Sevgilim beni değil ona olan sevgimi seviyor ve ondan ayrılmamam icin bana yalvarıyor napmalıyım?

6 7 aydır ilişkimiz var ve ben her seyin karsılıklı oldugunu dusunuyordum megersem oyle degilmis süper giden bi iliskimiz vardı birlikte cok egleniyorduk ama sonra ters gitmeye basladı ilişkimiz toxiclesti sürekli aglamaya basladım sürekli yıpranıyordum onunla ilgili bir sürü kötü olay olmasına ragmen hic sogumadım ondan soguyamadım cünkü cok seviyodum 1.5 ayımız vöyle gecti sonra bana soguk davranmaya basladı ne oldugunu sordugumda bisi yok diyodu ama sogudunu biliodum bunu inkar ediodı sonra itiraf etti ama bi nedeninin olmadıgını söyledi ve o kadar sey olmasına ragmen ben ondan sogumazken onun hiç bi sorun yokken benden sogumasını kaldıramadım ve ayrılmak istedim sonuçta bir kere soguma olmus ilişkimiz nasıl devam edebilir ki bana yalvardı bitmemesi konusunda gene kapında biticem falan agladı okeyledim ama hala kafam o soguma olayında diğer günn içimde bi kuşku vardı ve telefonda konustugumuzda beni gercekten seviyo musun diye sordum yoksa sana olan sevgimi mi seviyosun dedim şaşırdı cevap veremedi bilmiyorum dedi sonra bunu kendine sordun mu dedim sanırım bana olan sevgini ilgini seviyorum dedi o soguma olayından sonra bunuda kaldıramadım cok agır geldi ya belki sey diyebişirsiniz ha seni sevmis ha sevgini ama aynı seyy değil sonucta ayrıldım bunu kaldıramayacagımu söyledim ve kapatır kapatmaz mesajlar yagdı nolur beni bırakma ben yapamam toparlayamam senden sonra kendimi bitti diyorum bitmedi diyo aglıo falan sogudun mu nolur beni bırakma o kadar ugrastık bekledik birbirimizi falan bu tür mesajlar yalvarmalar gelio üzülüyorum cünkü ben onu cok seviyorum ama onun beni değilde sevgimi sevmesi cok canımı acıtıyo napıcamıdabilmiyorumm

Sevgilim beni değil ona olan sevgimi seviyor ve ondan ayrılmamam icin bana yalvarıyor napmalıyım?