Günümüz insanları evlenmek yerine bekar kalmayı tercih ediyor bunun en büyük nedeni ekonomik güvensizlik mi yoksa manevi güvensizlik mi? @Demir666 #Aşkİlişkileri
Yerler dün gece 3 kadın sarhoş çok güzel senden güzel olmasın bana yardım et ben asansöre kadar elimi sürmeden yardım ettim düşerse tutarım onu diye baktığımızda çok güzel çıtı pıtı bir hanım efendi niye içersin böyle insanları kim nasıl üzüyor anlam veremiyorum kadını da erkeği de aynı ya aslında bakarsak çoğu para diyor evet bir ucu maddiyat dayalı tamamı aralarındaki sadakata bağlı bazı kadınlar gerçekten yanlış kişilere aşık olup diğer insanları kötü biliyor kötü gözle bakıyorlar. Eskiden saygı sevgi emek vardı şu an evliliğin bile bir anlamı yok niye herkes kendine olan saygısını bitirmiş durumda.
aynen kadın çekiyor. erkek kazandığı parayı kazanmaya devam ediyor. ya da onu bile yapmyor bazen. defolup gidiyor. kadın doğuruyor, 24 saat çocukla uğraşıyor, besliyor, hastalandı mı o bakıyor. büyüdü mü o yaramaz varlığın peşinde 24 saat koşan yine anneler, yetmez, o evi de çekip çeviren anneler. bazı anneler üstünd ebir de çalışıyor (el insaf). ben bu yaşanan annelik hayatına baktğm zaman köle görüyorum. başka bir şey görmüyorum. sizin için hava hoş tabi. akşam eve gelip çocuğunu iki seven krallara dönüşüyorsunz evlenince.
Sen hiç evlenme önce evliliğin nasıl bir şey olduğunu öğren kadının rolü nedir ne yapmalı herşeyden önce sorumluluk almasını bir öğren şu zamanda erkekten olmadık şeyleri isteyip gırtlağa kadar borca sokan kadınlar olduğu hatta evliliği bir yük olarak görenler dahil acı çekmeye mahkum bence
valla evlenme şansım oldu ama kaçtım. şimdi evli çocuklu arkadaşlarıma bakınca ne kadar doğru bir seçim yaptığımı görüyorum. tüm gün hatta gece çocukla evle uğraşıp akşam kral kocaları eve gelince, bir de onla uğraşıyorlar. acınası bir hayat.
Kadının görevi bu o zaman zengin koca bul bakıcı hizmetçi al yanına keyif Cat siz evliliği ne sandınız ya böyle laylaylom çocuk oyuncağı mı ya da Gratiste veya avmlerde ya da eğlence mekanlarında ben egleneyim çocuğa başkası vs mi baksın cidden çok saçmaladın şu an evlilik sorumluluk ister eğer kaldıramazsan evlenme zaten o çocuğu hak etmiyorsunuz çünkü
tamam isteyen köleliğe devam etsin. benim işim olmaz evlilikle. ve sorunun da cevabı kısmen bu. insanlar geliştikçe evliliğin ne gereksiz bir şey olduğunu öğrendi. o yüzden evlenmiyorlar
Yolun açık olsun emin ol ki yaşım 27 40 da olsam doğru insanı bulduktan sonra çocuk da yaparım eşime de bakarım anlayış varsa kimse ac kalmaz korkma sen rahatlık arıyorsan ac bir kitap oku kuran oku fikirlerin değişcek
Ben insanım sizlik bizlik yapman hoş değil benim müslüman olmayan arkadaşlarımda var ama onlar bile böyle sizlik bizlik yapmadı sen yaşama sevincini kaybetmişsin evliliği bırak bir piskolojik tedavi almanı tavsiye ederim.
benim yaşadığım hayatı yaşamak çoğu insan için hayal. gezmeyi, yemeyi, içmeyi, var olmayı, para kazanmayı ve hayatı yaşamayı çok iyi beceririm. bir eve gömülüp de köle gibi yaşamak o yüzden bizim gibilere için ağır.
En İyi Cevaplar