Güncellemeler
+1 yıl
sevdiğini hisediyorum ama dışarda el bile tutmuyor eli omzumda geziyor ağır abilerle takıldıgından ve aileden sevgı de gormedıgınden degısık bır kafada kimse olmadıgında cok samimi. tatillere gittik arkadaşlarımı tanıyor her şey okey ama sorma hiç çekilmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne istedigini bilmiyor ceptesin onun için gozu disarda birak şunun peşini sal ipini nereye gidiyosa gitsin olmaz ondan
ayrılma düşüncesi de yok oraya çektiğimde de yanaşmıyor sadece akışta kaldık
Tamam işte bu yüzden
diğer soruma bakar mısn
Gizlisin göremem ki
Mina3434
1 sene bırlıkte oldugum aılemın tanıdıgı nişan evlilik düşündüğüm çok güzgün ailemin sevdiği işi gücü her seyı tam kriterlerime uyan bir erkek arkadasım vardı. bir gün beni hiç aramadan sormadan ortadan kayboldu. 7 ay sonra pişman olup yalvar yakar geri döndü. ailemden eksik sevigyle büyüdüğümden onun da iş yoğunlugundan bana aynılarını yasatmaktan korktugundan kactıgından bahsettı cok pısmandı ve saatlerce agladı. sonra bırıyle oldugumdan yolları ayırdık. gecen haftalarda tekrar gorustum hıc eskı mevzular acılmadı cok guzel gorustuk arastık ama benım hayatımda bırı var 2 gun once benı aradı ben de ona bunu belırttım. Şu an hayatımdakı kısı de ozetle haftada 3-4 tanımadıgı kız eklıyor ınstagramda bug var diyor. sil dediğimde kavga ediyor bazen siliyor bazen hiç silmiyor. benimle story fotograf paylasmıyor özel yaşansın dıyor. ben varken şifresini bilsem de telefonuyla genelde çok yakın karıştırdıgımde bır sey cıkmıyor. annesini arkadaşlarını tanıyorum evlerine girip çıkıyorum 3 ayı geçirdik ama sevgisini çok göstermeyen gelecekten bahsetmeyen biri sevdiğini hisediyorum ama dışarda el bile tutmuyor eli omzumda geziyor ağır abilerle takıldıgından ve aileden sevgı de gormedıgınden degısık bır kafada kimse olmadıgında cok samimi. tatillere gittik arkadaşlarımı tanıyor her şey okey. her neyse eskim aradı biriyle oldugumu öğrendi yine ağladı bu sefer benim şans vermediğimi artık sonn kez benı aradıgını numaramı sılecegını söyledi sonra silip geri ekledı annemle yazıstı sevgılısı varmıs hereks yoluna bakmalı vs dedı sevgilimi bırakıp onunla denememi istedi ama ben kırıklıklarım yüzünde yapamıyorum ve yapamadım da suankı ılıskım bır yere varmayacak bılıyorum eskı sevgılım herkesten cok ıyı ve ustun gelecegımız de net bellı saglam ama Şu an sevgılım olmasa da onun benı kırıp terk etmesınden cok korkuyorum ne yapmalıyım sızce
Suankinden ayril onla olmaz zaten eskisine de biraz zamana ihtiyacim var diye bu sure icinde konusun tabiki biraz kafani topla dusun eger eskisiyle olurunuz varsa yeniden sans ver
Boşuna uğraşma boş ver onu başka bir olabilir ve ayrıca ailesi eğitmeni sen niye uğraşıyorsun onla
Hic cekilmez valla
sevdiğini hisediyorum ama dışarda el bile tutmuyor eli omzumda geziyor kimse olmadıgında cok samimi. tatillere gittik arkadaşlarımı tanıyor her şey okey ama sorma hiç çekilmiyor.
diğer soruma bakar mısın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!