Merhabalar. Benim 2 yıllık bir ilişkim var. 3 gündür bitdi. Bitmesine sebep haram ilişki olması. Yanlış anlaşılmasın sadece birlikte olunca geziyorduk falan. El-ele bile tutmuyorduk. Neyse son defa haram ilişki hayır getirmez dedi , ondan once bi güven problemi yaşandı amma halledebilirdik. Neyse ben böyle istemiyorum dedi falan ayrıldık. Gel evlenelim dedim, durumum o değil evim yok amma çok çalışıyorum. Bana 18,19,20 yaş evlenmem dedi. Evlensekde yalnızca haram olmasın diye evlenecegiz mantıkli değil ve durumlarda uygun degil.
Doğru uygun degil amma ben ne yapayım. Çok seviyorum 2 yıl oldu. Abi evlensek Allah yardımçı olur keçiniriz bi türlü amma ne bileyim. Sonunda olmaz ben istemiyorum. Eğer evlensek yiyeriz uyuyuruz falan. Dini bir evlilik olmaz. Kıza ee boyleyse neden sevgili oldun benle diyede bir cevap veremiyorum. Sevgili olunca namaz kılmıyodu. Ne bileyim ne yapayım hiç bilmiyom. Onu çok seviyorum ne derse razı olurum. Ve dediklerine razı oldum. Zaten bende onun cehenneme gitmesine istemiyorum. En iyisi ayrilmak. Amma çok da seviyorum. Ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer