Ben onunla göz göze gelmek istemiyorum baktığını hissediyorum geçen gun sınftan çıkarken ben tek kaldım sınıfta yanında arkadaşları vardı onlar en son çıktı arkadaşları kendı aralarında konusurken o boyle boş sıralara doğru anlamasız bakıyordu
Özellikle dikkat ettım labarutuvara gırmeden merdivenlerdej çıkarken de arkamdan geliyordu arkadasıyla merak ettim bakacak mı diye gözümu cevırmemle göz göze geldik 🤦🏻♀️hemen bakısını kacırdı bende tabi
Benım nıye yüzüme bakmdan konuşuyor sonra sınıfa gırdım direkt gözüme baktı merdivenlerden cıkarken merak ettım bakacak mı diye gozumu cevırmemle göz göze geldik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cidden sacma seyler bilemiyorum insanlar her an herseyi yapabiliyor
Nasıl yani
bilinemez.. bikinili zevkini sahlandırır asık olur belki... kapalı kız etkilemez
Zor.
Neden
Belli ki tercihleri açık kızlardan yana. Tercihleri sana yakın insanlarla şansını dene.
Haklısın
Olabilir
Sanmam
Neden
Bır cocuktan hoşlanıyorum kapalıyım çocuk benden çekiniyor soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi ama bikinili kız fotosu begenmıs
Senden çekiniyor çünkü hoşlandığını bilmiyor
Nasıl yani
Yani kapalı olduğun için ters tepki verirsin dşye sana karşı temkinli
Ben arkadaşça bır soru sormustum tanımıyorum kendısını zaten hoşlandığımı bılse rahat mı olacak yanı
Rahat olur ya da tamamen iletişime keser
Yoksa rahat biri diyorsun utangaç falan değil
Utangaç da olabilir
Ama bikinili kız fotosu begenıp nasıl utangaç oluyor ayırca kız arkadaşı erkek arkadaşı falan var onlarla gayet iyi konuşuyordu sesi bana geliyordu
Yalnız bana göre tıpı de ıyı belkı birçok kız yazıyor nerde bana bakacak hayal..
Öyle düşünme ne olacağı belli olmaz
Ben onunla göz göze gelmek istemiyorum baktığını hissediyorum geçen gun sınftan çıkarken ben tek kaldım sınıfta yanında arkadaşları vardı onlar en son çıktı arkadaşları kendı aralarında konusurken o boyle boş sıralara doğru anlamasız bakıyordu
Özellikle dikkat ettım labarutuvara gırmeden merdivenlerdej çıkarken de arkamdan geliyordu arkadasıyla merak ettim bakacak mı diye gözümu cevırmemle göz göze geldik 🤦🏻♀️hemen bakısını kacırdı bende tabi
Yorumunu bekliyorum
O da utangaç bence
Ama onunla konuşmak istiyorum🥺
O zaman söyle ona bir şey konuşmak istiyorum diye
İstemez bence oylr bırı değil derslerine çalıyor bu taraklarda bezi yok bence
Zaten bana bakacagını da düşünmüyorum çünkü bırck kız var görüyor o yüzden umudum yok
Derslerine odaklı biri ise kimseye bakmaz sadece sana değil
Evet odaklı neyse hayırlısı
Hayırlısı
Olmaz ama sever
Olmaz.
Sebep
Kapalı kizlar cok çirkin ondan.
Soracak soru yokmuu
Yok
Vardır başka düzgün soru sor bu ne yaa
Neyı var kı sorunun?
Abidik gubik sorular soruyosunuz
Bır cocuktan hoşlanıyorum kapalıyım çocuk benden çekiniyor soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi ama bikinili kız fotosu begenmıs
Neyse ben yorum yapmadım say ok
Benım nıye yüzüme bakmdan konuşuyor sonra sınıfa gırdım direkt gözüme baktı merdivenlerden cıkarken merak ettım bakacak mı diye gozumu cevırmemle göz göze geldik
Namaz kılıyormu dininde bir kişimi peki
Birde yaşınız kaç ikinizinde
20 yasındayız
Çok gençsiniz böyle şeyleri bence kafaya takma derim. ayrica erkeklede bu var müstehcen fotolara bile bakarlar ypcak bisey yokk
Nerdesın
Nerdesin derken
😂😂😂
Ben aşk arıyorum ya ama sanırım gerçek aşkı bulamıcam:(
Bulursan mesaj att 😁😆
İmkansız olduğunu sende dıyorsun :(((
Bisey sorabilirmiyim
Sor
Kimliğini neden gizledinn 😆
Utaniyonmuu
Neden olmasınki
Ama bikinili kız beğenmiş
Beğene bilir. Belkide onun o halde fotoğrafını insanlr göstermesinindeki cesaretini takdir etmiştir.