AVM de elime numara verilmesiydi.. kuzenlerimle gezmeye gittik 4 kız bakıyoruz felan sonra 2 kuzenim mağazaya girdi bizde oturalım surada dedik onları bekliyoruz ama konusmaya dalmışım ben bik bik konuşuyorum o sırada da biri omzuma vurdu durter gibi bende selin sanıyorum hiç istifi bozmuyorum sohbete devam ne var kızım dedim sonunda 3 kere vuruldu çünkü selinde ne olduğunu anlamıyor arkamisda çocuk çünkü durdu alık alık yüzüme bakıyor oda neyse bir daha olunca kafamı çevirdim bir tanesi elime kağıdı tutustjrdu birşeyler söyledi gozleimi alamıyorum sendne vs diye gitti ben ne olduğunu anlamaya çalışana kadar zaten gitti kala kaldım elimde kağıtla açtım numara sjjsjs himm dedim ben aramam seni ama çiçek vardı orada ilistirdim çiçeğin üzerine kagiid no gözükür şekilde şimdi seni aralar dedim jsjjs beklo nasibini bulmuştur
Durakta otobüs beklerekn durağın orada bir araç yarım saat bekledi o arada bende telefon görüşmesi yapıyordum. Telefon görüşmesini sonlandırdım adam arabayı önüme durdurdu yakşaşık yarım saattir size bakıyorum ve sizi çok beğendim tanışalım vs demişti ben de hadi oradan be yürü git işine kardeşim demiştim 🤪 şaka şaka demedim öyle bişi tabi sadece teşekkürler ama ben tanışmak istemiyorum dedim üstelik bir 20-25 dakika daha bekledi lanet olası otobüs o gün şansa gelemedi Bi türlü numaramı ya da instagram hesabımı istedi bende bir arkadaşımın instagram hesabını verdim sonra engelledi kız bu arada adamla ortak arkadaşımız varmış sonra fark ettim 🤪
Durakta beklerken biri yanıma geldi buranın yabancısı olduğunu minibüs falan sordu neyse aynı minibüse falan bindik aynı yerde indik yanıma geldi beni çok beğendiğini tanışmak istediğini söyledi numaramı falan istedi vermedim aslında detayı var ama yazmaya üşendim :)
Cevap
1Cevap
Ben direk google forms üzerinden tanışmak isteyene sorular sorulan anket şeysi gönderiyorum inceledikten sonra kabul alıyorum fghdggf
Yuh ilk kez görüyorum adamlar çağa ayak uyduruyor
Komik bisey yoktu ya
Ne alaka olum genelde klasik tartismalar😂
Sadece bu yorum için demedim genelde fazla düz birisin ya da açık vermek istemeyen kendi dışında hareket eden bir fakesin.
İyi bir gözlemciyimdir seni çok gözlemlenmedim ama gördüğüm kadarı ile küçük bir izlenim oluştu. Tabi bu yazdıklarımı kabul etmeni falan da beklemiyorum. Sadece hissiyat ve tecrübeleriminin dışa vuru mu 😊
Bu arada oğlum kelimesinden de hiç haz etmem
Fazla düz biri distan görünüyorum nedenide detayli hayatimi yansitmak istemiyorum hayatimi cok boyle acan herseyi anlatan biri degilim ve burayı dalgasına kullnaidigim icin yuzeysel yasiyorum😄😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?