Uyuyorsunuz lavaboya gittiniz mutfağa geçtiniz vs vs o sırada sevgiliniz veya eşiniz telefonunuzu kurcalamaya başladı ve siz bunu farkettiniz.
Ne tepki verirsiniz o an?

Uyuyorsunuz lavaboya gittiniz mutfağa geçtiniz vs vs o sırada sevgiliniz veya eşiniz telefonunuzu kurcalamaya başladı ve siz bunu farkettiniz.
Ne tepki verirsiniz o an?

Telefon sahibi güven sarsıcı tavırlar sergiliyor ki güvensizlik belirtileri yaşanıyor demek ki derim. Kişi önce kendisinin ne yaptığını sorgulamalı neden bu davranışa sebep verdiğini sorgulamalı sonra karşısındaki insanın davranışlarını sorgulamaları. Olaylar davranışlara yansır. Her iki tarafta hatasız değildir.
Gizlice telefonumu karıştırma isteği neden oluştu acaba diye sorgularım. Hoş bir görüntü olmaz. Ama öte yandan birbirimizin telefonlarını karıştırmak amaçlı olmadan rahatlıkla açıp kullanabilmemiz lazım her şey şeffaf olmalı..
Saygısızlık, ben onunkini karıştırmıyorum oda benim telimi karıştırmasın, zaten her yerde unutup gidiyom 🙈
SEvgilimde eşimde yok neyse ki :D
Cevap
8Cevap
Eşim öyle bir şey yapmazdı
Bana sorsan verirdim zaten heyecan mi arıyorsun derdim. Bana güvenmediğini hissettirirdi bu hareketi ve kirilirdim
Çok önemsemem, bulabileceği bir şey yok cünkü 😊tlfnum şifreli bile değil
Telefon kurcalasın tabi bir şey bulabilirse :D
=) öyle bir şey demedim abeyy temiz adamım ben :D
=) abii :> :> :>
Ne özelimi karıştırıuorsun hödüük... diye çıkışırdımmm.. herkesin özeli özeldir. Kim olursa olsun eşyaya saygı duyulmalı🙂🙃 Donunmak yasak.
Wp guruplarına fotoğraflara bakmamak şartıyla alsın baksın. Erkekler bakma konusunda daha çok tepki gösteriyor heycan yapıyor🙄 Biran önce verse diye can çekişiyor 😂
Çok değil arama motoru geçmişi Instagram keşfet wp mesajlar sadece bukadarcık
Öyle canısı
Tepki verilecek bir durum değil. Kurcalayabilir kurcalayabilirim bunun gizli yapilmasina da gerek yok
Bizim herşeyimiz ortada
Hoşlanmam ben esim dahi olsa izin vermem o benim õzelimdir bisey bulamaz zatende olsun saygısızlıktır bu bende baskasını bilemem tabi..
👍👍
Karıştırabilir ama o karıstırırsa bilir ki onun telefonu da benım elimden düşmez o yüzden karıstıracagını sanmam
Bende herseyin bir karsılıgı var. Ne verirsen fazlasıyla alırsın.
☺️
bakmak ayrı ama her mesaj okuma saçmaligi deli ediyor benii
Ne arıyosun hayatım sor ben göstereyim derim oralı olmam 😄
Sonra derim hadi şimdi sira sende sen ver bakayım telefonunu 😄 kalkar gider zaten
Allah bilir artık bişey diyemeyiz face idler falan 😄 neyyse
He yok ya takılıyorum ben akıllanmıştır artık 😄
Hiçç 😄
Gizlice kurcalamasına müsade etmem. Buyursun birlikte kurcalayalım telefonlarımızı 🤪
🤪🤪🤪
Hiç sıkıntı değil, alsın baksın bunları problem yapacaksanız hiç evlenmeyin ya da sevgili olmayın.
O onun problemi, ben kendimi bildikten sonra o şüphe etmiş etmemiş umrumda olmaz.
Kızarım böyle bişey yapmayı düşündüğü için söylese alsın baksın ne gerek var böyle şeylere
Gizleyecek bişeyim yok sonuçta
Benim için fark etmez. Gizlim saklım yok istediği an bakabilir, bir şey olmadığını görünce kendi utanıp bu huyundan vazgeçerdi.
Telefonum zaten ortada durur benim açımdan sakıncası yok telefonuma bakabilir.
Hayir
ne arıyorsan buldun mu bari diye sorar gider yatarım.
Bana güvenmediğini düşündüğüm için sinirlenirim baya
gizlice yapmaz. açıkça durur, dilerse bakar.
silmem ben bir şeyi... hiçbir şeyi.
Tepki verilecek birsey yok telefonumda tepki vermem şifre bile yok
gizli bir şeyim yok ama yaptığı hareket saygısızca olur
Sıkıntı olmaz ama lüzumsuz yere de yapması hoş olmaz
Telefonum hep ortada, baksın da arkamdan bakmasın. Telefonu elinden alırım ve şifreyi değiştiririm
Kurcalayabilir ama bende onun telefonunu kurcalarım 😁
👍 biliyorum haklarımı hakkımı yedirtmem😉
Tenkü
ona bu kozu sen vermişssin demekki , o saatten sonra suç bastırmak olurdu herhalde.
Güven olduktan sonra yapmaz diye düşünüyorum. Tabiki şahsına yönelik değil yorumum. Mesela bikaç defa telimi vermek istememiştim hemen şüphelendi , eminimki dediğin gibi gizliden bi şekilde bakmıştır :)
kesinlikle bakmıştır katılıyorum :) Ama artık düşündüğünü sanmıyorum güven oturdu şükür
bana güvenmediğini düşünürdüm, kırılırdım böyle bir şey yaptığı için
Benim telefonumu kimse karıştıramaz
Bakabilir benim gizlim saklım yok. Ama neden gizli saklı bakıyor bakma ihtiyaçı duyuyor merak ederim üzülürüm.
Kurcalasın canı sağolsun yerim onu ben :D
Kötü bir durum izin vermem bir daha
Tepki vermem, bakabilir.
Telefonum ortadadir, tepki vermem
İstersen verirdim bu ne böyle derim kırılırım
Nerden buluyor o hakkı? sinirlenirim.
Anası nı zikerimmmm kaannn
Hayırlı işler derim
Kıyamet kopar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?