esim ailemle olan mesajlarımı okuyor, ki o mesajlarda ailesi hakkında kendi hakkında isim hakkında konuşuyoruz, sürekli diken uzerindeyim bununla nasıl bas ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelamlar,
Eşinin yaptığı tabi ki doğru bir hareket değil. Eğer sana güvenmiyorsa neden seninle evlendi ki? Ya da bu mesajlardan ne tür beklentisi var ki? Her ne olursa olsun evli çiftlerin bile kendine ait özel bir alanı olmalı. İnsan bazen içini dökecek başka insanlar arıyor. Bu durumlarda aile bireyleri ya da arkadaşlar en iyi alternatifler olabiliyor. Birazcık daha kendini bilmesi gerekiyor eşinin. Bu durumu onunla konuşmalısın. Neden böyle yaptığını sormalısın. Bunun çünkü hiçbir mantıklı açıklaması yok bana göre. Birçok evlilik bu yüzden bitiyor maalesef.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli olmak kişiye bu hakkına vermez. Yorumda eşin haklı ben olsam bende bakarım diyenleri aldırma. Öyleleri kendilerine herşeye tamam diyen, itiraz etmeyen, özel alana sahip olmak için çaba göstermeyen tipleri alsınlar. Yapabileceğin tek şey bunları aileni arayarak veya yüz yüze yapabilirsin. Mesajda belli ki bir süre sıkıntı yaşayacaksın. Ailenle mesaj içeriğini eşinin böyle yapmasına fırsat vermeyecek bir şekilde yavaş yavaş temiz tutmaya çalış. Buna tek çözüm, eşinin ailesi hakkında konuşacaksan, arayarak veya yüzyüze konuşman.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen evli olmak ona bu hakki vermiyor ailemle istediğimi konuşurum ona gore hareket edemem ki özelim var hayatim sadece ondan ibaret degil ki telefonumu karistirmak ne demek ya üstelikte hakli gibi kavga ediyor benimle
- +1 yıl
Kızlar özel alan diye bir şey yok evlisiniz özel alan istiyorsanız hayatım sadece ondan ibaret değil diyorsanız evlenmemeliydiniz
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bu çok saygısızca bir durum. İnsan tabikide tedirgin olur. Bu çok normal. Ama neden bu şekilde davranıyor. Sanırım güven problemi var. burada da kişi kendinden bilir işi diyorum. Eşiniz kafasında kuruyor sanırım.
Her ne olursa olsun bu şekilde sürekli telefon karıştırma huyu olana çok kızıyorum. Bu durumu eşinizle konuşmayı deneyin. Anlar mı bilmiyorum ama sana güveni olmayan biriyle hayatta geçirmek çok zor.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
+1 yılAşırı saygısız bir hareket. Onu ne ilgilendirir ailenle olan konuşmaların çok ayıp. Buna asla izin vermemelisin. Tepkini çok sert koy ve sen de onun büyük rahatsızlık duyacağı bir şey yap anlasın ve bir daha cesaret edemesin. Böyle hadsiz insanlar tartışırken bile kendini haklı görür çünkü asla utanıp geri adım atmazlar. O yüzden böylelerine ceza yöntemi uygulayacaksın. Empati kuramayana zorla kurduracaksın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
37Cevap
+1 yılInsanlar olarak daha doğrusu toplum olarak hala daha geçemediğimiz bir mevzu var Evlenmek demek ilişkiye başlamak demek kişinin özel hayatına girmek demek değildir kaldı ki telefon sosyal medya gibi alanlar kişinin kendi özelidir bir ilişki Zaten güven üzerine kurulur bunu her zaman için söylüyorum bir ilişkide zaten güvensizlik ortamı doğuyorsa o ilişki veya o evlilik hiçbir zaman olmamalı arkadaşlar esim sevgilim telefonuma bakma ihtiyacı hissediyorsa veya ben onun telefonuna bakma ihtiyacı hissediyorsam sosyal medya hesapları şu bu falan önce kendimi sorgulamalıyım sonra karşı tarafı sorgulamalıyım Niye Çünkü Demek ki ben güvensiz bir insanım ki karşı tarafı da o şekil düşünüyorum işte hal böyle olunca ilişkilerde Bugün çok güzel bir şekilde gitmiyor bunların aşılması lazım artık arkadaşlar
