Eşime karşı soğuk davranıyorum sizce haklı miyim?

Eşime karşı soğuk davranıyorum çünkü sinirlerimi bozuyor

Hamileyim haftaya da doğumum var inşallah inanılmaz derece de yorgunum moralim yok bu hamilelik beni şiddetli bir şekilde çok yordu yoruyor da bir an önce doğuma girmek isterim. Eşim bu son iki gündür sesini yükseltti sebepsiz yere sesimi çıkarmadım sustum komşular onun sesini duydu sadece birsey soruyorum ve hemen sinirli tavırlarını sergiliyor ve sesini yükseltiyor dün sabah annem bir karton içerisinde hediyelik havlu vsy bir çok şey koymuş aşağı inip kartonu alabilir misin dedim eşime köşeye bırak koridorda alırım dedi ya komşular var kimilerinin köpeği var sen direkt gelip alsan dedim bunun için bağırdı sabah sabah tamam peki dedim kartonu ben çıkartırım dedim sorun yok bu tarz şeyler için sesini yükseltiyor doğuma girmek istiyor ve dün söyledim mesaj yoluyla o iş yerinde çalışıyor ben evden Mesaj attım doğum esnasında seni yanımda istemiyorum dedim sebep dedi? Stres sinir ediyorsun beni kaç gündür sesimi çıkarmıyorum herseyini yutuyorum ama bir yere kadar dedim yeter bunları hak edecek birsey yapmıyorum üstelik hamileyim dün annem kontrole götürdü beni tansiyonum hastane ortasında çıktı birden hersey dönmeye başladı etrafımda bütün bunlar içime ata sorunları ses yükselişlerini dedim seninle doğum odasında uğraşamam dedim çünkü böylesin ya kendine çeki düzen ver ya da hiç bulunma dedim bu arada kusurum olduysa söyle ona göre bende kendime çeki düzen veririm yorma beni yorgunum zaten dedim sesi çıkmadı en ufak bir hatası artık gözümden kaçmıyor çünkü tak etti ya düzelir ya da kendi bilir yoruldum artık çünkü gerçekten

Eşime karşı soğuk davranıyorum sizce haklı miyim?