Biri vardı iş yerimde. Müdür yardımcısıydı ama benden 4 yaş büyüktü.
bayağı iyi anlaşıyorduk çok güzeldi her şey. Sonra ben istifa ettim. Biraz diretti ani karar veriyorsun yapma vs diye. Tam ikna oluyordum ki bana dedi ki “işe ihtiyacın olduğunu bildiğim için ısrar ediyorum”
bu söz niyeyse gururuma çok dokundu ve anında kestirip attım her şeyi.
15 gün falan oldu iletişim kurmuyoruz hiçbir şekilde. Ama bazen whatsappta çevrimiçi olduğunu görünce istemsizce çevrimiçi yazısını izliyorum. Yani bunu niye yapıyorum niye silemiyorum rehberden
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstifa ettin mi geceni müdürün ikna eden kizsin dimi
Anlamadım
Gecende istifa edicem ama müdür beni ikna etti diye soru sarmadin mi
Evet evet. Israr etmişti de baktı ben diretiyorum izin verdi. Ne bir arama ne bir sorma olmadı valla o günden sonra. Geçen bir arkadaşım gitmiş yanına “falanca niye gitti ya çok iyi kızdı çok hanım kızdı” falan demiş buna. Bu da bir şey dememiş “konuşuruz” demiş sadece. Ama konuşmamış tabii sonra. Gram üzülmemiş herhalde
Niye üzülsün ki
Bak ise ihtiyacın var demesi neden gururunaa dokundu ki
Ya ne bileyim ben o kadar emek veriyorum ve başarılıyım da ama benim kalmamı bunlar yüzünden değil de bana acıdığı için istiyormuş gibi geldi. İncindim yani.
Ya işin aslına bakarsak ben sevdim ama meğer karşı tarafta benim hislerimin hiçbir karşılığı yokmuş olay bu
Yani olay bu zaten nasil aşık oldun ilk görüşemiyoruz tanidikcami
Ya ilk başta nefret ediyordum uyuzun tekiydi. O da beni çok sevmiyordu laf falan sokuyordu. Sonra işte bir gün istifa edecektim yetti dedim artık. Bu da kesin saçmalar şimdi diye düşündüm ama öyle olmadı. Bana çok iyi davrandı gitti canımı sıkanları bir güzel fırçaladı. O günden sonra üzerime titremeye başladı sürekli halimi hatırımı sordu benimle konuştu sonra bir gün dedi ki ben senin canını sıkan şeyleri kulak arkası yapamam sonuna kadar giderim. Affetmem de.
O böyle dedikçe bana yakın davrandıkça benim de hislerim değişti işte.
Hiçbir zaman o bana ne hissediyor anlayamadım ama
Yok bisey hisetme değil değer verme sadce sen yanlış anlamışsın çünkü o yönetici sende iyi çalışıyorsan seni korur ama ilk iş yerin mi
Yok üçüncü iş yerim. Yani haklısın muhtemelen o yüzden bana iyi davrandı ben de yanlış anladım. Zaten adamın sevgilisi varmış sonradan öğrendim. İnstagramına falan kalp koyup adını yazmış
Sen biraz kaptırmışım kendini
Ki yasidna küçük normal ama üzülme buna
Ya ne bileyi ya muhtemelen sen de onunla ortalama aynı yaşlarda birisin. Siz duyguları daha sindirmiş daha olgun kişiler oluyorsunuz ama insan küçük olunca en ufak bir sevgiyi yanlış yere çekebiliyor. Sonra yıkımı da bayağı üzüyor
Oyuzden diyorum sen yanlış anlamışsın bunda yıkılacak bieey yok senin duygularından normal oluyo senin yaşlarında ama kendini yıpratmaya deymez