52 Yorumla
Soran+1 yılduygularıma o kadar iyi anlayip anlattınız ki, düşüncelerime Tercuman oldunuz cok tesekkur ederim peki sizce bunu nasıl düzeltebiliriz
- +1 yıl
Yani bunu bir düzeltme şekli yok bu güvenle alakalı bir şey kişinin sana olan güveniyle alakalı bir şey yani eğer sana zaten güvenmiyorsa dediğim gibi onu hayatına almaman lazım çözüm bu bence
+1 yılNeden okuyor onu anlamış değilim yani normal aile konuları sanırım onun ailesi hakkında düşüncelerinizi merak ediyor ya da başka bir erkek var mı düşüncesi içinde sanki ama yaptığı şey yanlış ona tepkinizi bence gösterin tepki göstermediğin için bu kadar rahat davranıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana neden güvenmediğini ve paranoyak olduğunu sorgulamlısın. Belki kendisi bir halt karıştırıyor acaba sende yapıyor musun diye mesajlarını okuyor. Çok özel mesajları kendinden silebilirsin. Eğer ki whatsupp konuşuyorsan kendinden silmek daha kolay. Telefonu karıştırması mesajları okuması düpedüz saygısızlık. Bazı mesajları sil. Belli ki senin ki dedikodu meraklısı Paranoyak. Ailesine toz kondurmak istemiyor. Olup biten herşeyi bilmek istiyor. Buna dur demen gerek. Talefonuna şifre koy giremesin. Sende onun telefonu kurcala bakalım o kimlerle neler konuşmuş gör.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizde aile grubunuza o tür mesajları atmayın ve sadece telefondayken söyleyiniz arada sizde onun telefonunu alıp karıştırınız eğer o rahatsız olmuyorsa sizinde rahatsız olmamanız gerekir bu hakkı nerden buluyor gibisinden insanlar birşeyler yazmış evlilik demek iki ayrı bedenin ruhun tek bir ruh olması tek beden olması demektir hayat arkadaşı hayat yoldaşısınız özel hayat evlilikte olmaz gerçek bir evlilik birbirlerine saygı sevgi duyarak olur sevgili olsanizz tamam der insan telefon karistiramaz ama evlilik konusunda genelde o tür şeyleri dusunmemeniz lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Ozel hayat kişisel alan olmazsa evlilik yaşanmaz bence kadin haklı
Eğer bir insanın yüzüne konuşamayacagin şeyleri arkasına konuşuyorsan zaten iki yüzlü olusun. Eşinin senin mesajlarını okunmasından daha kotu olan senin yaptıkların ile yazdıklarının aynı olmaması. Önce kendini bu konuda bir tart
00 YorumlaKorkmakta haklısın illaki konuşuluyor illaki bunları silsen şüphelenir mesaj bırakmasan neden yok der en iyisi farklı bi yerden konuşup silmek olur dikkat etmen gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılya ailemle konustuklarimi saklamak kadar saçma bir sey yok ki ya
anlamiyorum
Soran+1 yılbakmazsa haberi olmaz ben niye bakmıyorum, kendimi üzecek degilim o yüzden bakmıyorum
+1 yılOkusun eşler arasında özel gizli saklı birşeyler varsa o evlilik %40 bitmiştir
23 Yorumla- +1 yıl
bence %42
Soran+1 yılkonu okumak degil, ben ailemle ailesinin bana yaptiklarini söylüyorum okuyunca sinirleniyor cunku onun ailesi her zama hakli
- +1 yıl
Hakkını arayacan ezmeyecen ezilmeyecen saygı başka hak başka senin aileni kötülese sende sinirlenirsin haklı veya haksız
+1 yılOna ayrı ayrı özel alanlarının olduğunu nasıl sen onun özel alanına karışmıyorsan (eğer karışıyorsan karışmamlısın) onunda senin özel alanına karışmamasını söyle. Bunun sonucunda eşinde bazı güven kaygıları oluşabilir bunuda konuşarak çözebilirsiniz. Onu ne kadar sevdiğini, asla bırakmayacağını ona hatırlatarak kaygıların üstesinden gelebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÖzel alan denen bir şey var. En sevmediğim durum. Yaptığı çok saygısızlık. Ya biri ile belki önemli bir konuşma bir şey konuusyorsun. Ama biri gelip kurcalamasi..
