Diyorum ki o kızı ana ayarlamalarını reddet bişey demiyor benimle konuşuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
La git parçala hala burada mısın sen? Yazıyorsun bir de
Napim ben fazla sakin bi tipim
Yaşın kaç
Ama hala berabermisin
Evet
Kim bunu ayarlamak isteyen
Arkadaşı
Sen ne diyorsun ki kabul edecenmi
Dedim söylemedin mi sevgilim var diye dedim cvp yok
Hmmm
Kac yasindasin
20
Seviyormusun onu
Güveniyorum ona ama bu yaptı sarstı güvenimi
Hmmm kendisi kac yasinda
Belli ki o da istiyor.
Ya bu yaşına kadar beklemiş 30 yaşında gelcem diyon 1,2 ay sabredemiyor neden diyom şu gün gelmezsen istemiyorum seni diyor
Çocuk işte.
Ben de ilkez sevgilim oldu bu yaşıma kadar ne sevgilim ne ilişkim oldu bunu biliyor ondan mı yanında tutmaya çalışıyor beni onu sürekli arıyorum sesini duymak istiyorum bana işim var çalışıyom sonra konuşalım diyor hep
Bende ilk kez sevgilim oldu için bu konularda nasıl tavır koycamı hiçbişey bılmıyom
Koyulacak bir tavır yok. Hayatında biri varken başkasıyla görüşmeyi kabul ediyorsa direk ayrılacaksın
Başkasıyla görüşmeyi kabul ettini söylemedi bana birisi ayarlamış ondan bahsediyor
Bunude * olur mu la dedim menekseymis bilememisim
Anlamadım
Ne oldugunu bilmedigim sorunlarim var
Tam net bişey olana kadar senle konuşur
Diyorki şu güne kadar gel yanıma baya uzak aramız gelmezsen hiç istemiyorum yor neden diyom cvp yok? Özlüyomuş ta o kadar beklemiş 30 a kadar bir kaç ay gelmesdm nolcak hazırlık yapıyom diyom bekletme diyor ona bir kız ayarlamışlar beni ıstıyosan neden reddet miyon diyon tık yok
Buna güven olmaz ayrıl bence boynuzlanmadan
İnanasım geliyor bana hediye alıyor
Sen bilirsin ama manipülasyon gibi geldi hediye alması bana
Ne bilim ben bu hayatım boyınca hiç bir erkekle sevgili bile olmadımı biliyor ilişki bile yaşamadım bu yüzden mi bırakmak istemiyor
Olabilir
İlk sevgilim o oldu bana diyorki gelcen mi gelmicen mi yanıma kesin soru soruyor sürekli normal gelmiyor gelicem diyom gelmesem desem kızı kabul etcek heralde
Bence de
Çünkü bu kadar beklemiş 1,2 ay bekleyemiyor mu? Kesin cvp istiyor sürekli benden gelmicem desem tanışcak onunla ben de sevmiyorum kendimi çabuk kanıyom beni bazen aşağılıyor sende annen gibi askeri ücretle geçirnirsin ben olmasam filan diyor üniversite sınavına hazırlanıuom ben dedi lafa bak
Neden böyle bir ortam
Nasıl
Es değiştirme mi var
Nasıl eş değiştirme
Masum 😂
Yani senin sevgiline kim kimi neden ayarlıyor senin degilmi oglan
Benim ama ozmn ona çevresine söylemiyor yaşlı bir adam varmış onu çok seven o ayarlıcakmış
Yok ver sevgiline
Sordum dedim neden sevgilim var demedın adama dedim cvp yok dememiş eminim çünkü bana diyorki bu gün şu tarihte gelmezsrn istemiyorum seni gelme diyor
Hala sende peşindesin bu aptalin
Neden gelmiyim diyom olmaz diyor diyorumki acelen ne? Gelicem diyom özlüyom seni diyor bu bahane değil ama öyle değilmi? Özleyebilirsin tamam ama ben hemen yanıma gel hemen diye tutturmuyom bir ara anneme anlattım dedi seni kandrıyor bu dedi ama inanmadım buna söyledim kandıryon mu beni diye bütün gün bu kelimesi söyledi ben seni kandırmıyom bana güvenmiyor musunuz falan filan uzattı da uzattı çok pişman oldum dedime
Kandiriyor
Bir ara dolandırıcı beni dolandırmıştı para almıştı benden onda bile acaba parayı geri verir mi diye düşünüyom çok mu safım
Evet safsin
O 34 yaşında yani anlamıuorum normal mi bu? Bu yaşa kadar beklemiş ben, 1,2 ay daha bekletsem nolcak? Şu tarihten sonra gelme diyor bana istemiyorum diyor beni sevmese hediye alırmı diye düşünüyorum küçük bişey alsa bile çok mutlu olıyorum bu yüzden inanıyorum ona
nasıl bir sevgililk bu
Diyorki seni seviyom diyo neymiş arkadaşı ona başka kız ayarlıcakmış bana sorıyor gelcen mi yanıma gelmicen mi gelmesem olcak işi
uzak mı yarnnıınz görüşmüyor musunuz
Uzak biraz gel diyor yanıma gelicem ven diyorki şu aydan sonra gelmicek sen istemiyorum seni normal mi? 30 yaşına kadar beklemiş bir kaç ay beklese ne olcak gelmicem desem ilişki yaşar kesin yaşamıcam diyor
çok saçma ya benim kafam ermedi D:
Bende anlamadım diyorki seni seviyom ona başka kız ayarlamışlar öyle dedi bir tarih var o tarihe kadar gel diyor sonra gelmezsen istemiyorum diyor
sen enrdesin o enrde
Başka şehirde o gelirim ama hazırlık yapmam gerek
hazırlık ne
Kalıcı yanında istiyo
yani öyle bir düzen bozup yanına gitmek biraz büyük konuşmak gibi benc eyapma
Diyorki hemen gel ya bi düşün sen annenle babanla ya da bi evde kalıyon hemen kalıcı bi şekilde ortamı bırakıp nasıl gelesin tamam dedim hazırlık yapcam diyom bekleyemem özlüyom diyor bu bahane değil bence
yani iyi tnsıyor musun
Tanımaya başladım ama bazen emin olamıyorum
emin olamadığın biris için kalkıp düzenini bozacaksın belki gideceksin satacak seni neren biliyoırsn
Bilmem öyle birisi değil kedileri var atıyor fotosunu öldürecek ya da acımasız biri olsa kedileri ilk keser
Sevgilin dünden razı o kıza
Ve bu kişi hâlâ sevgilin?
Ayarlasinlar bişey olmaz
Bi gün sende bigün onda mı olacak
Bilmiyorum
Sen buna razı olacaksın o zaman
Ona güveniyorum
Nasıl güven bu başkasıyla birlikde olacak sende buna razı olacaksın
Ama olmaz bence bilmiyorum
Olursa napacaksın devam edecekmisin
Hyr tabiki ama nedense ona güveniyorum
Anladım