Güncellemeler
+1 yıl
hey
ilk buluşmamızdı ve onu çekici bulmadım. ümit vermemeye çalıştım (foto çekilmek istedi ben istemedim mesela).
şimdi bu kızı nasıl üzmeden ayrılabilirim. sebebini sorduğunda ne demeliyim. ikimiz de hiç sevgilisi olmamış temiz tipleriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buluşmadan sevgili mi oldunuz? Bir daha bu hatayi yapma bence
sevgili olmadık. ayrılmaktan ziyade devam etmemenin yolunu arıyorum. yanlış kelime kullanmışım soruyu sorarken.
O zaman ayrılmalık ilişki yok arkadaş olabilirsin çok mu kotu biri çok mu önemli tip
Yazma sıklığını azalt arkadaş olduğunu hissettir bir süre sonra konuşmayı kesersiniz zaten
ya biz tanışmayı ciddi bir düşünce ile yaptık. yani tanışıp beğenirsek birbirimizi devamı gelecekmiş gibi bir hava oluşmuştu. buluşmada da sordu bana ne düşünüyorsun diye. bilmiyorum dedim. zaten orada çok üzüldü.
benden daha iyilerine layıksın ben topum de ayrıl
kaç yaşındasın
25 yaşındayım
nasıl hiç sevgilin olmamış, bir de son cümlende sevgilisi olmamış temiz tipler diyosun, sevgilisi olan kirli tip mi oluyormuş
kızı bırakmak istiyorsan dürüst ol seni beğenmedim de. O zaman soğuyacaktır. Sonra sen istesen de istemeyecektir. Tipim değilsin kusura bakma de. Hem o da kendindeki eksiği görüp daha güzel kız olmaya çalışır evde kalmaz
ben fanusta büyüdüm biraz o yüzden sevgilim olmadı. üniversitede de çok zor bir bölümdü derslerden başımı kaldıramadım. evden çalışıyorum son 1 yıldır da. haliyle böyle oldu.
yani sürekli sevgili değiştiren tiplerden değiliz manasında. benim niyetim evlilik. dışındaki her türlü ilişti kirli bana göre.
Çok iyisin o yüzden bizden bişey olmaz de dkhkkfh
Görüntülü hiç konusmadiniz mı
görüntülü görüşmedik ama foto atmıştık.
böyle dandik bir nedeni söyleyemem inandırıcı olmaz.
Ozaman sana efektli foto atmıştır kesin
efektli değillerdi, kendisini beğenmediğini söylemişti ama iyi çıktığı fotoları koymuştu. şu anda çıkacağım birinin hayatına girdiğim için vicdan azabı çekiyorum
Sen çok mu yakışıklısn sanki o olmasa belkide kimse sana bakmaz😡
Birde biz iç güzelliğe önem veriyoruz diye ortalıkta dolaşıyorsunuz yazık
ben çok yakışıklı değilim ama düzenli spor yapıyorum fit bir vücudum var. bi zahmet güzel olmasını isteyebileyim.
Neyini beğenmedin mesela
çok zayıftı. makinist filmindeki christian bale gibi diyeceğim abartı olacak ama öyleydi neredeyse.
Fiziğini beğenmedin yani
evet ve hatta sağlıklı çocuklarımız olmayacağını düşündüm.
Başka bi kusur bul ordan yürü
1 ay kadar konuştuk. o kusuru buluşmadan sonra söyleyecek olmam ne düşündürür ona? o zaman niye buluştun der.
İlk buluşmada foto çekmek hoşuma gitmedi de o zamn ahdhsh
empati yapar mısın biraz lütfen asşjdşa.
üzmek istemiyorum onu.
Üzmek istemiyorsan demekki seviyorsun hala. Aşırı çirkin değilse makyaj la falan olur belki ajdjs
hayır ben genel olarak insanları üzmeyi sevmiyorum. öyle aşırı çirkinlik bir durum yok. iyice düşündüm ve devam etmemeye karar verdim makyaj vs ile olacak şey değil.
Bu mesajalrı göster. Sence bu çocuk napsın de
söyledim. sana hakkımı helal etmiyorum neler çektiğimi bilmiyorsun dedi. pöff
Hayırlısı
ben gayım de
Olur ya