00 YorumlaHerşeye bakıyor, okuyor diyorsun o zaman normalden konuş sende Allah Allah en azından iki Dr bir adamı delietmezsin ayrıca sürekli de ailesi hakkında konuşman hoş bir şey değil bana göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılNeden izin veriyorsun? Özel, kişisel diye bir kavram vardır. Evlilik de bu kavramdan uzaklaşmayacak şekilde olmalıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılben izin vermiyorum ki, laptopumu açık bıraktım mesela ordan okudu büyük ihtimalle, ajan gibi pesimde sürekli
Evlenirsem mis gibi de karistiririm telefonunu kocam değil mi?🤣 bence siz abartıyorsunuz. Siz de onunkini karıştırın?
03 Yorumla- +1 yıl
Kocam benim telefonumu karıştırırsa şifre koyarım
- +1 yıl
Vallahi bana da senin söylediğin yanlış geliyor vıcık vıcık ilişki hiç sevmem
Ailenle yaşızmıcan? Tlfla konuşcan? Ailenede durumu anlaatıcan. Msjda önemli şeyler yazmasınlar. Bu kadar basit
00 Yorumlaayyy ne kadar berbat bir şey.. bende bu durumu yaşıyorum... konuşursam hemen siliyorum sende sil
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyle hayat geçmez ki ama nereye kadar yani
Soran+1 yılcidden bu yaşanılmaz ya ailen ne diyor peki bu konuda?
nesinden korkuyorsunki bunun kötü bişi yoksa bir süre sonra bırakır takibi
04 Yorumla
Soran+1 yılcok aileci ve ailesi hakkında konuşmamı istemiyor anlıyorum ama o buna telefonumu karistirma hakkini vermiyor
Soran+1 yıloldu o ne derse onu konuşayım ailemle bu ne demek
- +1 yıl
onun ailesiyle ilgili konuşma diyorum. önceden bilgilendir anneni babalar konuşmaz zaten böyle şeyleride. normal konuş ir süre sonrada al karşına eşinle konuş neden sen benim özelimi dinliyorsun de yani. hee sonrasında eşin manitaz yaparsa bunu sana karşıda kullanabilir bunuda aklının bir köşesinde tut:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın arkasından dedikodu kötü söz söyleniyorsa haklı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBak sana tüyo normal yaz
Sesli mesaj at veya ara konuş sonra sesli mesaj lari sil bu kadar00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Telefon kişiye özel olmalıdır esde olsa sahibinin özelidir
00 YorumlaSağlıklı ve kişiliği oturmuş bünyelerin işi değil bu
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ailesini ve eşini kötü luyorsun ya da onun dışında aldatıyor sun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. çok saçma kendi aile hayatına karışamaz. Sende ona karış vazgeçmiyorsa al telefonunu her yeri yokla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkuduğun mesajları sil o zaman.. ona telefonunda okunacak mesaj bırakma hepsini sil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe münasebet canım öyle şey mi olur izin verme ya da ailene söyle sadece konuşun
