmediğim biriyle nasıl olcak bu iş, bilemiyorum! Saçma, çok saçma, belki de o yüzden bekarım hala!
Aslında doğrusunu isterseniz, insanlar farklı bir bakış açısıyla başkalarına cahil derler, onlara sorsanız, onlar da bize öyle der! Fakat cehalet var ve bazen çok etkin olabiliyor!
Haklısın kelimesini, bana da kullanan oldu, fakat, kendi cahilliklerinden habersizler! İşin acı tarafı da bu, empati eksikliği!
Haklısınız beyfendi sizinle alakası yok ama sizde haklısınız
😂😂😂 yok canım !
Daha eskiden çok üste gelmişlerdi ve cidden istemediğim bir şeyi, kimse yaptıramazdı!
O aralar biraz düşünmeye başladım! Neden insanlar bir başkasının hayatına karışırlar diye!
Sonuç itibarı, onlar kendi hayatlarını yaşamışlar ve istediklerini yapmışlar, neden ben yapamıyorum ve neden başka birilerin düşüncelerini umursamak zorundayım?
Kim ki onlar? Hayat benim, çekilecek çile yine benim, ahirette bir cezam olacaksa, onu da ben çekerim, kim ki onlar saçma sapan fikirleriyle bana baskı uygulayacaklar?
Ben bunları kast etmiştim, kusura bakmayın!
Sorunuzun amacı farklı olduğunu düşünmüştüm, galiba haklıyım 😂😂😂
Gerekli gördüğüm arkadaşlarla sorunun özelinde sohbet ettik. Görüşlerinize saygı duyar çok ta umursamam iyi günler...
Yobaz, gerici bir kafanın, umursaya bileceği her hangi bir şey söyleyebileceğimi zannetmiyorum!
Ben bu tür yobazi şeylere saygı duymuyorum!
Kabalığım için, özür dilerim, fakat gerçekleri dile getirmekte en doğal hakkım!
Size de iyi günler!
Haklısınız
Estağfurullah, asıl siz haklısınız! Eşekle tartışmaz zaten!
kesinlikle hayır başkasını düşünecek sevecek ben ise onunla evleneceğim daha neler
Gonlu bende olmayıp bedenı koynumda olanı neyleyim..
Aynı durum başıma geldi bitirdim evlilik odaklı aile tarafından tanıştırıldık tam ahayalimdeki erkekti ama aşık olduğu bir kadın varmış ayrıldık
En sağlam evlilik neden bitirdin
Ha gidip sevdiğini alabilirse tamam ama alamazsa yanlış yapmissin
Etme çoluk çocuk la muhabbet küstürürsun silme cam kırığı ile totonu kestirirsin 😂😂😂
Doğru 😅😅
Herkes çok biliyor sanki 😂😂
Ya işte biz duygusal varlıklarız ne maddi ne başka kaygılar var e durum böyle olunca duygusallık arıyor insan. Mantık evliliği diyince herkes zengin eş zannetmiş. İyi huylu dürüst ve ayni kültürde bir bey kendisi mantıklı olan buydu özelinde konunun. E bu duygusallık aramızda olmazsa bu sefer çok yıparınırım ve yolumuz çok ta uzun olmaz.
Herkes birilerini sever hayatta illa o olacak diye bir şey yoktur bence bitirmeden önce devam da edebilirsiniz
Önemli olan size davranışı size saygısı bende eşimle evlenmeden başkasına aşıktım.
O dürüstçe anlattı bana aslında ama işte ben hep aklının onda olduğunu düşünürdüm
Şimdi dünyanın en mert kızıyla evlendiğini için çok şanslı hissediyorum kendimi
Yok inan aklı falan onda olmuyor bir zaman sonra
İşte ama kalbin o kişi in acımıyor mu hiç
Yine konusma şansınız olursa konuşun bu beyle
Artık geçti ya baya seviyeli bitti ama ikimizde böyle seviyeli insanlarız sanmıyorum tekrar konuşacağımızı bu konu için
Yok acimiyor bir saatten sonra dediğim gibi size saygısı ve sevgisi mutlaka vardır iyi de biri ise devam et
Üzüldüm bazen en sağlam evlilik böyle kurulur
Gizliden çıksam yazarnisin
Çıktım
İki seçenek var ya pişman olurum ya da iyi ki derim ama bilmiyorum bu gün olmayacak dedim ona aracı arkadaşlara
Yazdım
Bence iyi biri ise ortam olursa yine konuş
Mantık ilişkisi kadar mide bulandırıcı bir şey yok çoğu başkasıyla cinsellik yaşıyor grup vs yapıyorlar sözde mantık evliliklerinin sonucu midesizlikle bitiyor
Yanındaki ile yaşlanır aklındaki ile ölürsün :(
Evlenilmez eğer asiksa aşk gerckten avı verir insana ve senide mahfeder o ateş
Saçmalama yaa sakın böyle bi hata yapıpta hayatını karartma.
Hâlâ onu seviyorsa o iş sıkıntı evlilikte hoşlanti sevgi yoksa gerisi çöp
Üzülmek istemiyorsan arkana bile bakmadan kaç derim.
Ben böyle bir şeye evet demezdim. Aklımı kurcalar ileride.
Bu yaşta mantık evliliği düşünmeniz tuhaf olsa destekliyorum sizi , zepzengin güzel kadınlar da benim tercihimdir..
#GüzelkadınlarMasadanEksiliyorBirbir 🥺
Çivi çiviyi söker mantığından bir kurtulamadılar
Bence doğru değil adam kalbini dinleyip seni yarı yolda bırakabilir ayrıca seninin kendine hiç mi saygın yok neden böyle bir adamla evlilik düşünesin erkek mi kalmadı
Hayır tabiki böyle bir hata yapma hayatını çöp edersin
kız çağırsa ona gider uzak dur böyle erkekden
Hayır.. o başkasına aşık olduktan sonra o yuvada sevgi diye bir şey olmaz bence
Baskına asiksa ne işim olurki asla benim olmicak birine gerek yok
Ben olsam evlenmem mantık evliliği olsa bile bana bakınca aklında başka biri olmasına katlanamazdım herhalde.
Güncelllemeni görene kadar k erizin önde gideni bayrak sallayanı kanaat önderi diye geçiriyordum içimden
Peki hiç söylenemeyecek yakın birine söyler miydin?
Neyi
Konuşuyoruz zaten ama arzulaöak falan o kalibre de değil konuşma hoşlandığımı belli ettim ama
Kim 1. Derece hoşlandığın kişi mi kim tam olarak
Kuzenim?
En küçük bir tartışmada bile onu arar bence böyle birine bağlanma
Arayamaz evli o kişi
İnsanı kurt öldürür nasıl birliktelik olabilirmi herzaman şüphe ile yaşıyacaksın
Evlenmezdim kendime saygım var gururumda var
Sadece evlenmek için evlenirsin. Mantık evliliğinin de bir sınırı var.
Yapma bunu kendine yapma bunu kendine
Haklısın yapmadım 😅
kalbinde başka birisi varsa olmaz
Valla çekemem
Kendime işkence etmeyi sevmiyorum
canım baskasina ask senk aldatir yani mantik evlik zengin koca tek derdiniz bu
Kesinlikle evlenmezdim.
Başkasına aşık biriyle flört bile etmem
Evliliğin e'sini bile konuşmam
Bunu bile bile evlenmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?