Hemen herkesin ani bir panikle telefona saldırdığını görür gibi oldum her nedense.. İlla ki ters bir şey olması şart değil, ama hemen hepimizin telefonunda , partnerimizin görünce en azından yanlış anlayabileceği veya problem yapabileceği bir şeyler vardır.. ... Telefonunuza uzanan elleri gördüğünüzde tepkiniz ne olur? Kırarım diyecek olan varsa, sıkar o biraz işte :))) Ava giden avlanır , unutmayın bunu..
Sevgiliniz veya eşiniz telefonunuzu karıştırmak isterse tepkiniz ne olur?
Vallah benim iki tane istigramimin olduğunu bilir. 😊 Birinci istigramda es dosta açık gercek fotom felan lakin ikincisinde baska foto hep acik secik kisiler vede yabancilari takip ederim genellikle ha bide ünlüleri.. Bazen samimi arkadaslarin yaninda actigim istigramda acik secikleri gorduklerunde aaa vallah yenge görürse gosterir gününü dediklerinde bende Vallah bazen aksam aciyorum birlikte bakiyoruz diyorum ama gene inanmiyorlar lakin dogru soyluyorum. Çünkü ihanet etmeyecegimi biliyor.. Bir konusmadan bakmaktan ne olacakki diyor serbest yani ama genede Allah tan okuma yazmasi yok 🤣🤣 Sakin bu baska kizlarla konustugum anlamina gelmesin vallah 2 senedir acik istigramim daha bir turkle konusmuslugum olmamistir yabancilarlada normal biseyler konusmusumdur. Ask meşk ustune degil yani ha simdi diyeceksinizki o vakit burda ne isin var vallah daha bugün üye oldum oyle maksat muhabbet canim sıkılıyor bazen maksat takilmak cunku ben ilcede kaliyorum kupkuru bir yer isten eve evden işe carsi desen 200 mt anca var neyse fazla kendinize iyi bakin 🤔 😊🙋♂️
Hiçbir tepkim olamaz. Sadece aynı şeffaflığı beklerim. Eğer sevgilim olmuş ise, onunla her şeyi yaşamayı ve paylaşmayı göze almışım demektir. Bir de ben gizli yaşamayı sevmem. Her şey açıktır. Telefonumda açıklayamayacağım benden kaynaklı bir şey olamaz. Çünkü her karşıma çıkan kadın ile ne ilişki yaşıyorum, ne de yatıyorum.
Kesinlikle kocam olucak şahısın telefonuma bakmasına izin vermem. Güvenmiyorsa boşansın karıştırmak ne oluyor. Bende onun telefonunu karıştırmam, şifresini bilirim, alıp bir kez dahi bakmışlığım yok. Herkesin telefonu kendi özeli.
Benim telefonumda görmemesi gereken şeyler var, yanlış anlaması umrumda değil. Yeri geliyor kız kıza her muhabbeti yapıyoruz, herşeyi detaylı konuşuyoruz. Mesaj silen bir insan değilim, açıp bunları okuyacak olursa kan çıkar.
öncelikle selamlar. açıkçası ben öyle pek telefon saklayan biri hiç bir zaman olmadım. yani alıp baksa bile aramızda sorun çıkmasına sebep olabilecek şeylerle karşılaşmaz. güven eksikliğinden kaynaklı bakmadığı sürece istediği zaman alıp bakabilir. sorun etmem. gizlim saklım yok sonuçta.
bu konuda "asla bakamaz" ve "sürekli bakarım" diyen kişilerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum..
Tabi ki bakabilir ama mesela arkadaşlarım benimle özelini paylaşıyor sadece benim okuduğumu düşünerek samimi bir dille yazıyor bazen. Bu mesajları okuması hoş olmaz.
Tepkim büyük olmaz telefonda özelim yok (herkesin ya da bir çok kişinin özeli telefonunda ama olur ama istisna sayılırım neyse) yine de çok kızarım kurcalamasi hoşuma gitmez güven sorunun mu ki benden izinsiz karıştırıyorsun telefonumu merak ettiğin birşey varsa gelip bunu benimle konuşabilirsin vs. tarzinda şeyler söylerim
Tepkim olmaz, karıştırabilir. Fakat her defaya mahsus izin veririm. Bu isteğini tekrarlaması halinde izin vermem. Güvenmeyen, şüphe duyan biriyle ilişki sürdürmek çok mantıklı değil.
elinden çekerim çünkü, benim de başkalarının görmek istemeyeceği fotolarım olabilir benim olmasa da arkadaşlarımın veya herhangi birinin özeli olabilir bu nude vs olmak zorunda değil
Sevgilim veya eşim olsaydı telefonu sadece önemli kişilerle konuşmak ve anılar için fotoğraf çekmek için kullanırdım aynı şekilde onun da öyle yapmasını isterdim bu yüzden karıştırma ihtiyacı ikimiz de duymazdık.
Karıştırabilir tabiki ama bu surekli olmaz bir şeye rast gelir alır bakar sorun yok.. Sadece karıştırmak için alamaz telefonumu. Bana güvenmediğini düşünürüm
Yani üzülürüm sevdiğim birinin güven sorunu yaşar gibi telefonumu kurcalamak istemesine ama sırf bu yüzden gidip de ayrılmazdım baksın rahatlasın kırgınlık gelip geçici :(
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İzin vermezdim, seks yaptığım erkeklerle olan yazışmalarimi görürse terk eder, onu kaybetmek istemiyorum
2
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kelimelerine dikkat et, sadece farklı partnerlerle deneyimimin olmasını seviyorum
Al bak ya zaten temizledim de geldim dermişim :))) Şaka şaka benim de onun da telefonu ortadadir ama kimse alip da bakmaz. Bakacaksam da telefon ohun elindeyken bakarim Bi boklar yiyecek olan insan zaten kılıfını hazirlar Kalbi temiz olmali