00 Yorumla edemezsin abla hasta o.. okuma dedikçe üzerine gelir.
00 Yorumlaçok ayıp ediyor bence eşin derdi neymişki böyle yapıyor bu dingil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla mesajlaşma direk konuş derim onu da whatsup üzerinden yaparak sil geçmişi 😁
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle ayrılık nedenlerimizden biri buydu, ailemle dahi olan mesajlarımı okumak için diretiyordu. Toksik bi durum, eşiniz tabii ki sevgiliden daha fazla mahremi bilmeyi hakedebilir ama bu kadarı da fazla. Her şey tadında güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılailenle olanları okuması çok çirkin. onu uyarmalısın. yani her türlü mesajını okumamalı ama ailenle olanları okuması tahammül edilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından düşüncelerini öğrenecek, olumlu veya olumsuz!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende arayarak konuş yan yana konuş bunu ailene belrit yazmasın bu şekilde okuması saçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp ediyor çok hemde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaş etme
18 cm penisimi yorumlar mısın? rica etsem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesajlarda konuşmayin ya sesli ya yüz yüze konuşun onun hakkında
00 Yorumla
+1 yılBAK KARDES 3 ALTIN KURALI BILIP UYGULUYOR OLSAYDIN Şu an KÖPEK EDERDIN evlenmeden önce nısanlı ıken uyguluyorlar
00 Yorumla
+1 yılsen ailen ile eşinin hakında aksi bir şey konuştuğunu görmüş ve huylanmış kusurabakma bende olsam bakarım...
00 Yorumla
+1 yılAdama boynuz takmadiysan sorun yok lakin evli kadınların geneli tr de boynuz cu, 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılasla katiyen oyle degil ailesi hakkında konustum ailemle ama beyefendiyi rahatsız ediyor
- +1 yıl
Ozman mesaj laşmayı bırakıp ailen ile telefonda görüşmeyi daha sık yapmalısın aksi halde sonuç sizin alehinze olur
Soran+1 yılevliyiz biz evli, her halükarda karistirmaya hakki yok ki haksiz miyim
- +1 yıl
Arada bir ola bilir bu genelde erkek karısın dan veya kadın kocasından şüphe lendigi için bu durum olur eşiniz sizden şüphe ediyor size güvenmiyor onun güvenini kazanmalisniz.
+1 yılMesajları sil sorun çözülsün veya herşeyi yüzyüze konuş
00 YorumlaAranızda bir güven problemi yaşıyorsunuz gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılmesajlardan birine (bunu yazan tosun okuyana k*sun) yaz
00 Yorumla
+1 yılO zaman mesajlarındaki içeriye ayrıntılarına dikkat edeceksin
00 Yorumla
+1 yılAdamı boşayarak düzelir zannetme böyle adamlar düzelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSen aılandekı herseyı anlatma ya da Bı mevzu varsa tlf konus yazma
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey yapmıyorsan neden diken üzerindesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Haklı çocuk kocadan çıkmıyor sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. konuşma o zaman
00 Yorumla
+1 yıldemek ki o güveni verememişsin
00 Yorumla
+1 yılcinsellikte nasıl aranız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEdın iyi yapıyor insan millettınr güven olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIzin verme o senin õzelindir..
00 Yorumla
+1 yılDedikodu yapmanı istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılona kalmadi ki o buna telefonumu karistirma hakkini vermiyor
- +1 yıl
Yani uyumsuz bir evlilik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konuşuyorsunuz canım adamı
00 Yorumla
+1 yılÖzel mesajlarına şifre kıy ya da hepsini sil
00 Yorumla
+1 yılSil mesajları
00 Yorumla
+1 yılokutma sende
00 Yorumla
+1 yılmesajlari sil konusma bitikten sonra
00 Yorumla
+1 yılHahah man☕️
00 Yorumla
+1 yılZor durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDedikodu yapmayarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın
00 Yorumlaboşa bence
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim mesajlarımı okuyor, sürekli diken üzerindeyim. Nasıl baş ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım