Bugüne kadar şahit olduğunuz ya da kendi yaptığınız en ilginç çıkma teklifi neydi?

Bugüne kadar şahit olduğunuz ya da kendi yaptığınız en ilginç çıkma teklifi neydi?

Bir kaç gün önce milletvekili bir abimiz, müşteri hizmetlerini aradı internetti bozulmuş. Onunla muhabbet ederken, konuşmanın sonunda instasını verdi :D lütfen takip at diye.
oooo maşallah :D müşteri temsilcisi çok iyi bir kızmış demek ki senin gibi gıcık değilmiş :P takip atmış mı peki müşteri temsilcisi :D
Benim yalnız o :D takip atmadım adamın çocuğu var hem o ne öyle fakat Avrupa gibi bi yerde bunu yapan adamın Hataylı olması shdjjs abii bi kere şaşırtın beni ya. Ama tipi düzgündü oğluşuna yemek yaptı internet problemiyle alakalı çıldırırken hsjdjs
gıcık olan değil mi evet sensin :D Avrupa gibi bir yerde mi sen nerede yaşıyorsun ki :D
yemek de yapıyor bak düşün bence :P
shsjsh call agent benim yani. Adamı gıcık ettim Türkçe konuşana kadar full gıcık oluyordu dhdjdj sonrasında sözleşmesini iptal edeceğini falan söyledi Türkçe dedim ki ediyorsan et yaa sonra vazgeçti. Vodafone bana prim vermezse adamı takip edip tamam abi sen haklısın diyecem.
hahaha işte bak şimdi customer representative'in sen olduğuna inanırım :P müşteriye trip atmış bir de :o sen yurtdışında mı yaşıyorsun :o
Hıı öyle
adama da böyle cevap verdiysen ben olsam direk iptal ederdim
😃 edemedi ya, çünküsü sempatikim ben.
Karıştırıyorsun o antipatiktir 🤪
.. dedi antipatik 😃
ben antipatik değil sadece iri kemikliyim :P
Sus catuuut ya :D
bak ya baskıcı rejim :o sence ben bu rejime boyun eğer miyim :P zaten gene engelledim yedim efkar bastı :(((
Geçmiş olsun djjs
hahaha sağol sorma perişan haldeyim anlatamam sana :D
Umarım çabucak toparlarsın :D
o kadar belli oluyor mu üzüntüden çöktüğüm :P
Çok belli çok.
içime atayım o zaman :P
Tamam o zaman :D
tamam yanlış meslek yapıyorsun terapist olmalıymışsın :P
Biliyorum ya :D
şaka yapıyorum gidip terapist olmaya kalkarsın mazallah gerek yok :D insanların ruh sağlığı yerinde kalsın :P
Ok bb
bb
Okuldan çıktım yolda yürüyorum birisi bana sesleniyor "pardon" baktım heralde adres soracak diye tanışabilir miyiz dedi hayır dedim tamam dedi sonra yürüdük öyle bitti gitti hsjdhs sonradan öğrendim ki biz onunla aynı okuldaymışız hiç görmemiştim
birbirinize mi yürüdünüz o. O
O bana yürüdü bense yolda yürüdüm bir daha sonsuza kadar konuşmadık 😂
bu filmin sonu böyle bitmiyordu ama :D
Serserinin biriydi gibiydi ya işim olmaz djdjsj
hahha gözüm tutmadı diyorsun yani :D
Öyle çıkma teklifi falan değil de bir ara 3 gün tanıyan biri evlenelim mi demişti ona çok gülmüştüm 😂 kimseye de çıkma teklif etmem ben.. Keyifli günler..
çıkma teklif etmeden evlilik teklifinde mi bulundu :D
Çıkma teklifi anormal değildi 😂 sen anormal bir şey istedin değil mi
öyle bir dedin ki çıkma teklifi etmeden direk evlenelim mi dedi diye anladım :D benim mantığımda sevgili olmadan evlenilmez biraz geri kafalıyım sanırım :D
Sevgili olduktan sonra da 3 gün içinde evlenelim denmez mantıken 😂 bunun geri kafayla değil mantıklı olmakla alakası var ahs
hahaha kesinlikle üniversitedeyken 2 aylık sevgilim adını koyalım nişan filan demişti arkama bakmadan kaçmıştım :D önce bir sevgili ol tanı bir ömür geçirebilecek misin bir bak değil mi :D
Elbette.. Zaten aceleci davranıyorsa mutlaka bir sorun var demektir.. Aşka sevdaya saygı ve anlayışım var ama aceleci tavırlara yok 😄
hahaha aynen ne konuda olursa olsun biri aceleci davranmaya sevk ediyorsa beni bunun altında kesin bir şey var diyorum direk :D
Şüpheciyiz napalım 😅
aynen öyle temkinli olmak her zaman için iyidir :D
Cevap
5Cevap
Hiç çıkma teklifi etmedim
Ben çıkma teklif etmiştim Kızımın babasına..
