Arkadaşlar lütfen akıl verin üniversitede aynı sınıfta olduğum birinden hoşlanıyorum. Pek denk gelmediğim, sadece ortak arkadaşlarımız olan biri. Sadece 1 kere oturup doğru düzgün konuştuk o da normal bir konuşmaydı elbette ama mutlu olmuştum en azından onun hakkında az da olsa fikir sahibi oldum. Derken baktım bir türlü denk gelemiyoruz en iyisi duygularımı söyliyim en azından niyetimi bilsin hem ben boşu boşuna umutlanıp üzülmeyeyim ona göre vaziyet alayım dedim.
Ve kendisine konuşmak istiyorum yüz yüze diye mesaj attım. Ne yazık ki o da denk gelmedi ve konuşamadık. Hatta ertesi gün oldu gelip de sormadı hiç benimle ne konuşacaktın diye. Oralı olmadı. Ben de sıkıntıya vermedim ben de bir şey demedim. Sonra sevdiğim için kendimce onu haklı çıkarıp sürekli yanımızda birileri oluyor ondan konuyu açmıyordur dedim ama öyle olsa en azından mesaj atardı dedim daha sonra. Ve kendimi sorguladım. Acaba kendimi geri mi çeksem diye. Belki sevgilisi vardır ya da bana karşı hiç ilgisi yoktur belki o gözle bakmıyordur vs. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden herkese teşekkür ederim...
Ve kendisine konuşmak istiyorum yüz yüze diye mesaj attım. Ne yazık ki o da denk gelmedi ve konuşamadık. Hatta ertesi gün oldu gelip de sormadı hiç benimle ne konuşacaktın diye. Oralı olmadı. Ben de sıkıntıya vermedim ben de bir şey demedim. Sonra sevdiğim için kendimce onu haklı çıkarıp sürekli yanımızda birileri oluyor ondan konuyu açmıyordur dedim ama öyle olsa en azından mesaj atardı dedim daha sonra. Ve kendimi sorguladım. Acaba kendimi geri mi çeksem diye. Belki sevgilisi vardır ya da bana karşı hiç ilgisi yoktur belki o gözle bakmıyordur vs. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden herkese teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer