İntiharı bile düşünür oldum, nasıl başa çıkacağım?

Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum, lütfen yargılamayın çok zor durumdayım. 1 yıllık bir ilişkim vardı. Ben daha önce evlenmedim. Sevgilimin ise 2 tane çocuğu var. Çocuklar annesinde kalıyor. Bense onunla aynı evi paylaşıyorum ilişkimiz başladığından beri. Birbirimize aşık olarak başladığımız ilişkimiz yavaş yavaş bazı tartışmalar yüzünden yıprandı. Fakat asıl sorunumuz çocuklar. Benim ailem evlilik yapmış 2 çocuklu adamı kabul etmez diye sürekli üzülüyordum ve seni o kadar seviyorum ki eğer ailem izin vermezse yine de seninle olurum diyordum. Fakat tek şartım ben ne olursa olsun benim elimi bırakmaması gerektiğiydi. Yani bir gün annesi çocukları vs beni istemezse bile beni tercih etmesini istemiştim (çocukları istememe gibi bir durumum yok olur da onlar beni istemezse diye ). O da ilk zamanlarda bu konuda bana karşı çıkmıyordu. Lakin aradan zaman geçtikten sonra ne zaman çocuğunu alıp eve getirse benle iletişimi kesiyor resmen yokmuşum gibi davranıyordu benim de ister istemez yüzüm asılıyordu ve kavga ediyorduk. Daha sonraları benim çocuklara annelik yapmamı istediğini farkettim ve elimden geldiğince ablalık yapabileceğimi fakat annelik yapmak istemediğimi söyledim. İşler bundan sonra sürekli kötüye gitti. Çocukları için 2. bir ev açacağını ve orada başka bir kadınla bir aile kuracağını söylemeye başladı. Şaka yaptığını düşünürken bunun gerçek olduğunu öğrendim. Bana öyle bir kadın gerçekten var benden 10 yaş büyük onunda bir çocuğu var ve seni biliyor dedi. (Bu arada bu adam beni hala çok sevdiğini söylüyor) 3 gün orada onlarla yaşayıp 4 gün seninle kalırım vs diyordu. Bunu görmezden gelmemi istiyordu ve bunun çocuklar için olduğunu söylüyordu. Bunun sonucunda ayrıldık fakat hala aynı evde yaşıyoruz maddiyattan dolayı. Hala beni çok sevdiğini söylüyor bana sarılarak uyuyor öpüyor vb. Bense çok kötü durumdayım. Onun yüzünden işsizim ve şu an iş bulamıyorum. Bir tarafım ondan nefret ederken bir tarafımsa hala onu sevmeye devam ediyor. Her konuştuğumuzda ne sen beni unutabilirsin ne ben seni unutabilirim sen de benim yaptığım gibi birini koyarsın ancak diyor. Artık intiharın eşiğindeyim. Ne bırakıp gidecek cesaretim var ne savaşacak gücüm. Biliyorum tokadı vurup gitmem lazım ama ona öyle aşığım ki gitme ihtimaline de katlanamıyorum kalma ihtimaline de. Nasıl kurtulacağım bu adamdan psikolojim çok kötü durumda

İntiharı bile düşünür oldum, nasıl başa çıkacağım?