Bir kaç kez de ilginç şekilde çıkma teklifi aldım.
böyle kuru kuraya ilginç çıkma teklifi aldım demekle olmaz anlatman lazım :)))
Büyük bir marketin kasasında. Telefon numarasına tanımlanan kart indirimleri olan markette ödeme yaparken numarami söyleyince sirada bekleyen bir vatandaş numarami kaydetmiş ve eve dönmeden mesaj geldi tanisabilir miyiz. Ben sizin arka siranizdaydim biraz önce diye...
Diğeri de abimin arkadaşı kızıma doğum gününde hediye göndermiş kızım sevinçle paketi açınca içinden dönme dolapli müzik kutusu çıktı. Pil takalim calissin derken minik not kağıdı bulduk... Gerci nazik biriydi abime daha öncesinden sormayı denemiş ama çok başarılı olamamış ☺️☺️
İlki fırsatçılık gibi geldi biraz ikincisi güzel taktik peki sonuç bir şeyler oldu mu
Olmadı olamaz da
Aklıma gelmedi o yüzden demek ki öyle ilginç bir şey olmamış diyip soruyu cevaplayıp çekiliyorum😂
korkutursan milleti olmaz tabi :P
Ben bişey yapmıyorum kiğ kfksjxk kendileri korkaktır
bir şey var ki korkuyorlar :P
Valla bana çıkma teklifi etmişti ex sevgili 4 sene sürmüştü ilginç olan bana teklif etmesi dkfdkdkkdkdkdkdk
kızı bırakmayıp evlenseydin :P her şeyi erkekten bekleyen kız çok :D
Her şeyi 4 senede yaşadık ya güzel günlerdi şimfi hayatıma birini almıyorım o güzel günleri gölgelemesin diye 😄
ooo romantik insan güzel zamanlar geçirmişsin yeni güzel zamanlar geçirmekte yanlış bir şey yok ;)))
Yanlış bir şey değil ztn ben o günleri unutmak istemiyorum sadece 😊
unutulmaz güzel anılar olarak kalır haa diyorsan ben başkasını görünce geçmişi unutuyorum o zaman bir şey diyemem :D
Dediğin ztn olucak o yüzden istemiyorum ya 😄😄 birini unutmanın yolu başkasıdır ztn
normalde olmaz :D ama sen de oluyormuş :D kim demiş onu :D o sevgiyi bağı koparmak için güzel anılarla ilgisi yok haa hala duygularım var diyorsan orası ayrı tabi :D
İlk aşkı olunca insanın ilk ciddi ilişkisi üstüne 4 sene sürdü başka birini istemem kolay kolay 😄
Hiç çıkma teklifi almadım da etmedim de, etmem zaten o ne öyle
işte tipik Türk kızı geldi :P ben çıkma teklif etmem o etsin :P
Ben senin bildiğin o kızlara benzemem🙄🙄 erkek dediğin ilk adım atar ona da cesareti yoksa beni hak etmiyordur nok taaaa
tipik Türk kızı yaklaşımı işte :o
Olmadı bu 🙄🙄
Sevgililer gününde gel beraber çekirdek çitleriz diyen kız geldi aklıma 🤣
o nasıl bir teklif :D
gel çekirdek çitleriz derken nereye gel dedi :D
bence niyeti çekirdek çitlemek değildi :P
işte yalnız yaparım diye gitmemen sonunu öğrenememize sebep oldu :P
hee başka bir iş varsa eyvallah :D yoksa çekirdek çitleme teklifi geri çevrilmez :P
ben çıkma teklifi etmedim ki hiç 😀 bana ömrüm boyunca gelenleri ise sayamam 😂
oooo sen yaşıyor muydunuz hanfendi :o o da senin ayıbın et bir kez ne olacak :P sana gelenlerden en ilginci söyle madem :D
seçemedim en ilgincini 😂
cıks olmaz seçmen lazım bir tane bekliyorum sen seç :D
Arkadaş wp grubumuz vardı kızlı erkekli ordan mesaj spamlatmıştım
ne yazdırmıştın :D
İşte … seni çok seviyor onunla çıkar mısın gibi bişeydi sökdkdkd
hhahaha yalnız bu çıkma teklifi değil psikolojik baskı/şiddet olmuş :D kabul etti mi bari kız :D
Psikolojik baskı işe yaradı diyelim o zaman 😂😂😂
hahahaha toplumsal baskı her zaman işe yarar :P
Hiç şahit olmadım kendim de normal bir şekilde söylemiştim
Olmadı çirkinim ben
çirkin kadın diye bir şey yoktur :o
Markette çıkma teklifi aldım, bana göre saçmaydı. Hemde bu yaşta ve benden de büyük birinden.
İlginç bir teklif gördüğümü hatırlamıyorum
Sevgilim olmadı ki
Ne yaptım ne aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?